Kaneccq - prihlaska
|
Kanec |
Přidané 12-11-2013 18:11
|

Member

Příspěvek: 11
Založený: 12.11.13
|
Nick - Kaneccq
Věk: 26 let stary pakos 
Class: Druid
Rasa: Kravik
Talenty: BALA / zkousim tanka
EQ: ICC 10 /25 neco HC- 6k
Screen UI: http://2i.cz/1130...
Link na Armory:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&cn=Kaneccq
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Tyhle talenty bo proste balance je nejlepsi a nejzabavnejsi. Wotkl uplne znemoznil aby si lidi vymysleli talenty bo pak jsou k nicemu. takze zadny zazrak se u me nedeje, mam normalni pve talenty bez typhonu.
a tocim tak jak se u balance hodi. FF , ktere stejne nahodi vetsinou jiny bala nebo fekal druid. spamy wrathu , sratfail, cekani na eclipse , muchy starfall trinket atd atd. proste nuda nuda sed sed
Jedu na pve druida s hitem a spell dmg a crit. bohuzel mam slabe trinkety ale ty po vas nechci lotovat. od guildy chci jen at muzu jit normalni raid na hc s jistotou ze se neleavne po 3 bosech.
Profese: SKIN , LW
Jak dlouho hraješ WoW? od vanily. ale hraval jsem jen pvp za druida a rogunu
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: tak uz tu nejaky patek jsem. normal ICC je strasna nuda a na HC vetsinou je problem chytit lidi co maji v hlave alespon neco
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? vse na max a net v pohode.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem?
v sobotu problem mam, bo pivo vola. ale v pondeli je to nejidealnejsi cas
Vyexpená / koupená postava: vyexpena samozrejme
Jak dlouho hraješ za svoji class? na twinu asi rok, jako samotny druid asi od zaatku wow
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Dokazu poslechnout lidi. Bez toho proste raidy 25 man nejde chodit. nedelam chyby a pokud jo (coz se stat muze) tak uznam chybu a vyvaruju se at ji neudelam znovu. A nejlepsi volba? asi protoze od vas nechci loot. nepotrebuju tahat za kazdou cenu postavu nahoru. chci si poradne zahrat a popovidat si s normalnima lidma
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
Who knows who cares- duvod- rozpadla se ta guilda... bohuzel
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Chci si proste konecne neco zahrat. ne chodit kazdy tyden stejne tezke (LEHKE) bose bez znamky snahy. Progres me nevadi. lepsi nez cekani na raid 2 hodiny. a k vam chci bo tam je Nasa a ikdyz ho neznam osobne tak vypada ze je s nim sranda a je troll
a Bouchacz u vas je, a toho znam z predchoziho serveru 
Je me 26. to jsem uz psal. Dostudoval jsem na VSB Strojarnu - energetiku. proste nuda ted hledam praci a asi uz jsem ji nasel tak jsem rad 
Znáš někoho z Never Back Down? tak world raidy jsem chodil. Bouchacz- nasa. a asi dalsi ale to si ted nevzpomenu 
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Na zadnem na svem ucte chci loremaster tak se venuju tomu  |
|
|
|
Dumpster |
Přidané 12-11-2013 18:33
|

Member

Příspěvek: 75
Založený: 30.07.13
|
Test
popovidat si s normalnima lidma
Ja si s tebou rad popovidam :-D
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Momo Sám
|
|
|
|
Kanec |
Přidané 12-11-2013 18:42
|

Member

|
jen aby!  |
|
|
|
NASA JE RETARD |
Přidané 12-11-2013 18:47
|

Member

Příspěvek: 43
Založený: 31.07.13
|
PRO test
a jelikoz mas jistou vekovou moudrost tak si urcite bindy dodelas
|
|
|
|
Kanec |
Přidané 12-11-2013 18:55
|

Member

|
rekni bindy na co a ja ti popisu jak delam  |
|
|
|
Banor |
Přidané 12-11-2013 19:31
|

Member

Příspěvek: 31
Založený: 27.08.13
|
asi pro test raid ale asi bych misto stromku změnil na Typhoon sice ho vyuzijes asi jen u DB ale je to tam jistota že ten balance to tam odkopne ale nijnak mam i celkove jine talenty (Phalanix) |
|
|
|
Kanec |
Přidané 12-11-2013 19:33
|

Member

|
klidne je predelam v tom wotkl se neda nejak moc vymyslet. ale asi vymenim nektere regeny pri castu atd. uz na to eq mam. a typhon byl nejoblibenejsi talent ale malokdy se pouzival pak. klidne predelam podle tebe s tim nemam problem . |
|
|
|
Banor |
Přidané 12-11-2013 20:13
|

Member

|
Ja nerikam predělat podle mě jen jako říkám svuj nazor nato je pravda ze ten typhoon se moc nevyuzije ale na DB tě každej bude mit rád  |
|
|
|
Nettle |
Přidané 12-11-2013 20:21
|

Web Admin
 GuM

Příspěvek: 386
|
Za TEST
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
eurytos |
Přidané 12-11-2013 21:36
|

Veteran

Příspěvek: 63
|
Proc kdyz jsi prehitovany(cap u bala druida je 263 hit rating) mas v botach Spell Power/hit gem a 12 hit/crit enchant namisto Tuskara?
Proc mas ten 245 trinket za triumphy, co ti da use 598 SP na 20 sec s cooldownem 120 sec, tzn pri pouziti na cd 100 SP a 128 int namisto Sundial of the Exiled(200 item level trinket za heroismy), ktery dava proc 590 SP na 10 sec s inner cd 45 sec(+cca 5 sec proc time), tzn average 118 SP a 84 crit?
Proc mas jeden oranzovy gem SP/crit a dalsi SP/haste?
Proc nemas splneny zluty gem v necku, backu, cheste a pasku?
Vis ze nemas splneny metagem? Mas jeden jediny fialovy gem ve wristech a druhy, kde by si dostal socket bonus(finger) nemas splneny.
Proc nemas glyph na Starfall namisto Insect Swarm glyphu?
Jak resis problem pushbacku u Wrathu, kdyz nemas zadne body v Natures Focus?
Proc mas 3 body v Moonglow, kdyz by ti stacil jeden(ktery se da jeste potencialne dat do Gensis), aby si mohl pokracovat v talent stromu dal a ty dva body nevyuzijes napr na Typhoon, nebo vylepseny range Cyclony(hodi se na MC u Deathwhispery)/dmg Hurricanu? |
|
|
|
Kanec |
Přidané 12-11-2013 22:00
|

Member

|
meta gem mam splneny. na to se spatne koukas 
.
trinkety mam blbe. a hit me bud chybi a nebo mam moc nad nej. pouzivam ten za nejhorsi emblemy.
-
gemy neni problem koupit jine. a proc by melo vadit jeden ns SP CRIT A jeden SP HASTE? to je detail ne?
-
starfall jsem si zmenil ted bo jsem si chodil na pvp do av u sebe mam primo glyph.
-
vetsina bosu co ted chodim nedava nejaky staly tick spelu takze pushback neresim ale tam jde videt rozdil pak v dmg ze se nechce castit rychleji diky. toho jsem si ani nevsiml ze to nemam
-
typhon se hodi fakt jen u MC ale tam vyuzivam toho ze v 10 man to proste padne lehce a 25 mame huntery a shamany takze typhon neni ani potreba, ale pouzival jsem ho vicX nez blbe stromky. |
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 13-11-2013 00:12
|

Diskutující

Příspěvek: 178
|
Kanec napsal:
typhon se hodi fakt jen u MC ale tam vyuzivam toho ze v 10 man to proste padne lehce a 25 mame huntery a shamany  takze typhon neni ani potreba, ale pouzival jsem ho vicX nez blbe stromky.
Ten poslední odstavec mi fakt nedává žádný smysl.
Blbé stromky? Tak proč je máš?
Neřekla bych že Typhoon se hodí na MC (mind control tím Dakilla určitě myslel) na Lady. Tam se ti hodí cyclone. Typhoon použiješ například na addky na Saurfangovi, aby nás nesežrali. A na co ta máme huntery? Na kostky?
Sama sem tu fajn sovičku nikdy nehrála, ale i tak nejsem moc přesvědčená, že jí ovládáš.
Už ti tu dalo dost lidí za test, tak ještě na raidu mě můžeš přesvědčit (překvapit)
NEUTRAL
Btw opravdu nemáš aktivní meta.
Upravil/a Aphroditte dne 13-11-2013 00:17
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|
|
eurytos |
Přidané 13-11-2013 01:45
|

Veteran

Příspěvek: 63
|
Kanec napsal:
meta gem mam splneny. na to se spatne koukas 
.
trinkety mam blbe. a hit me bud chybi a nebo mam moc nad nej. pouzivam ten za nejhorsi emblemy.
-
gemy neni problem koupit jine. a proc by melo vadit jeden ns SP CRIT A jeden SP HASTE? to je detail ne?
-
vetsina bosu co ted chodim nedava nejaky staly tick spelu takze pushback neresim ale tam jde videt rozdil pak v dmg ze se nechce castit rychleji  diky. toho jsem si ani nevsiml ze to nemam
-
typhon se hodi fakt jen u MC ale tam vyuzivam toho ze v 10 man to proste padne lehce a 25 mame huntery a shamany  takze typhon neni ani potreba, ale pouzival jsem ho vicX nez blbe stromky.
Na armory je videt jen jeden fialovy gem - na splneni chaotic skyflare diamondu potrebujes dva modre(u castera obv fialove => ten co mas ty ale dvakrat).
Nejhorsi za emblemy nemas, emblemy jdou postupne takto od nejlepsiho po nejhorsi: Frost>Triumph>Conquest>Valor>Heroism
Ty mas jeden za Frosty (ten 264 s hitem) a druhy za Triumphy(ten 245 s intou). Namisto nej by ti lepe vyslo dat si ten za Heroismy co jsem psal v postu predtim.
Ano hitu mas moc a jeste k tomu mas zbytecne hitovy enchant na botach(ktery se oproti Tuskars Vitallity nevyplati i kdyby ti ten hit skutecne chybel) a v botach mas z nejakeho nepochopitelneho duvodu Spell power/hit gem a Spell power/haste gem kdyz je tam cerveny a zluty gem. Mel by si tam mit 23 SP gem a pak puleny bud SP/crit nebo SP/haste(k tomu se jeste vratim v dalsi casti).
Nejde o to, zda to je nebo neni problem pregemovat, je dulezite aby si vedel proc to tak mas, paklize to nevis tak asi dostatecne nerozumis sve classe. Proto jsem to chtel po tobe vysvetlit zda postupujes podle nejakeho theorycraftu(idealne spreadsheetu) a nebo tam cpes ty gemy co ti zrovna padne pod ruku.
Verim, ze treba Profu/Sindru kazdy world nechodi, ale na Blood Queene a Festergutovi je konstanti pushback a na Marrowgarovi pri Bonestormu taky(to se da castecne odblokovat pres Barkskin). Predevsim jde o to, ze Natures Focus menis za relativne low dps talent, protoze 2-3 body ve Furoru je minimalni rozdil(kdyby si chtel konkretne rozepsat proc, neni problem, ale uz takdle si na me stezuji, ze pisu moc dlouhe posty takze to dnes vynecham ).
Typhoon mas predevsim na Beasty u Saurfanga(Vile spirity u LK az to nebude delat, to co dela) pripadne jako instant dmg kdyz se musis hybat a obe dotky mas na targetu. MC=mind control jak spravne podotkla Aphro a kvuli tomu jsem myslel vylepseny range Cyclony pres Gale Winds(i ten vetsi dmg Huricanu se muze hodit, ale tohle uz je opravdu hodne diskutabilni talent).
A ty jak pises blbe stromky v ICC nadmguji neco pres 40k, coz je za jedno GCD dost slusne(+ kdyz je hodis pred BL je to jeste vic). Jediny problem je, ze na nekterych bossech rychle umiraji na auru, protoze maji dost malo HP, ale tech neni zas tolik.
Neo/Nettler: Nez mi date facepalm, tak si to aspon prectete.  |
|
|
|
Algon |
Přidané 13-11-2013 07:39
|

Diskutující

Příspěvek: 122
|
Ahoj, o tom, zda rozumíš classe či nikoliv ať rozhodne Dakilla a spol... do toho se nějak míchat nebudu...
S enchem na botách mají jednoznačně pravdu, i když jsi to na pugu mohl těžko poznat (viz prof25hc, kterého doufám začneme progressovat na altu s další aurou nebo jakýkoli boss, u kterého jsi se musíš z nejrůznějších důvodů hýbat např sindra nebo Princové.)
Ale vidím, že se docela o svou přihlášku staráš (v podstatě každý druhý post je tvůj), tak doufám, že budeš schopen využít některých rad, co jsme ti tu dali, abys je realizoval do toho tvýho test raidu, do kterého tu snad ještě vydržíš.
GL & HF s přegemováním, jak nám tu slibuješ!  |
|
|
|
Vrsekk |
Přidané 13-11-2013 08:30
|

Admin
 Class Leader

Příspěvek: 146
|
Kanec napsal:
Znáš někoho z Never Back Down? tak world raidy jsem chodil. Bouchacz- nasa. a asi dalsi ale to si ted nevzpomenu
Bohužel ale Bouchacz neni našim členem 
dal bych ti šanci na test raidu předvést se.
[img]http://imageshack.us/a/img132/9922/4w0t.png/img]
Vrsekk - Warrior Orc Fury
Vrsek - Mage Undead FFB
|
|
|
|
Kanec |
Přidané 13-11-2013 10:03
|

Member

|
Mas pravdu ta veta je blbost ja jsem musel zrovna volat, zaroven me otravoval prcek od segry a psal jsem omlouvam se proste chlap a vic veci najednou nejdou dohromady 
-
ten typhon jsem myslel opravdu na Saurfangovi. a vite ze se o slow postaraji vetsinou jine classy.
-
Ten TRINKET za nejstarsi emblemy koupeny mam a pouzivam ho. vcera jsem moc nehral ale zkousel jsem si vymenu toho hitu ta ten nejhorsi a chybi me asi 40 hitu takze jsem missoval jako pan... tak jsem si to vratil zpet.
-
ench do bot se zmeni zkousel jsem si ho tam dat kvuli priblizeni k hitcap. budu muset vymyslet neco jineho. jsem v mrtvem bode bo s trinketem mam overhip a bez nej me dost chybi. a tomhle si necham rad poradit
--
Ted uz se prof a syndra chodi ale je to nuda docela. A je tam naprd ze world se chce predvest s dmg a nezajima je u profa ze tam nestihl vypit ten poblion na zemi. a pak se divi ze je ve 3ti fazi wipe. proto chci nechodit world raidy kdy se stejne jen progresuje i nejlehci bosik
--
Tak dekuji, ten test raid zkusim a chtel bych se zeptat kdy je TEST RAID? na ktery mam prijit? nejak jsem to tu nenasel  |
|
|
|
Banor |
Přidané 13-11-2013 10:45
|

Member

|
Test raid Ponděli 18:30 piš si o inv Nettle neocyclon Janekeer
udělej si ten typhoon na ponděli aspon na ty druidy je větší spoleh než na shamana pač to spiše kope do raidu  |
|
|
|
Kanec |
Přidané 13-11-2013 11:49
|

Member

|
ok ok uz mam vse nachystane jeste si zmenim ty boty a pokusim si zmenit par kravin okolo. tak napisu  |
|
|
|
Algon |
Přidané 13-11-2013 11:58
|

Diskutující

Příspěvek: 122
|
Btw myslím, že jsi měl vyměnit spíš ten intelektovej než ten druhej |
|