Goodie - Fury/Protection Warrior
|
Goodie |
Přidané 21-09-2013 23:15
|

Nováček

Příspěvek: 8
Založený: 21.09.13
|
Nick: Goodie
Věk: 22 let
Class: Warrior
Rasa: Orc
Talenty: Fury / Protection
Eq: ve Fury ICC25 (přes 6k GS), v Protu část ICC25+ToGC25 (+- 5,8k GS) + Plně funkční Unhittable a Frost Resist Gear. Jinak se omlouvám GS addon nevedu
Staty:

Screen: http://vivalaresistance.clanweb.eu/data/ui2.jpg Je to ale staršího data, jestli chcete přímo z fightu tak: http://www.youtube.com/watch?v=9JbnDGgDkPA
Link na Armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&cn=Goodie
Theorycraft:
Fury:
Talenty by měli být standartní jako tu má většina akorát mam teda talent Heroic Fury, důvod lepší mobilita třeba u Profesora kde mam dva charge po sobě, potom jsem zkoušel Piercing Howl teoreticky sem to chtěl používat na spomalování addek při progresu u Surfanga, dá se to použít i u Valithrie nebo u LK.
Tak damádž dělám tak že začínám BT > WL, poté buď je proc Slamu tak Slam a potom BT když ne tak HT nebo zařvu Shout a BT > Slam pokud procne, a zas znova BT > WL > (Slam) > BT > (Slam)..(Slam) > BT > WL a do toho všeho spam HS. Death wish/Blood Fury/Rele dávám tam kde mě nebo raid zrovna nejvíc boostne do BL+haste potka, nebo na proc trinketu.
Staty preferuji Armor Pene po cap, Strenght, Crit po cap pokud je lepší možnost Leather/Mail itemy tak poté samozřejmě AP a Agility. Gemování Meta agi+crit dmg, jeden prismatic gem do modrého socketu a jinak červený ArP a když je cap tak Str.
Prot:
V Battle mám talenty po Impale + k němu ve Fury Cruelty, v protu nemám Damage Shield který se moc nevyplatí při tom malém block ratingu.
Tank "Rotaci" jedu podle toho co svítí hlavní dvě aggro ability Shield Slam a Revenge jedu na CD nebo proc, do toho spamuju Devaste a Heroic Strike a na CD dávám HT, Shockwave. Když je potřeba plošný aggro tak místo HS dávám Cleave a THC a Vigilku hodim na nějakýho Vrška.
Staty jedu hlavně na staminu, preferuju Dodge oproti Parry z důvodu horšího Diminishingu i když je otázka jestli tady na twinu funguje, snažím se držet aspoň nějaký Hit a Expertise (jídlo). Negemuju čistě staminu ale tam kde je žlutý gem a socket bonus +stm tak dávam hit+stm.
Best in Slot gear: no nevim jak vám ale mě CharDev už nějaká ten pátek nejde ale BiS mám udělaných několik, zavísí to teda na zbrani jakou mám. BiS který najdete na netu je většinou ze SHM pokud ale nemáte a máte třeba Glorenzelg+Cryptmaker tak potřebujete jiné doplnky a jsou další možnosti.
Profese: JWC / BS obojí 450
Jak dlouho hraješ WoW? To se bojim aj spočítat ale už to bude nějakých 6let, začínal sem někdy rok 2007/2008
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Zkušenosti odpovídají progresu Vivy, ICC25 mám zabité 11/12 LK progres, HC mám dole myslim jen gun, surfenga a valithrii ale taktiky mi nedělaj problem ve Vivě sem se staral o taktiky tak by teoretické znalosti měly být. ICC10 12/12, HC stejné jak 25. Jinak ToGC25 Insanity, UD25 Alone in the Dark, FireFighter, Herald of the Titans.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? FPS jak kde a popravdě ani nvm ale přes 30 to určitě bude když si u toho dovolim aj natáčet, internet mám přes kábel žádná wifi ani anténa takže žádné výpadky při horším počasí (doma 20Mb/s, na koleji je to brutus)
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?: Mumble/TS3, mikrofon funkční.
Raidy chodíme v pátek od 19:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? : Naprosto vyhovuje.
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená ještě kdysi dávno na TBC
Jak dlouho hraješ za svoji class?: +- 4 roky, od TBC na twině
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?: Tak co se warriora týče tak mám velké zkušenosti za oba dva speci. Můžu nabídnout ucházející damádž na progres, sice ten equip už neni extra ale i tak se stim dá pěkně točit. Klidně neni problém tankovat, tankoval sem celou UD sezonu tak i zde mám velké zkušenosti. Potom celkové zkušenosti ze světa WoW a zapojení se do progresu aj co se taktik týče kdyby bylo potřeba.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?: Teď sem asi dva měsíce nepůsobil v žádné guildě, tomu bohužel odpovídají aji zkušenosti. Předtím sem působil v guildě Viva La Resistance jako hlavní prudič a pravá ruka pana DollarSVK.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám: Tak je mi 22let, pocházím z jižní Moravy kousek od Kyjova, přebívám v Ostravě na kolejích kde studuji na místní rádoby univerzitě informační systémy druhým rokem. Dál pracuji dálkově pro jednu brňenskou firmu kam v pátek aj jezdim. Jinak mám rád sport hlavně fotbal, sleduju aj nějaké ty seriály GoT, BBT. Ze spolubydlícím se věnujeme aktivně gaučingu a popíjení piva a jeho výborné slivovici.
Znáš někoho z Never Back Down?: No znám ty kteří působili dřív ve Vivě Vrsek, Racing,Aphro, Grimbim, Banor
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?: Barid |
|
|
|
Nutrollz |
Přidané 21-09-2013 23:19
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 19
Založený: 11.08.13
|
ZA!
.. dobre, teraz si to idem prečítať  |
|
|
|
Nettle |
Přidané 21-09-2013 23:20
|

Web Admin
 GuM

Příspěvek: 386
Založený: 30.07.13
|
Nemám co vytknout Pokud budeš aktivní určitě... PRO
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Vrsekk |
Přidané 21-09-2013 23:23
|

Admin
 Class Leader

Příspěvek: 146
|
Jednoznačně PRO
[img]http://imageshack.us/a/img132/9922/4w0t.png/img]
Vrsekk - Warrior Orc Fury
Vrsek - Mage Undead FFB
|
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 21-09-2013 23:25
|

Diskutující

Příspěvek: 178
|
PRO Goodie PRO 
za wara umí není co řešit
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|
|
Res1ke |
Přidané 21-09-2013 23:47
|

Uživatel

Příspěvek: 57
|
PRO, PRO, PRO! Konečně člověk který umí využít přihlášky, k zapůsobení a neodflákne to. Další moravák. Wall of text, ať tam píšeš jaký pivo máš rád, nebo cokoli jiného, je vidět že sis dal záležet. Další moravák!
<3 Taylor Swfit <3
|
|
|
|
Racing |
Přidané 22-09-2013 00:18
|

Admin
 Officer
 Class Leader

Příspěvek: 136
|
Jsem urcite PRO  |
|
|
|
eurytos |
Přidané 22-09-2013 03:23
|

Veteran

Příspěvek: 63
Založený: 31.07.13
|
S Baridem jsem nejaky ten mesic hral uplne ze zacatku sve kariery tady na Twinu takze bych ani nemohl byt proti, krom toho kdo by nenabral zakladate SoDy, ze?  |
|
|
|
Matam |
Přidané 22-09-2013 10:25
|

Class Leader

Příspěvek: 58
|
PRO
Přihláška pěkná + má unhittable equip. |
|
|
|
Goodie |
Přidané 22-09-2013 12:45
|

Nováček

|
eurytos napsal:
S Baridem jsem nejaky ten mesic hral uplne ze zacatku sve kariery tady na Twinu
To bylo v Plan B ne? Za co si hrál? |
|
|
|
eurytos |
Přidané 22-09-2013 14:08
|

Veteran

|
Goodie napsal:
eurytos napsal:
S Baridem jsem nejaky ten mesic hral uplne ze zacatku sve kariery tady na Twinu
To bylo v Plan B ne? Za co si hrál?
Tady Dakilla, mi nejak nedoslo ze asi neznas meho huntera.  |
|
|
|
Dumpster |
Přidané 22-09-2013 16:12
|

Member

Příspěvek: 75
|
PRO Btw. Kto to ma čitať?
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Momo Sám
|
|
|
|
Goodie |
Přidané 22-09-2013 18:40
|

Nováček

|
Kurňa Daki ty si taky všude jak stíháš všechny ty raid?  |
|
|
|
eurytos |
Přidané 22-09-2013 19:45
|

Veteran

|
Goodie napsal:
Kurňa Daki ty si taky všude  jak stíháš všechny ty raid? 
Beru drogy a nespim.  |
|
|
|
Neocyclone |
Přidané 23-09-2013 08:09
|

Class Leader

Příspěvek: 124
|
není co dodat.