Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Priest byla moje první postava kterou jsem vyexpila, dobu jsem hrála main shadow, zkoušela jsem i holy, ale bublinky mě nadchly nejvíc. Talenty 57/14/0. Chystám se malinko přegemovat, trochu víc do sp..
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Prošla jsem si všema instancema, v ICC mám zatím je pár pullů LK na 25, víc jsme toho nestihli a pletla se mi do toho brigáda, takže ani ICC 10 jsem nedokončila ):
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? fps v pohodě, občas mi tady na bytě přeskakuje lehce latence, ale je to hratelný
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Žádný problém
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená
Jak dlouho hraješ za svoji class? 2,5 roku
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Bohužel nejsem top priest, nebudu ze sebe dělat co nejsem, ale nejsem top ani failer a bublinky mě baví a myslim si, že nejsem uplně marná (: V guildě vždy ráda pomůžu, když je to v mých silách a samozřejmostí jsou enchanty...
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Po vyexpení Templars of Blood, během TOC sezony po nějakých neshodách přesun do guildy Viva la Resistance založené členy ToB a po rozkladu Vivy teď momentálně Legatum Noctis.. jsou tu dobří lidé, ale... chtěla bych se posunout ve svojí wow kariéře trochu dále.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám: Už jsem přemýšlela o přihlášce asi před dvěma měsíci, ale kvůli raid timu a brigádě jsem nemohla, protože mi to nesedělo.. momentálně žádná brigáda není, takže raid time problém byl odstraněn (: Mám v NBD několik wow kamarádů z předchozí guildy a jak jsem zmínila, ráda bych se posunula o něco dál, zapojit se do kvalitního progessu a poznat další nové lidi.
Je mi 22, studuji v Pardubicích na FF Anglický jazyk pro odbornou praxi. Vyrábím korále z FIMO hmoty, hraju wow, v zimě jezdím na snowboardu..
Znáš někoho z Never Back Down? Racing, Aphroditte, Yugen, Vrsek, Grimbim, Goodie, Nettleho mám ve friend listu dokonce
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Esmiin, Esmeraldaa, Hypnosa
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Ne, vážně... do main raidu by jsi se s momentální heal sestavou určitě nedostala. Proto třeba vyřešit otázku jestli by jsi se spokojila s alt raidem minimálně prozatím. Každopádně CL je Aphro... její pro > i za mě PRO
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Res1ke napsal:
Aphro už lezeme na mozek, potřebuje kamarádku, nemám nic co bych mohl říct důležitýho... PRO.
Aspoň někomu tu záleží na mým psychickým stavu, díky za podporu resíček
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'