Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Talenty mám uzpůsobené pro ICC sezónu (7/57/7) Rotace : 1. Marka 2. Serpent ( se obnovuje sám každou chymerou )3. Chymera 4 . Aimed( více targetů multi dávám ) a jedu Steady shot do Cd chymery... + Boost věci jako je např rapid fire zapínám s procem trinketu
Profese: Jwc + Ins (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW? asi 4 roky
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Vše co je dostupné mám projité bud tu nebo na valhale + Hc icc ( valhala)
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Stabilních 30-40FPS... Internet uz bezi tak jak ma ,měl jsem sním problém docela dost ale uz je v poho
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
Ano funkční .. a jsem docela dost komunikativní
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Ano vyhovuje mi to
Vyexpená / koupená postava: tato konkretne koupena ale huntra jsem expil asi 3x tu na twinu 1x Phobos , 2x Deimos ...
Jak dlouho hraješ za svoji class? cca 3 Roky
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Protože si myslím, že svou classu ovládám na velmi slušné úrovni, Rád progresuji , jsem nekonfliktní člověk .. A když se neco nedaří snazím se ten problem vyresit jinou cestou
Předchozí působení v guildách : The unfriendly ( aliance ) - Rozpad , Mizerové(aliance ) - Nechut k progresu Na horde jsem este v zádné gilde nebol
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do Never back down si dávám za 1 . Protoze mate open Huntra , 2 . hraje u vas kamarad se kterým se znám ( Roxio ) 3. Vypadáte jako fajn parta lidí
Tak jsem vášnivý rýbář a Akvarista. Je mi 18 let. Chodim na střední školu... Ve volném čase se věnuji vaření ... Mám rád dobré jidlo. Rád si po škole zahraji wowko na odregovani:-))
Znáš někoho z Never Back Down? Co vim tak jenom Roxia...
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Alty nevlastním
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'