Demo Warlock
|
badnewz |
Přidané 20-10-2013 01:01
|

Member

Příspěvek: 10
Založený: 20.10.13
|
Nick: Badnewz
Věk: 18 let
Class: Warlock
Rasa: Ork
Talenty: Demo pve / destro pvp
EQ: Na úrovni ICC 25 normal (6005gs)
(Důležité) Staty: 315 Hit rating, 3900 SP, 40 % Crit,1308 Haste
(Nejlépe doložit screenem)-
http://imageshack.../vrus.png/
Screen UI: http://imageshack.../90hy.png/
Link na Armory: http://arsenal.tw...cn=Badnewz
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Talenty mám uzpůsobené pro ICC sezónu (0/54/17),
Gear- Gear mam postaveny na demoburst (nie na support -sice raid strati mozno 50 spellpower , ale ja ziskam na dmgi co znamena ze gear sa sklada z crit haste + gemy do spellpower bez soket bonusov az na dva zo spiritom kvoli meta gemu, tym padom mi to dovoli ist cez 12500 dps v momentalnom geare,
rotacia - COD/COE - immolate + berserk - corruption + haste z rukavic- pri proce buffu od peta zapinam demo formu + charge na bosa - immolate aura + shadowcleave do GCD , spam shadowboltov drzim dotky , pri proce moltencore 3x inicierate , execute faza- drzanie dotiek immo coru + curse a spam soulfire + kazdych 30 sekund shadowbolt a samozrejme lifetap po cely cas
Za veškeré své zkušenosti vděčím - sebe
Profese: Enchanting + engineering (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW? 5-6 let (cca ) mozno viac
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Celý současný kontent (Naxx > ICC 25 12/12hc ( na servri anathema ) na twinstari som zabil (festra , db , gs, vali ,) ale taktiky poznam na vsetko (stara guilda nemala na viac)
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Stabilních 60-70 FPS... Internet je v pohode ziadne lagy
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Ideální čas... sobota super , a v pondelok by zalezalo iba od zmeny , ak bude nocna neni problem , ked budem mat rannu tiez neni problem , az na poobednu vtedy dojdem o niakej 11stej domov takze to by som nestihal(zmeny sa menia kazdy tyzden , takze jeden mam 5x dennu , druhy 5x rannu a 5x nocnu takze sa mozno stane ze jeden raid za 3 tyzdne mozno vynecham , ale mozno prave vtedy budem mat dovolenku
Vyexpená / koupená postava: vyexpena
Jak dlouho hraješ za svoji class? cca 6 rokov
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Classu kompletne ovladam , a pocul som ze hladate demo locka, doteraz som bol v guilde v ktorej nehrali moc dobry ludia , a progres bosov na normale ma nebavi
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?Veterans of anthoria - guilda v pohode ludia tiez, akurat ze z progresom natom neboli moc dobre a este mi ani nesedel RT nakolko sa vsetky raidy chodili cez tyzden
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do NBD si dávám, protože jste velmi kvalitní PvE guilda s dobrým progressem, ve které bych chtěl dosáhnout něčeho víc, zapojit se do progressu a poznat nové lidi,(myslim si ze toto celkom vystihuje dovod preco kvam tak to nebudem prepisovat )
Mam 18 rokov tento rok som dokoncil strednu , momentalne pracujem v automobilke volkswagen , vysoku nechavam na dalsi rok , vo volnom case chodievam hravat volejbal + pc
Znáš někoho z Never Back Down? Nepoznam asi nikoho dneska som presiel ku horde
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Nemam alta |
|
|
|
Nettle |
Přidané 20-10-2013 01:12
|

Web Admin
 GuM

Příspěvek: 386
Založený: 30.07.13
|
immolate aura + shadowcleave do GCD
+
Při preferenci statů, gemů se řídím PP hodnotami pro shadow priesta
- 
Přihláška na mě působí dobrým dojmem... jak jsi na tom zrovna toto pondělí s id na ICC 25? ZA
P.S. jsi under hit capped na demo locka, jak to řešíš v raidu?
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
badnewz |
Přidané 20-10-2013 02:33
|

Member

|
Hitcap - za 1. - este mi nepadli legy z festra
za 2. presiel som z aliancie vcera takze som vacsinou mal v raide draeneia + mam jedlo na hit , no potrebujem dropnut tie legy
a bohuzial na 25ku som odfajcil id takze tento tyzden asi ne,
Hej toho shadowpriesta som si hned vsimol a zmazal jak si to nasiel
Upravil/a badnewz dne 20-10-2013 02:41
|
|
|
|
eurytos |
Přidané 20-10-2013 03:26
|

Veteran

Příspěvek: 63
Založený: 31.07.13
|
badnewz napsal:
gemy do spellpower bez soket bonusov az na dva zo spiritom kvoli meta gemu
+5 SP modre gemy dodrzujes at jsi support nebo perosnal dps demo, protoze 1 spirit=0,649 SP tedy puleny gem ti v 5 SP bonusu udela 23,49 SP.
Abych rozvedl proc zrovna 0,649, tak: (0,3 za fel armor * 1,3 za 3/3 Demonic Aegis + 0,2 za life tap glyph) *1,1 za kinga
Zlute sockety dodrzujes prave u personal dps demo locka narozdil od raid support dema.
Tech 12,5k dps pocitas po smrti bosse a jestli ano tak na jakem bossovi(pripadne zda hero/normal)? |
|
|
|
Vrsekk |
Přidané 20-10-2013 10:03
|

Admin
 Class Leader

Příspěvek: 146
|
Ja sem PRO na test raid demo loka potrebujem jak sul
[img]http://imageshack.us/a/img132/9922/4w0t.png/img]
Vrsekk - Warrior Orc Fury
Vrsek - Mage Undead FFB
|
|
|
|
Algon |
Přidané 20-10-2013 11:04
|

Diskutující

Příspěvek: 122
|
PRO ... aspoň bude moci nettler chodit zase za huntu a boostne to raid  |
|
|
|
badnewz |
Přidané 20-10-2013 12:12
|

Member

|
eurytos tie modre gemy dodrzovat kvoli 0.5 sp.. moze byt , ale zlte gemy sa nemaju drzat , teraz mam 1310 haste , ked doberem aspon normalove tokeny na set , legy, wandku , offhandu - hastove tak uz budem mat cez 1400 co berem ako cap , takze soketovat haste sa neoplati uz., a take ze spirit v necku .. ono je to pekne ale pouzivam to aj do pvp takze som to spravil tak univerzalne nakolko spirit v pvp mi moc nepomoze , tak isto aj fingre ,
opasok - mam tam sice 3x 23 sp , ale zatial este nemam zbran mam wf dageru kde mam 13 spellpene , takze cakam na novu a do opasku to hodim
Upravil/a badnewz dne 20-10-2013 12:20
|
|
|
|
Racing |
Přidané 20-10-2013 12:48
|

Admin
 Officer
 Class Leader

Příspěvek: 136
|
PRO - Demo locka potrebujeme jako sul. |
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 20-10-2013 12:59
|

Diskutující

Příspěvek: 178
|
PRO !!!
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|
|
Neocyclone |
Přidané 20-10-2013 13:04
|

Class Leader

Příspěvek: 124
|
největší ----- , že nemáš žádného alta! Do prčic kdo mi bude chodit na ALT raid , když pošupeš automaticky do main raidu... shit
PRO |
|
|
|
eurytos |
Přidané 20-10-2013 14:01
|

Veteran

Příspěvek: 63
|
badnewz napsal:
eurytos tie modre gemy dodrzovat kvoli 0.5 sp.. moze byt
, ale zlte gemy sa nemaju drzat , teraz mam 1310 haste , ked doberem aspon normalove tokeny na set , legy, wandku , offhandu - hastove tak uz budem mat cez 1400 co berem ako cap , takze soketovat haste sa neoplati uz.
, a take ze spirit v necku .. ono je to pekne ale pouzivam to aj do pvp takze som to spravil tak univerzalne nakolko spirit v pvp mi moc nepomoze , tak isto aj fingre ,
opasok - mam tam sice 3x 23 sp , ale zatial este nemam zbran  mam wf dageru kde mam 13 spellpene , takze cakam na novu a do opasku to hodim 
Ne muze byt ale musi byt...
U demo locka zadny haste cap neni....Pri 1269 haste se dostanes na GCD cap u instantu(coruption, CoD) a tedy i spellu co maji cast time do 1,5 sec(immolate), jelikoz ale vetsinu casu castis spelly, co maji delsi cast time jak 1,5 sec(shadow bolt, soul fire), tak tu hastu stale vyuzijes.
Kdyby te zajimalo proc 1269, tak:
1,5/((1+1269/3279)*1,03*1,05)=1
1,03 je 3% haste od sovy
1,05 je 5% z air totemu
Nvm proc do PvE pletes PvP, to je ciste tvoje vec a tvuj vykon v raidu by se nemel odvijet od gemovani kvuli PvPcku.
Btw neodpovedel si mi na jakem bossovi 12,5k dps, zda po smrti bosse(pripadne Hero/nonhero boss). |
|
|
|
badnewz |
Přidané 20-10-2013 15:28
|

Member

|
na 25 normaloch vacsinou pretoze tych hc moc nebolo , take ze gunship neratam , napr. minule id .. som mal na 25 normal db niakych 12K dps , co som skapal na 40% inak cca od 11-12 na kazdom normalovom bosovi co sa tyka takeho festera , rota, db , marowgar , lady , a princovia |
|
|
|
badnewz |
Přidané 21-10-2013 17:33
|

Member

|
http://imageshack.../oqjx.png/ hehe |
|
|
|
Nettle |
Přidané 23-10-2013 07:15
|

Web Admin
 GuM

|
V sobotu 17:50 buď ready, o inv si piš na nick Neocyclonetx / Janeeker... budeš jediný warlock tak očekávám report s TOP výkony (doladit hit apod.) 
P.S. Omlouvám se včera jsem při LK odepisovat nestíhal
In The Face Of Adversity
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
badnewz |
Přidané 23-10-2013 15:35
|

Member

|
Super vyhovuje .. akurat dalsi tyzden budem mat poobedne takze dojdem domov o pol noci .. takze niaku tu 10tku nestiham :/ |
|
|
|
Nettle |
Přidané 24-10-2013 17:54
|

Web Admin
 GuM

|
Jak jsem už napsal: V sobotu 17:50 buď ready, o inv si piš na nick Neocyclonetx / Janeeker... včerejší ICC 10 se mi podle WoL líbí, ale slyšel sem i jiný věci (jednoduchý pravidlo: Nejsi-li RL, držet "pusu" a krok....) takže si tě otestují ještě v tu sobotu a já se v neděli vyjádřím
In The Face Of Adversity
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Neocyclone |
Přidané 25-10-2013 14:22
|

Class Leader

Příspěvek: 124
|
zatím LOCKED
Takto je to somnou lebo som piča
moje alter ego je MonSignor Výčap
poznám iba to čo mi dala ulica
už mám v piči rap more pôjdem za hasiča
Separ..
|
|
|
|
Nettle |
Přidané 29-10-2013 11:29
|

Web Admin
 GuM

|
--unlocked--
Po domluvě ještě jedna šance... 4.11. 18:45 o inv psát na Neocyclone / Janekeer / Nettlinka
In The Face Of Adversity
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Nettle |
Přidané 04-11-2013 22:13
|

Web Admin
 GuM

|
Faily nebyli, potenciál tam je, mikrofon se nebojíš použít... PRO
http://www.worldo...zlrvftjfo/
In The Face Of Adversity
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Racing |
Přidané 04-11-2013 23:16
|

Admin
 Officer
 Class Leader