Dragonax- Unholy DK
|
Dragonax |
Přidané 30-10-2013 23:53
|

Nováček

Příspěvek: 4
Založený: 31.07.13
|
Nick: Dragonax
Věk: 18
Class: Death Knight
Rasa: Orc
Talenty: Unholy/Frost
EQ: Na úrovni ICC 25 norm. (6034 GS).
(Důležité) Staty: 241 hit rating (7,35%), exp 25, 5113 ap, 32,64 crit.
Link na Armory: http://armory.twi...n=Dragonax
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Talenty mam klasické (0/17/54) unholy/frost pre maximalizovanie dmg Ice Touch, zvýšenie Frost/UH dmg, 20% bunus haste, 4% str a free interrupts. Rotaciu začínam Icy Touch - Plague Strike -Blood Strike - Scourge Strike - Blood Strike - Spam Death Coil - (Horn). Socketujem full str. s 1 gemon 10 all stats na meta a občasným 10 str. a 10 haste ak mam vtedy benefit zo socket bonusu.
Profese: JWC/Eng - obe na skille aby som z nich mal boost pre postavu.
Jak dlouho hraješ WoW? Zhruba 5 rokov.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Na twinstari mám odprogressovanú väčšinu raidov. ICC 10/25 norm. - FC
ICC 10 hc - 8/12
ICC 25 hc - 9/12
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? FPS sa pohybuje okolo 60-70 na 25 man raide. Internet mám teraz po oprave veľmi spoľahlivý.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Ano / Ano
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Žiadny problem.
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená
Jak dlouho hraješ za svoji class? cca 2 roky
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Myslím si, že som nekonfliktný človek, ktorý ovláda svoju classu na 99% ma chuť progressovať a zbytočne nefailuje.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Prognosis Negative - nezhody s vedenim
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám : Ste dobá prosperujúca guilda s ktorou by som chcel dat LK 25HC 
Znáš někoho z Never Back Down? V NBD poznám celkom veľa ľudí. 
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Monentalne mam len DK.(časom mam v plane nejakého alta) |
|
|
|
Dumpster |
Přidané 30-10-2013 23:55
|

Member

Příspěvek: 75
Založený: 30.07.13
|
Pro
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Momo Sám
|
|
|
|
Vrsekk |
Přidané 30-10-2013 23:56
|

Admin
 Class Leader

Příspěvek: 146
|
NP
[img]http://imageshack.us/a/img132/9922/4w0t.png/img]
Vrsekk - Warrior Orc Fury
Vrsek - Mage Undead FFB
|
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 30-10-2013 23:59
|

Diskutující

Příspěvek: 178
|
PRO
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|
|
eurytos |
Přidané 31-10-2013 00:59
|

Veteran

Příspěvek: 63
|
Vis kolik je melee a spell hitcap u unholly DK? Protoze podle toho gemovani bych rekl, ze asi ne.
Gemujes velke 20 hit gemy a na 241 hitu najednou prestanes? 
Krom toho mas 3 nevyuzite +4 str yellow socket bonusy a v botach mas namisto str/hit gemu str/haste kdyz mas takovy problemy s hitem. Celkove mas v gearu 7 zlutych gemu, kdyby si do 6 z nich dal str/haste gem a do posledniho 20 hit gem tak mas 261 hitu a budes 2 pod melee hitcapem(osobne jsem zastancem i spell hitcapu u DK coz je 289 s virulence a sp/sovou v raidu, ale v nekterych guidach na EJ se spellhit uvadi jako minor boost oproti jinemu statu). |
|
|
|
Dragonax |
Přidané 31-10-2013 07:41
|

Nováček

|
Ano viem UH DK bz mal mat 263 hit rating (8%) na meele hit cap, spell hit cap je 445 hit rating (17%) ak mas v talontoch Virulence a v raide Misery(co je cca stale) je to 289 hit rating (11%). Ja, ako som napisal mam 241 pretože davnejšie som mal eq inak poskladaný ale každopádne som s tymto aj keď under hit capom chodil uz viacej raidov a absolutne sa mi nestava ze by som missol ako spelly tak hocico ine. Z tohto dovodu sa mi zdalo zbytočne presocketovavať a preto aj v botach mam str/haste. A este k tym socket bonusom, akosi som zvyknuty ist na socket bonus az tam kde mi dava aspon +6 str. Pri +4 str. sa mi to nezda az tak moc useful, preto som socket bonus v ostatnych nevyuzil. 
P.S. Ja som nikde nenapísal, že mám problem s hitom, ja na spell hit cap nejdem cize som 0,65% under hit a v raide sa ten "problem " s hitom este akosi neprejavil.
Upravil/a Dragonax dne 31-10-2013 07:56
|
|
|
|
Racing |
Přidané 31-10-2013 09:27
|

Admin
 Officer
 Class Leader

Příspěvek: 136
|
PRO |
|
|
|
Nettle |
Přidané 31-10-2013 09:54
|

Web Admin
 GuM

Příspěvek: 386
|
Musim souhlasit s Dakillou... hit je priorita #1 u 99% class a na pocity jako moc mi to nemissuje apod. se prostě nehraje! Ten hit určitě dolaď!... PRO
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Dragonax |
Přidané 31-10-2013 10:35
|

Nováček

|
Ok ten hit teda doriesim ale este by ma zujimalo: "Celkove mas v gearu 7 zlutych gemu, kdyby si do 6 z nich dal str/haste gem a do posledniho 20 hit gem tak mas 261 hitu a budes 2 pod melee hitcapem" nemyslel si náhodou str/hit lebo ak nie tak to potom moc nechápem.  |
|
|
|
Algon |
Přidané 31-10-2013 13:57
|

Diskutující

Příspěvek: 122
|
PRO
Asi se budu muset naučit s těma WoL, abych si zjistil, kolikrát to dragovi na altovnim raidu missnulo  |
|
|
|
eurytos |
Přidané 31-10-2013 14:09
|

Veteran

Příspěvek: 63
|
Dragonax napsal:
Ja, ako som napisal mam 241 pretože davnejšie som mal eq inak poskladaný ale každopádne som s tymto aj keď under hit capom chodil uz viacej raidov a absolutne sa mi nestava ze by som missol ako spelly tak hocico ine. Z tohto dovodu sa mi zdalo zbytočne presocketovavať a preto aj v botach mam str/haste. A este k tym socket bonusom, akosi som zvyknuty ist na socket bonus az tam kde mi dava aspon +6 str. Pri +4 str. sa mi to nezda az tak moc useful, preto som socket bonus v ostatnych nevyuzil.
To ze jsi si toho nevsimnul jeste neznamena, ze jsi skutecne nemissnul...
Zvyknuty? Ok tak si dame trochu matiky:
Tve gemovani je 3*20 hit gem a 3 *20 str gem(back, ruce, druhy finger), vyuzity socket bonus mas jen v pasku kde mas za dva gemy 6 str a v jednom fingeru kde je +4 str. Celkove je to teda 60 hit a 70 str.
Kdyz vezmu 6 pulenych str/hit gemu(jop sry v tom minulem postu melo byt str/hit) a nacpu je do vsech zlutych socketu tak budu mit uplne stejne statu jako ty ale budu mit celkove 22 str ze socket bonusu(4 back, 4 ruce, 6 pasek, 4 prvni i druhy finger). Celkove teda 60 hit a 82 str. V cem je teda tve gemovani lepsi?
A i kdyby si mel hitcap tak se vyplaci dodrzovat z hlediska single dps +4 zlute sockety str/haste gemama.
Btw nvm jaky chytraci mi tady dali zase palec dolu, ale jen pevne verim, ze ne nejake DK, protoze to k nim budu mit asi nejaky proslov.  |
|
|
|
Dragonax |
Přidané 31-10-2013 14:35
|

Nováček

|
Ja som nikde nenapísal, že moje gemovanie je lepšie... Ano, máš pravdu s tvojim to vychadza trochu lepšie. Ja som len napisal ako sa na to divam ja a ze sa mi to nezdá ako nejaká chyba ktorá by ma pripravovala o zbytočne veľa DPS(ale určite ju odstránim). Nemyslel som tým, že to čo si napísal je horšie.
Upravil/a Dragonax dne 31-10-2013 14:42
|
|
|
|
Neocyclone |
Přidané 31-10-2013 15:59
|

Class Leader

Příspěvek: 124
|
Já jsem tě vyrofloval dakillo , ze zvyku np..
btw. za mě taky PRO
CL DKček nemáme tudíž..
Přijatý
Takto je to somnou lebo som piča
moje alter ego je MonSignor Výčap
poznám iba to čo mi dala ulica
už mám v piči rap more pôjdem za hasiča
Separ..
|
|
|