Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Talenty mám uzpůsobené pro ICC sezónu. Rotaci snad u holadina nemusim psat. dalo by se rict vecne Holy light a spamuju jugment popr podle typu bosu se pouzivaji HOPka a jine veci a rozhazuej se salva a sacred shield na tanky. Talenty uzpusobene pro concentration auru. Pro podporu raidu aby se neprorusovali casty a neprodluzovala doba a mensi ztraty dmg a popr pri zapnuti aura mastery nedochazi k silence.
Profese: Blacksmith+Mining (450 / 450)(planuju prehozeni minungu na jwc)
Jak dlouho hraješ WoW? 8-9 let (kdo ví.. )
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: ICC 25 - 10/12 HC)
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Stabilních 50-60 FPS... Internet mám spolehlivý
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:30. Nemáš problém s těmito časy? žádný problém.
Vyexpená / koupená postava: Vyexpena
Jak dlouho hraješ za svoji class? 6 let
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Proc ja? Byl jsem s klukama na ICC 25 rekli mi ze sem dobrej ze sem buh. A ze by jste potrebovali holadina a schanim guildu na pravidelny progres.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Lex Mortis - Duvod rozpad guildy lidi prstali hrat.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Vypada te dobre a mate zkusene hrace.
Je mi 23let, studuji 2. ročníkem VŠB Telekomunikacni techniku.
Znáš někoho z Never Back Down? Pár lidí z Vašich world raidů.
Dodělat ench ve wristech, 10 all stats gem přehodit, časem vyhodit mining! a PRO
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'