Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
SP>haste>crit, klasicky ele PVE spec, rotacia -> LB ked neni v CD, drzat flame shock, CL ked plati > GCD sa rychlejsie toci ako cast CL > ak nie (BL, haste buff) strata dps, vtedy cisto lightning bolt
Profese: Alchemy + Engineering (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW? 6 rokov
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Naxx full, UD full, ToGC10/25 full, ICC10/25 HM progress na retail (oficialny server) poznam vsetky taktiky.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? 60 fps stable, 5ms latency, stabilny net
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozrejme
Raidy chodíme v pátek od 19:00, sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem? Som prisposobivy.
Vyexpená / koupená postava: Vyexpena, prva na TS
Jak dlouho hraješ za svoji class? 4 roky
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Top ele east africa O:-) 3v3 2200+, 2v2 2600+ > tz. mam potrebne reflexy, ktore vyuzijem aj v raidoch, poznam cely wotlk content, vsetko v ICC a myslim si ze rozhodne budem prinosom
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Overlords, katastrofalny progress na 25man (6+ hodin bez poriadneho uspechu) odchod -> nespokojnost
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Jedna z top guild na TS, sympatickí ludia, skvely alt pug 19.8.2013
23 rokov, futbalista, zaujmy: ženy, šport, PC
Znáš někoho z Never Back Down? Nene, ale rozhodne rad spoznam
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Sallyburns (mage) Unrestrained (rogue)
Po dnešním raidu určitě PRO... taktiky se sladí, eq dobere, jen doufám že u tebe neplatí PvP > PvE v hlavních raidovacích dnech
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Dnešní výkon v ICC byl pěkný, zkus nám sem dopsat ten BIS list jak by sis ho představoval na http://wotlk.char... Talenty do Fire Novy jsou pěkné, rvát 5 do Convection je zbytečné. Co se týče poskládání gearu jsem spokojený kromě 2% nad hit capem, ale to se sbíráním gearu vyřeší časem. Vypadáš jako slibný hráč co za svoji classu umí. Za mě tedy určitě PRO. Ještě uvidím co nám tu napíšeš .
P.S.: Dopiš sem, jestli se ti vyplatí víc setové rukavice než setové legy, zkus to obhájit, nebo napiš co je lepší proč.
Ahahaha Worstsham nuz takze rozhodne setove nohavice, BiS na ele su z gunshipu 25HM - priorita haste. A priznam sa rovno, s tymito guidami na nete som sa takmer nikdy netrapil, vsetko som robil podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia, nakolko viem skvele po anglicky, viac ma bavi hra ked si tak trosku idem podla seba.
Na druhej strane som si ale 100% vedomý, ze mi theorycraft moze a urcite zvysi dps v raidoch a nemam ziadny problem pustit sa do toho.
Dovod preco som siel na Phylactery of the nameless je, ze bezny haste trinket (DFO) by mi uz haste vyniesol moc vysoko a nebenefitoval by som z BL a haste buffu na rukach z engineeringu, kedze by ma blokoval GCD. Takisto procrate je 30% a s flame shockom by to slo, ICD je 100 sekund (ano ano, pozeral som si wowhead
Ale ako hovorim, berte to vsetko s rezervou, rad si necham poradit :-*
Edit: a akurat zistujem, ze som zrejme ratal so Sovou a so Spriestom v raide, kedze na hit som absolutne zabudol. Ten by som ale dogemoval, takze np.
Upravil/a Deranor dne 20-08-2013 10:03
Vsetko si napisal spravne ale ak mozem poradit v BiSe sa viac oplati SP+ stamina gem ako 10 all stats a staci ti 11% hitu lebo sova a priest su v raide stale takze kludne finger moze byt z gunshipu inak si predviedol ze sa tomu rozumies takze PRIJATY
Hitu máš naopak moc (hit cap na ele shamana je 11%), dál máš tam 2 itemy z Ruby Sanctum na který se zde hodně dlouho nepodíváš, takže DFO je jasná volba. Wristy z lady na hit nepotřebuješ. Dál je tam pár chyb co se týče gemování... 10 all stats gem ele shaman nedává, ele shaman dává do dvou modrých kde získá největší socket bonus (+7SP) půlený SP + STAM gem.
I přes tyhle nedostatky tak jak už jsem napsal, tak jsem po včerejším raidu za to dát ti šanci
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'