Jsem člověk, který se snaží z postavy vytáhnout její maximum, a proto jsem si zvolil jako main Affli, protože ze všech speců co se svým gearem hrát můžu, točí nejvíce. Talenty jedu standardní, v destro až po 2/2 Intensity kvůli pushbacku a v Affli se toho moc změnit nedá, krom 2/2 Improved Drain Soul, který mám kvůli redukci aggra.
Staty: hit (po cap) > SP > haste > crit > spirit. Gemování:
červený slot: 23 SP
žlutý slot: 12 SP + 10 haste
modrý slot: pokud je socket bonus +6 SP nebo vyšší, tak 12 SP + 10 spirit, jinak 23 SP
Rotace: snažím se využívat všech možných technik a mechanik pro zvýšení DPS - čili znám mechaniku Rolling Corruption (ovšem nejsem si jistý s Shadow Embrace - zda se správně započítává % dmg do té mechaniky, crit a +% dmg by se měl přenášet přes celý duration dotky), a snažím se ji dodržovat (Nevermelting Ice Crystal + Sister Svalna's Aether Staff HC s 3x20 crit gemy + firestone na ní před pullem), taky se pod 35% snažím refreshovat Corruption kvůli Death's Embrace pro 12% dmg bonus.
Moje rotace tedy vypadá takto: před pullem použít NMIC, přehodit na Abyssalku, Haunt -> SB (pro 2 stacky Shadow Embrace a vyplnění času aby UA nebyl na targetu dříve jak Haunt), UA, Corr, CoA, přehodím staffu na hlavní zbraň, pokračuju dále v rotaci. Pod 35% refresh Corr, pod 25% měním SB za Drain Soul. Díky Quartzu si snažím hlídat ticky DS a Haunt a UA refreshovat až po nejbližším tiknutí DS. Snažím se neclipovat dotky, ovšem někdy mi to ujede. Čili udržovat CoA, UA, Corr na targetu, Haunt na CD (efekt se přepíše i tak, a dá to navíc pár k dmg), jako filler Shadow Bolt.
Destro:
Destro mám hlavně z důvodu encounterů, kdy je třeba rychlý switch do addů, tedy hlavně Valithria, Deathbringer Saurfang, Professor Putricide. Nutno říct, že equipu do destra nevěnuju tolik pozornost, a proto jsou staty nejspíše nevyvážené, a ani s tímto specem moc nevytočím, mám ho fakt spíše kvůli "utility" důvodům (Aftermath z Conflagratu a Shadowfury).
Gemování stejné jako při affli, staty tak stejně, akorát že haste a crit bych se snažil nějak vyvážit s převahou na straně critu.
Rotace: Immolate -> Conflagrate -> Chaos Bolt -> Immolate spam. Držet na targetu Immolate popř. CoD anebo CoE, Conflagrate a Chaos Bolt na cooldown, jako filler Incinerate.
Napadlo mě, že se mě zeptáte, proč si nedám jako offspec Demo, tak vám zodpovím dopředu
Demo jako offspec jsem zkoušel, několikrát. Nakonec jsem u něj nezůstal, protože mi nějak.. nesedl. Nemohl jsem si zvyknout nějak na tu rotaci, nevěděl jsem kdy odpalovat CD a kdy ne. Navíc si myslím, že s gearem který mám teď, mám hodně málo SP na to abych mohl jít demo. Navíc v guildě jsme měli jiného demo locka, a je hloupost aby se překrývaly dva Demonic Pacty.
Jak dlouho hraješ WoW? Několik let to už bude, přesně to datovat nedokážu ale přes 4 si myslím že určitě.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru:
ToC10/25 - 5/5, ToGC10 - 5/5, ToGC25 - 4/5 (na novém jádře už spíše nechodím kvůli FC), ICC10 - 12/12 (taktiky na HC .. znám, ale ne všechny mám "odehrané", ICC25 - 11/12, ICC25 HC - 3/12, počítám s doučením taktik na HC, prozatím jsem k tomu neměl důvod, tak jsem tomu nevěnoval moc pozornost.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?
FPS na 25 raidu spolehlivé, jen občas mi to mírně spadne tak ke 20, záleží na encounteru a kolik kravin mám najednou na obrazovce Internet v pohodě, 25 Mbps, lagy výjimečně, pády taktéž (stane se, že to někdy padne, ale je to výjimečně, jedu na wifi tak problém jsou možná povětrnostní podmínky)
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Headset nemám ale mikrofon a Mumble mám, v tomto není problém.
Raidy chodíme v pátek od 19:00, sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem?
Většinou problém nemám (výjimečně jsem s přáteli někde venku, ale není to pravidlem), jindy v pohodě
Vyexpená / koupená postava: Poctivě vyexpená, od nuzných začátků v Eversong Woods až po vrchol své osobní soukromé slávy
Jak dlouho hraješ za svoji class? Několik let, od začátků zde na Twinstaru (hraju zde již od dob TBC, před rozdělením na Phobos a Deimos)
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Myslím si že jsem přizpůsobivý člověk, dokážu si nechat poradit, snažím se taktiky dodržovat a dávat ze své postavy maximum. Zda jsem komunikativní, asi ano (v přítomnosti lidí, které neznám, je to spíše opak, ale to se mění časem ), respektuju nadřízené autority a snažím se plnit své povinnosti. Co se dmg týče... Zeptejte se Tranigose, on vám k tomu poví svoje
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
S Chizu jsem měl někdy období, kdy jsem dost vůbec nehrál, a tak jsem prakticky došel zpátky na Twinstar s mizerným equipem uprostřed UD anebo ToC sezóny. Zakotvil jsem v nějaké random guildě s jménem na které si nevzpomenu, odkud jsem brzy přešel k jedné z legend Twinstaru, Dolfikovi a jeho Inquisitors of the Horde. Zde jsem strávil poměrně dost času, ovšem po jistých osobních neshodách mě vyhodil a spolu se mnou odešlo anebo bylo vyhozeno dalších několik lidí, kteří založili guildu Knights of Blood Oath, kde jsem byl až doteď. Odcházím odtamtud hlavně kvůli tomu, že progress se zde moc dopředu neposunuje (no, spíše hodně pomalu), a myslím, že jinde bych mohl využít svého potenciálu lépe.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Jmenuju se Lukáš, brzy mi bude 19 let a právě studuji 4. ročník Střední průmyslové školy elektrotechniky a informatiky v Ostravě. Nejsem zrovna sportovně nadaný, v minulosti jsem byl na několik let hunterem (závodní lukostřelba v kategorii holý luk, pokud by někoho zajímalo ), ale odtamtud jsem odešel. Miluju programování, matematiku, PC hry, mám rád zvířata, a pokud by bylo na čem, tak jízdu na kole a plavání. Přihlášku si k vám podávám, protože bych chtěl své raidování povýšit na něco jiného než 5 hodin zabitých se stejným výsledkem jako několik ID předtím, bez zjevného anebo velkého úspěchu. Myslím si, že mám navíc, a tak to chci zkusit u vás, třeba mi změna prostředí prospěje
Znáš někoho z Never Back Down? Hlavně tedy Tranigos, a jmény i jiné, např. Ixfy, Nasa, Resike, Racing, Vrsek a další (ale pouze jména, nijak více )
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Většinu času jsem na svém mainovi, tedy Chizuru, ale zastihnout mě můžete poslední dobou i na altovi Totemkhamon (80 Resto Sham), kterého mám koupeného čerstvě a trochu se s ním sžívám spíše Upravil/a Ixfy dne 27-08-2013 21:36
Jestli máš volný ID na 25 tak zítra (dneska) no prostě pondělí 18:00
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
PROPROPRO snad ani netřeba nic dodávat... přihláška TOP, vidno že ti záleží na prvním dojmu, postavu evidentně ovládáš
Kéž by přesně takhle vypadala každá přihláška
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Aphroditte: Lituji, na 25 mám bohužel ID, ale na 10 zatím volné
Nettle: Ne každý je asi takový detailista jako já Už tak mě vytáčí že text v big tagu je nějak posunutý o pár pixelů dolů Ale děkuju Upravil/a Chizuru dne 26-08-2013 01:26
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Prihlaska pekna a vypada, ze budes jeden z tech chytrejsich, jen te v par vecech opravim:
Ta asi nejvaznejsi je, ze se sice snazis o maximalni buffnuti coruptionu, ale nevyuzivas(nebo neberes v potaz) 4 set T10. Ten si totiz do coruptionu musis taky zapsat hard recastem a paklize to neudelas tak prichazis mozna i o vic nez ziskas nahozenim nevermeltingu, switchem zbrane apod.
Tzn nejlepsi je momentalne davat hned pri pullu bosse unstable aby ti co nejdriv procl 4 set. V idealni situaci kdy by ti v podstate hned na prvni tick UA procla setovka by to vypadalo jako tvuj scenar jen s tim ze je jeste dobre prepotkovat wild magic potku kvuli + 200 crit. pripadne si domluvit rogunu aby ti hodila tricky kdyz se budes chystat nahodit coruption(tzn na cely duration z nej pak mas +15% dmg), ale je pak docela dobre mit v macru cancelaura na tricky kvuli aggru.
Co se tyce shadow embrace a hauntu, tak je jedno kdy je na targetu, alespon paklize se nic nemenilo od doby co jsem to testoval.
U toho Destra na Saurfanga/Profa bych se te taky dovolil opravit:
Prof je pro affli jako stvoreny protoze stale dmgujes vlastne dva targety a co je hlavni, tak nemas range peta jako destro, ale felhuntera ktereho vzdy posles na zelenou oozu(iv transfazi) a diky tomu redukujes dmg ktery da ooza pri narazu(tohle obv delaji vsichni co maji pety) jako kdyby tam stal dalsi clovek. Nezda se to ale na hero je ten dmg opravdu velky a i samotnych 8 meleecek co mas vetsinou v raidu je malo a kazdy pet navic je citit.
Jinak tady dukaz z dnesniho killu profa hero, ze affli je proste top dmg http://postimg.or...jy9c895nh/ .
Saurfang se za affli hraje stylem coruption na vsechny beasty a nemas pak problem byt v topce v dmg do addek. Jinak od jejich controlu mas spis ele shamany a balance druidy. Sice je to tady jedno zda jsi destro nebo affli, ale proc nenadgmovat vic nez v destru ze?
Co se tyce toho BiS gearu, tak jestli je to zkopirovany muj BiS gear, tak mas ode me +1.
Na zaver si dovolim mensi flex z hero festera, i kdyz na assa rogunu nebo chlapka se shadowmournou to porad nestaci. http://postimg.or...4eg76cqx3/ (vsimnete si 237k raid dps )
eurytos: Takže podle vášs bych měl dávat k NMIC zároveň ještě potku, čímž získám asi 15 vteřinové okénko s 1020+ critem, hned hodit UA, a prostě doufat že během zbývajících několika vteřin mi procne Devious Minds a až potom hodit Corruption a hledět si dále svého? Problém bude trochu v tom, že ten proc nijak extra neovlivním, a v případě že to neprocne, přijde mi to jako zahozená potka Zareaguju ještě na Profa a DB - je mi jasné že na DB je affli lepší, a že vytočit tak 10k DPS+ není žádný problém, ovšem jako destro jsem chodil raději, i z důvodu toho, že mi pak bývalá guilda jinak říkala že nemám dmg do addů a taky proto, že jsem nerad spoléhal na to, že ty addy správně ukontrolují a chtěl jsem mít jakousi survival jistotu v podobě toho slowu a stunu. Navíc jak na Profovi tak na DB jsem se potýkal s tím problémem, že mi díky addům spadly dotky z main targetu a proto jsem si tím raději nechtěl kazit dmg. Ještě poznámku k petům - tady na Twinstaru se ti peti někdy kazí, a třeba stojí na místě, proto na hlavních abilitách mám namakrované /petattack, což by značně ztěžovalo ten plán že "pošli peta na oozu". Nedělá mi problém se tady toho zbavit, ale vždycky to byla taková moje "pojistka", že pet útočí na můj target a nefláká se po mém boku Nicméně zkusit to s 4setem můžu, ale perfektní pull potom závisí na RNG a tom, jestli to procne, kdy má
Ta potka neni nutnost, je to jen absolutni maximalizace dps a ano narozdil od shadow priesta je tu rng factor, ale sam musis uznat, ze tech 10% dmg za to stoji a byla docela chyba ze jsi to doted nedelal.
U Saurfanga to probiha tak, ze ty jedes dmg bosse, hned jak se spawnou addky na kazdou hodis coruption(coz je tak 5-6 sec celkove) a hned potom jedes zase dmg bosse. A i jen s touhle metodou budes mezi prvnima v dmg do addek a zaroven s minimalni ztratou dmg do bosse.
Nvm no ja jsem proste zvykly u locka davat petattack, ale i kdybychom nebrali tohle v potaz, tak professor je o co nejvetsi maximalizaci dps v treti fazi a destro narozdil od affli nema zadnou formu execute faze(deaths embrace a predevsim drain soul) coz je dalsi plus pro affli.
Jinak jak mluvis o padani dotek(tim hadam ze myslis predevsim buffnuty coruption), tak krom dummy fightu jako festergut se o tohle nikde jinde moc nesnazim, protoze napr u professora je to opravdu tezko proveditelne jelikoz tam ma clovek moc veci o ktere se musi starat a je lepsi driv zabit oozu nez se za kazdou cenu snazit udrzet dotku na professorovi.
Ano, uznávám, tohle jsem v potaz dříve nebral, ne záměrně, bral jsem to jako takový bonus do pozadí, který pomůže ale nemá smysl ho nějak usilovně sledovat.Tuhle taktiku na Saurfanga jsem zkoušel aspoň na normalu 25, a jakože vcelku to šlo, ale i tak byl malý dmg do addů z zbytku raidu, i jsem si občas přepsal omylem corruption (pitomej tabulátor). S Professorem je to to samý, ale je pravda že tam bych neměl tolik řešit jestli mi dotky spadnou nebo ne, priority jsou tam jinde.