Vladomeciar - Fury warrior
|
Vladomeciar |
Přidané 25-09-2013 20:35
|
Nováček
Příspěvek: 9
Založený: 25.09.13
|
Nick: Vladomeciar
Vek: 26 rokov
Class: Warrior
Rasa: Tauren
Talenty: Fury / Arms (prípadne pri poziadavke Prot, tankoval som dlho)
EQ: Pár drobných a bude 5800.
Staty: 51% crit 89% arpen
Screen UI: UI mám základné bez akýchkoľvek vizuálnych vylepšení, na to hádam ani screen netreba
Link na Armory: http://armory.twi...ladomeciar
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Warrior je 6. classa v poradí čo hrám. Začal som na onlinegamers.cz (realm sargeras), potom som prešiel na pár zahraničných serverov, neskôr anthoria (este pred cata) a teraz som na twine.
Za warra hram najradšej armsa, je to taký sweet strom , ale fury sa mi tiež lúbi. Kedze sa jedna o pve prihlasku, tak rotácia za furyho:
1. bez procnutého "Slam!": Bt> *Hs* > Ww > *Hs* > (tu prichádza tretí GCD, kde buď nahadzujem Sunder armor alebo Heroic throw, berseker rage .. atd) a repete
[*Hs* - ak je dostatok rage-u, aby bolo na plynulý casting ]
2. s procnutým "Slam!": Bt> *Hs* >/S/ >*Hs* /S/ > Ww > *Hs* > > /S/ a repete
Priority sú od najvačšej po najmenšiu: Bloodthirst, Slam, Execute, Whirlwind, Heroic strike <HS - HT v zavislosti od rage-u> Heroic throw, Sunder armor.....
Best in Slot gear: BiS je hádam jasný, full arpen,s tým, že pri častiach, kde nie je strata AP z armor bonusu veľká itemy s agility priorita, napr. ICC repka ring na dmg s agilkou .. atd.
Profese: Blacksmith - Mining (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW?: 6 let
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Kade tade som odprogresoval hádam všetky raid co su vo wowku, ale tu na Twine je max ICC 25 n
Jaké máš FPS na 25 men raidu, máš spolehlivý internet? 60-70 FPS... Internet mám spolehlivý
Možnost komunikácie na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v pátek od 19:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Ideální čas... žádný problém
Vyexpená / koupená postava: Samoručne vyexpená a nikdy nepredám!
Jak dlouho hraješ za svoji class? 6 mesiacov
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Pretože som hovado, dokážem raidovať do 4 rána a progresovať aj nahánanie holubov ak to má reálny cieľ. Pretože experimentujem a kombinujem stromy tak, ako neučia ani moltencore guidy. Chystám sa boostnuť pve dmg s arms stromom.. atd. Skusenosti, rozvaha, humor, skill vo vedení ludi, ferovosť a ked je niekto Cocot, nemam problem mu to napisať s kľudom angličana, nech mi daju aj mute....a mozno tym som znamy.. haters gonna hate.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
Aktuálne som v Legatum Noctis. Je to guilda so super ľuďmi, raidovanie je viac menej úspešné a dosť sa aj nasmejeme, ale ten hlavný dôvod pre mňa je progress HC. Ja mám chuť drtiť to pve a nie raz za týždeň v nedeľu si pokecať a dať 6. bossov, lebo ludia idú spať a to ID sa už nedojde nikdy...im so sad.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do NBD si dávám, protože jste kvalitní PvE guilda s fajn kolektivem ve které bych chtěl dosáhnout něčeho víc, zapojit se do progressu a poznat nové lidi a vidím, že to beriete serioznejšie ako iné guildy.
Je mi 26let, studuji VŠ Ekonomika + IT. Pracujem ako Databázový analytik a vo volném čase se věnuju PC (WoW, Dota, CS, Mixovanie hudby) Beh, Filozofia, Tabakové listy a pivo.
Znáš někoho z Never Back Down? Asi aj áno, tuším z guild kde som expil volakedy, ale nic intenzívne a osobné. A ste tichá guilda bez nejakých vačších škandalov, takze ani neviem kolko vas je dokopy
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Bez alta.
/hail |
|
|
|
Nettle |
Přidané 25-09-2013 22:09
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
Založený: 30.07.13
|
Přihláška na mě působí příjemným dojmem, každopádně teď se dobral nový warrior a místo na main raidu ti nezaručíme. Určitě by to chtělo změnit mining na JWC... půlený gem v chestě též vyměnit. Pokud by jsi se minimálně pro zatím spokojil s alt raidem (po test raidu) > PRO.
P.S. Odlogni v PvE gearu a nech aktualizovat armory
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Res1ke |
Přidané 26-09-2013 00:17
|
Uživatel
Příspěvek: 57
|
Není to žádný clusterfuck barev a dokázal jsi zapůsobit . Gear a talenty ponechám na expertech, ale na první pohled se mi líbíš . PRO.
<3 Taylor Swfit <3
|
|
|
|
Vladomeciar |
Přidané 26-09-2013 00:49
|
Nováček
|
Zmenil som talenty aj gear a odlogol som, armory sa este neupdatla.
Kazdopadne /po test raide/ nemam nic proti alt raidu na zaciatok
S tým, že verím, že ked main raid dava ICC 25 HC, tak ten altovy by mohol aspon normal davat cely a ked nie 25 tak aspon 10 man hc cely
A nad tým JWC pouvažujem
gn |
|
|
|
Res1ke |
Přidané 26-09-2013 11:55
|
Uživatel
Příspěvek: 57
|
Vladomeciar napsal:
S tým, že verím, že ked main raid dava ICC 25 HC, tak ten altovy by mohol aspon normal davat cely a ked nie 25 tak aspon 10 man hc cely
Alt raid se má na tom tak, že dáváme 12/12 normal, 6/12 hc +
<3 Taylor Swfit <3
|
|
|
|
Vladomeciar |
Přidané 26-09-2013 14:13
|
Nováček
|
To je pre mňa maximálne postačujúce zo začiatku ^_^
Kedy si môžem dať test raid ? Preferoval by som ICC 10 aby som sa nestratil v dave a zhodou okolností mám voľnú ID. )
/bravo |
|
|
|
Algon |
Přidané 26-09-2013 14:16
|
Diskutující
Příspěvek: 122
Založený: 31.07.13
|
Res1ke napsal:
Alt raid se má na tom tak, že dáváme 12/12 normal, 6/12 hc +
Tohoto jsme sice dosáhli bohužel zatím pouze jednou a to minulý týden, ale věřím, že s tebou a pár dalšími, které jsme dobrali do svých řad v průběhu tohoto týdne, se nám podaří následující týdny tento úspěch přinejmenším zopakovat a doufám ve srovnávání úrovně main a alt raidu do budoucna
PS: taky jsem PRO, i když se mi tam ten mining příliš nelíbí |
|
|
|
Algon |
Přidané 26-09-2013 14:18
|
Diskutující
|
Nevím jak to nakonec dopadne, ale Roxio chtěl dnes skládat 10manu. Tam se mu když tak ozvi. Ale jako test raid bereme právě alt raidy 25 manu... |
|
|
|
Racing |
Přidané 26-09-2013 16:18
|
Admin
Officer
Class Leader
Příspěvek: 136
|
No nvm ale jestli pocitam tak furry warry mame jak 2 v main raidu tak 2 v alt raidu tak uvidime co z toho vyplyne za me NEUTRAL uvidime co po test raidu. |
|
|
|
Vrsekk |
Přidané 26-09-2013 17:15
|
Admin
Class Leader
Příspěvek: 146
|
No zachází Enchant na headce a ramenech.
20 Critical Gem v Headce ti je knicemu / v Cheste Arp + stam ked máš v legách 10 all stats ti vychzí lépe než ten Arp + stam.
Dále na Armorech koukám že máš 253hit rating + 3 / 3 body v Precision. A ten Mining taky -
Sem stejného nazoru jako Racing
Upravil/a Vrsekk dne 26-09-2013 17:21
|
|
|
|
Goodie |
Přidané 26-09-2013 20:11
|
Nováček
Příspěvek: 8
Založený: 21.09.13
|
Sice jsem v guildě pár dní ale jelikož sem warrior a zahlédl sem tu pár věcí které mě nedali a musím sem napsat.
Priority sú od najvačšej po najmenšiu: Bloodthirst, Slam, Execute, Whirlwind
To jako fakt? Jestli můžeš tu execute fazi víc rozebrat.
Best in Slot gear: BiS je hádam jasný, full arpen
Jako full arpene gemy vždy?
Jinak jak psal Vrsek máš zbytečně moc hitu a v botách ench na hit, zkus co nejdřív vyhodit tu head a koupit si setovku.
Potom to tvoje gemování je trocha čudné, kdybys změnil gem v headce na agi, tak pro aktivaci ti bude stačit jeden prismatic a ziskáš víc arpene, takhle máš zbytečně gem na 20crit a 10srp15stm ale jinak to sou spíš drobnosti. |
|
|
|
Neocyclone |
Přidané 27-09-2013 08:06
|
Class Leader
Příspěvek: 124
|
Minning -
špatné gemování -
tedka se nabrali 2 warriori + Vrsek switchoval maina na warra , to je pro tebe taky -
většinu napsal už goodie.
za mě PROTI |
|
|
|
Algon |
Přidané 27-09-2013 09:50
|
Diskutující
|
Tak vršek si to switchnul tak nějak sám a 2 furyny jsou ještě v normě na raidu. Při nejhorším si zase switchne zpátky na mága... Není jich moc na tom mainu.... |
|
|
|
Vladomeciar |
Přidané 27-09-2013 12:15
|
Nováček
|
Chapem to s tymi pomermi s postavami.
Enchanty head + shoulder -> ano chybaju mi, farmim repku ako sa len da, ale chain Q na sons of hodir je bugnuty. - pracujem na tom
Socket v cheste vymenim.
Socket v headke je 20 crit na bonus 8 str, + to ze ma vela hitu aby som bol overcapped v prípade, že si mením počas fightu, kde sa moc nebeha za WF neck so 60 arpenom, kde mi potom chyba 52 hit ratingu. + to ze tu headku mam 3 dni a lepsia nebola a samozrejme sa chystam na setovku.
To ze mining nevyhovuje chapem, a uvedomujem si to, že z neho nemam žiadny + dmg, ale zase s bloothirstom a zvysenými hpckami to ulahcuje pracu healerom, myslim, ze v overal-e to nie je az take zle ze mam ten mining ako sa na prvy pohlad zda
Kedy by bol ten test raid ?
Upravil/a Vladomeciar dne 27-09-2013 12:30
|
|
|
|
Vladomeciar |
Přidané 27-09-2013 12:25
|
Nováček
|
a k tomu execute:
Improved Execute reduces the cost of your execute by 2 with one talent point and by 5 with two talent points. The benefit to this is that it allows you to hit Execute in very low rage situations (10 rage instead of 15) and gives you extra rage per Execute in high rage situations. Execute deals 38 damage per extra point of rage over cost. Keep in mind that you can only Execute less than 20% of the fight duration and that Execute is only part of that less than 20% rotation. Due to it's place in the tree, however, it's DPS talent substitutes aren't much better or comparable. If you want a pure DPS build, it's probably worth it to pick up one or two points here.
Co ked si logicky pospajame tak:
1. v talentoch mam 2 pointy v improved execute.
2. v rotacii zahrnam execute LEN v pripade ak ho mozem pouzit (you dont say) co znamena ze to mozem pouzit len ked je target pod 20% hp.
3. ked je target pod 20% hp, zvačša sa púšťa bloodlust.
4. ked sa pusti bloodlust ,mam vela vela haste >> vela vela sekam biely dmg >> vela vela rage >>> velmi velmi silny execute >> preto priorita execute pred WW.
|
|
|
|
Nettle |
Přidané 27-09-2013 13:11
|
Web Admin
GuM
|
Uvidíme jak svůj theorycraft obhájíš v praxi... pondělí 18:00 test raid po kterém padne finální verdikt
In The Face Of Adversity
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Vladomeciar |
Přidané 27-09-2013 13:34
|
Nováček
|
Deal, komu whispujem?
25 man? |
|
|
|
Vladomeciar |
Přidané 27-09-2013 18:10
|
Nováček
|
Ako ja si rád nechám poradiť
napr. o tom heroic strike miss bugu som netusil. otestujem si to dik |
|
|
|
Nettle |
Přidané 27-09-2013 20:38
|
Web Admin
GuM
|
Pondělí 18:00 TEST RAID piš si na nick Neocyclone / Nettler...
For guild: Existujou zde jiné topicy kde si můžete popovídat
In The Face Of Adversity
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Vladomeciar |
Přidané 30-09-2013 11:23
|
Nováček