Talenty: Assa(pve) / Assa(pvp)
tak pred tyzdnom som sa rozhodol zacat zbierat eq na combat...vsetci do mna hustili uz dlhsie aky je combat spec super, kolko s tym vytocim a tak som prestudoval nejake stranky na nete a rozhodol sa, ze je cas na zmenu...takze do buducnosti, ked bude ArPen gear, tak aj combat
EQ: Na úrovni ICC 25 normal (5914gs)
(Důležité) Staty:
344 Hit rating(10,49%)
4382 AP
53,62 % Crit
784 Haste
25 Expertise
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Je to najlepsi build pre assa v ICC geare, preto 51/18/2
rotacia:stealth-->garrote/mutilate(podla toho, ci je niekto v parte, kto dava bleed)-->SnD-->HfB-->ToT(nastrel az teraz, dovod: 2/5 T10)
zaroven mi procli trinkety a pouzijem trollsky berserking + pri najblizsom 5cp envenom aj Cold Blood
potom uz len mutilate+envenom(4 alebo 5 cp) + refresh HfB
gemujem haste(yellow)/Ap+haste(red)/100 all stats(blue)
v celom equipe mam len 1 blue gem slot, takze nisu problemy
Profese: skinning+LW 450/450 (ked si zarobim na legy z tailoringu pre locka, mozem skinning zmenit na nieco krajsie, ako napr. JWC)
Jak dlouho hraješ WoW? 5-6 rokov, samozrejme s prestavkami na ine hry
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: na twine som dlho hral maga na naxx/uld sezone...potom na TOC sezone assa rogue...neskor po dlhej pauze, kde som si chcel skusit aj offik som sa vratil na twinstar s huntom(ICC sezona)...ten ma ale nejak prestal bavit a vratil som sa spat k assa rogue
Vyzera to, akoby som tie chary menil kazdy tyzden, ale ja hram wow denne dost dlho, takze proste po takom pol roku to uz prestane bavit
takze to vyzera nejak takto:
Naxx 10/25 down/down
Uld 10/25 down/down
ToGC 10/25 down/(4/5)
ICC 10/25 (11/12)/(11/12)
ICC hc 10/25 (7/12)/(4/12)
achievmi to bohuzial podlozit neviem, vacsinu z progressu som dal za hunta, ale mozem vas uistit, ze failovanie pri mne nehrozi, sem-tam sa stane, ze sa bugne nastrel
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? 60-70 fps, niekedy sa stane ze 20-25fps, ale menej som este nemal
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
bez toho by som sa neodvazil davat prihlasku do schopnej guildy
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? jediny den, ked velmi nemozem na raidy je utorok (skola do 19:45), inak som tu nonstop, ani nespim
Vyexpená / koupená postava: vymenena
Jak dlouho hraješ za svoji class? pve asi tak pol roka
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Ovladam svoju classu celkom slusne, ale uprimne, kto by nedokazal ovladat assa rogue, ze? ako som uz skor pisal, ze by som rad offspec zmenil na combat, lebo do ICC je to velmi vhodne, combat som hral len na PvP(2x combat rogue full PvE equip, trolling 2v2) Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? nejake ALI guildy, ktore si moc nepamatam, bolo to davnejsie a neboli ani nejake zname...serioznejsie som to bral za hunta na ICC sezone v guilde Prognosis Negative, ale naozaj ma to proste prestalo bavit, tak som si povedal, ze hunta vymenim...chcel som sa aj vratit do PN, lenze o rogue nemaju zaujem
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Taakze, mam 20 rokov, som z vychodneho Slovenska ale studujem v Brne informatiku...v praxi to znamena, ze sedim 10-12 hodin denne za notebookom a vacsinu casu hram wow/pozeram filmy a serialy a pocuvam hudbu...skolu mam len 3 dni v tyzdni.
Prihlasku si davam k vam preto, ze ICC normal uz je trosku nuda, hlavne kazdy tyzden davat 8/12 bossov s world raidom, preto by som sa rad dostal do guildy, kde je ICC HC na dennom poriadku a tiez, aby som pripadne nazbieral equip na combat spec
Znáš někoho z Never Back Down? Urcite, keby som pozrel nejaky zoznam vasich hracov, tak si spomeniem na niekoho z wolrd raidov Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Cverdelator
este taka poznamka: Cverdelator je 80lvl undead demo lock.
vidim, ze mate nabor aj pre demo lockov a tak by som sa aj opytal, co vam viac chyba do raidu...equip ma o nieco horsi, cca 5,5k gs, ale hram za oboch, takisto ich aj gearujem, kedze casu mam az az
Vidím, že sis dal celkem záležet. Objasnil jsi většinu věcí.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
bez toho by som sa neodvazil davat prihlasku do schopnej guildy
+
Ale zatím ti musím říct , že pro mě si NEUTRAL. Dokud neuvidím výsledky v přímem přenosu a to na Alt Raidu který je v pondělí 18:45 - 19:00. Uvidíme jak se k tomu postaví ostatní.
Neocyclone.
Jsem rád, že se v poslední době kvalita přihlášek zvedla... první dojem v pořádku, realitu by jsme ověřili na test raidu.
Ku gearu není co vytknout... Theorycraft bych pouze opravil tím, že ToT dáváš již před pullem (bez ohledu na setovku) - lepší agro pro tanka jak pár čísel v dmg meteru pro jednotlivce mezi dalšími 24 lidmi.
Co se týče toho co momentálně hledáme víc... momentálně by se nám jednoznačně hodil demo lock. Ale jak vědí i v guildě... nevemu do main raidu demo locka, který neovládá svou classu minimálně na 99%. Pokud by jsi o tomto dokázal přesvědčit nebránil bych se tomu... Takže zatím za rogue PRO TEST RAID... hlavní slovo má Caribe
P.S. tvůj nick huntera v PN?
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Tak ja pouzivam ToT podla situacie...zvycajne na 25 su minimalne 2x hunti a preto moj nastrel nie je az taky dolezity...a tiez sa casto stane, ze sme 2x rogue, ktori si vymiename ToT.
Ohladom Demo locka: Je pravda, ze som dlho hral Destro, lenze od konca prazdnin som to pretalentoval na Demo, toho treba vsade, predsa len 400-550 sp casterom fakt pomoze...takze skusenosti s rotaciou mam...tiez zbieram dost veci na spirit, co mi zvysuje SP
priorita: SP>spirit>haste>crit
cize je to cisto len na support raidu...nevyhoda:vytocim max 8k na festrovi, aj to, len ked mam dobry den
a hunt sa volal Benko, meno som si nechal, ked som ho vymenil za rogue
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Lepší nástřel > menší pravděpodobnost brzké nutnosti používání spellů pro redukci treathu / přeagrování - ztráty dpska
predsa len 400-550 sp casterom fakt pomoze...nevyhoda:vytocim max 8k na festrovi, aj to, len ked mam dobry den
I když je to support nemůže supportit raid tak aby raid musel ztrátu dps supporto dorovnávat = nulovej boost
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Tak zober si, ze 500SP boostne spell casterom tak 10-15% dmg kedze to je asi najlepsi SP boost z buffov, ktore mozes dostat...
Taakze na 25 je tak zvycajne 18dmgerov, dajme tomu ze 8 z nich su casteri a vytocia primerne 7k dps(caste je to ovela vyssie cislo).
Kazdemu z nich to prida tak 700-1000dps x 8 = 5600-8000 dmg navyse....cize aj keby som za toho locka len stal a nic nerobil, moj buff to vynahradi.
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Benko napsal:
Tak zober si, ze 500SP boostne spell casterom tak 10-15% dmg kedze to je asi najlepsi SP boost z buffov, ktore mozes dostat...
Taakze na 25 je tak zvycajne 18dmgerov, dajme tomu ze 8 z nich su casteri a vytocia primerne 7k dps(caste je to ovela vyssie cislo).
Kazdemu z nich to prida tak 700-1000dps x 8 = 5600-8000 dmg navyse....cize aj keby som za toho locka len stal a nic nerobil, moj buff to vynahradi.
len trosku matiky
Matika sice hrozne hezka ale krom uplne wtf dps co tu pises(caster co toci 7k dps a kdyz je frajer tak 10k? na ICC kdo neda aspon 12 tak ani nemusi jit raid) neberes v potaz nejdulezitejsi fakt, ze rozdil mezi support BiS gearem a personal dps je 312 SP(spirit prepocitany na SP) vs 302 haste a 156 crit(kdyby fungoval chardev tak ti tu postnu konkretni BiSy ale takhle bohuzel). To ti na fightech udela tak 300 max 500 dps rozdil a vzhledem k tomu, ze za demo neni problem tocit na dummy fightech jako je hero Fester 12k dps+, tak to je hodne daleko od tech tvych 8k...
eurytos napsal:
Matika sice hrozne hezka ale krom uplne wtf dps co tu pises(caster co toci 7k dps a kdyz je frajer tak 10k? na ICC kdo neda aspon 12 tak ani nemusi jit raid) neberes v potaz nejdulezitejsi fakt, ze rozdil mezi support BiS gearem a personal dps je 312 SP(spirit prepocitany na SP) vs 302 haste a 156 crit(kdyby fungoval chardev tak ti tu postnu konkretni BiSy ale takhle bohuzel). To ti na fightech udela tak 300 max 500 dps rozdil a vzhledem k tomu, ze za demo neni problem tocit na dummy fightech jako je hero Fester 12k dps+, tak to je hodne daleko od tech tvych 8k...
To je sice tiez pekne, lenze s mojim gearom, ktory na lockovi mam sa viac ako 8k, mozno nejakych 9k dps vytocit asi ani neda skladam tam haste+crit, lenze je to alt a nemam na to tolko casu...Okrem toho, zase si zabudol pripocitat, kolko ten demo lock boostne celkove raid DPS...pisal som, ze si mate vybrat co viac potrebujete, nie hadat sa tu o statoch
Niekto tu pisal, ze locka terba viac a ked demo locka v parte nemate, urcite je to vacsi prinos na raid(lentilky, SS, SP buff) ako rogue
Benko napsal:
To je sice tiez pekne, lenze s mojim gearom, ktory na lockovi mam sa viac ako 8k, mozno nejakych 9k dps vytocit asi ani neda
skladam tam haste+crit, lenze je to alt a nemam na to tolko casu...
Okrem toho, zase si zabudol pripocitat, kolko ten demo lock boostne celkove raid DPS...pisal som, ze si mate vybrat co viac potrebujete, nie hadat sa tu o statoch
Niekto tu pisal, ze locka terba viac a ked demo locka v parte nemate, urcite je to vacsi prinos na raid(lentilky, SS, SP buff) ako rogue
Tak ale takovy lock nema v hero ICC moc co delat.
Predtim si psal, ze skladas hlavne spirit gear a ted zase haste/crit?
To same s casem toho jsi psal ze mas preci dost i na alta.
Ja nic nezabudol pripocitat, jen jsem napsal jaky rozdil statu je mezi support demem a personal dps demem a ze i kdyz skladas ten support gear tak to neznamena ze nebudes tocit.
A demo lock je(hraje ho Nettler) jen kdyby se nasel nejaky kvalitni demo lock, co by tu nepsal takove bludy tak by zacal hrat zase huntera, ktereho mel nez prestal hrat Ixfy jako maina.
eurytos napsal:
Tak ale takovy lock nema v hero ICC moc co delat.
Predtim si psal, ze skladas hlavne spirit gear a ted zase haste/crit?
To same s casem toho jsi psal ze mas preci dost i na alta.
Ja nic nezabudol pripocitat, jen jsem napsal jaky rozdil statu je mezi support demem a personal dps demem a ze i kdyz skladas ten support gear tak to neznamena ze nebudes tocit.
A demo lock je(hraje ho Nettler) jen kdyby se nasel nejaky kvalitni demo lock, co by tu nepsal takove bludy tak by zacal hrat zase huntera, ktereho mel nez prestal hrat Ixfy jako maina.
To suhlasim, gear na ICC hc na tom nie je...na to som upozornoval na zaciatku...
Ano presne, predtym som pisal, upresnim to: ze na tom lockovi momentalne JE spirit equip, pretoze jednak je to alt a preto nechavam pekne veci z ICC ludom, ktori su tam za mainov...a haste+crit je vyhodnejsi a preto ho zhanam, lenze nejde to tak rychlo ako by som chcel
Okrem toho mi od stvrtku pribudol novy alt: Resto shaman, s peknym gearom a priorita mojich postav bude teraz:
Benko>Dubacik(shaman)>Cverdelator(lock)
cize ak mam vsetko za Benka hotove (VoA, ICC, TOC, daily) lognem shamana atd, atd.
Preto som pisal, ze na locka az tolko casu nebude
Nechcel som aby to vyznelo, ze sa tu hadam, suhlasim za na progressovanie HC je to slabe...ale to, ze kto neda v ICC 12k dps tam ani nema chodit je trosku prehnane...ked sa zacinala ICC sezona, stacilo aj 6-8k dps na world raidoch a bossovia padali...
doteraz an world raide najdes jedincov, ktori tocia 4k dps(kupene postavy) a ti bossovia sa daju dat...samozrejme na normale
predsa len taky fester vyzaduje na 10hc len 7k dps na jedneho dmgera a 25hc cca 10k dps, takze vsetko navyse je sice velmi uzitocne, ale nie nevyhnutne
nevedel som, že je to až tak o tej matematike ..
každopádne zajtra sa môžeš ukázať (ZA na test raid)
.. R100 shaman sa tiež hodí, kedže ALKY už bude 100% v main raide
To vsechno co pises je pravda, ale z pohledu casuala.
Paklize chce clovek pomyslet napr na profu HC, tak plati to co jsem napsal(tzn 12k dps + na dummy fightu jako je fester) jinak te ten dany clovek bude tahat dolu a zbytecne kvuli nemu budes mit problem toho bosse zabit. No a vzhledem k tomu, ze se hlasis do guildy, jejiz cil je momentalne prof 25 tak proto neco takoveho tady pisu.
Mne je jasne, ze ten lock(oproti inemu demo lockovi, ktory je ready na progress HC) by bol pritazou pre raid...ak uz tam jeden demo lock je, tento by bol zbytocny, okrem toho, hlasim sa tu za rogue, s ktorym dokazem nieco viac
Btw, komu pisat o inv na ten test raid zajtra, ak to plati?