Tak troška theorycraftu : Začneme talentama, co se týče MM tak je víceméně topový na ICC sezóně, především skrze Armor penetratiton, kterého je na ICC plno, už jsem vyřadil moji oblíbenou Arcane shotku, ale při běhačkách stále slouží krásně .
Co se týče u mě gemování tak bych správně neměl socketovat Arp, ale nějak sem to kdysi zbrkle začal a nechce se mi to předělávat, doufám že co nejdřív Arp seženu, čím dřív mi padne DBW tím dřív socketování bude správně .
Rotace : Serpet - Chimera - Aimed - 4x Steady (A stále dokola) Na CD : Kill shot, Kill comand, Silencing shot, Blood fury(racial) Při procu / BL : Call of the wild(pet), Rapid fire, popřípadně haste potku. Plošnění : Volley, Multi, Explosive trap. Něco na začátek : Marka, Missdirect, Pet Stále : Aspect Dragonhawk/Viper , Trueshot aura.
Co se týče rotace. Mám tu takovou zaležitost s malým otazníkem, někde sem slyšel že nejdřív přes chimeru dám procnout trinket, pak nahodím serpet a že by poté měla být chimera serpet silnější, protože se to odvíjí podle aktuálních statů kdy serpent nahodím. A poté by měla být stejně silná do té doby kdy budu nahazovat chimeru. Nevím to jistě, zkoušel sem ale pěkně to kazí začáteční rotaci .
Na raid nosím : Flasky, Scrolly(člověk nikdy neví ), Jídlo pro peta a pro sebe, Haste, heal, mana, swiftness pot.
Profese : Jewelcrafting + Inscription (450-450). Ins nejspíš někdy změním na BS.
Zkušenosti / Raidy / Repky
Jak dlouho hrají wow? - To je otázka i pro mě, ale řekl bych že cca 4 roky, možná skoro 5 let. Jak dlouho hraji za svoji classu? - Od začátku takže 4-5 let.
Zkušenosti s raidy na Twinu - Naxx (Clear) - UD (Clear + HM) - Togc (Clear + Insanity 10-25), Voa (Clear).
ICC 10 - Po Queenu (HC sem nebyl)
ICC 25 - Po Queenu (HC sem nebyl)
Repky : Northrend (Exalted vše)
FPS / Latency / Mumble
FPS : Kolem 15-35 jak kdy, někdy to hapruje, ale hrát se dá v pohodě Latency : 30-80 Pokud nepřesáhnu FUP limit tak OK(stává se málo kdy).
Mumble : ANO (Mic + Repráky - bohužel nefunkční sluchátka)
Všeobecné info, raid time, guildy.
Raid time by měl být v pohodě, sice jsem zvyklí na neděle až středy, ale jinak zde budu i soboty na Raidy, popřípadě pokud budu chodit ALT raidy tak v pondělí.
Postavu mám samozřejmě vyexpenou, nekupuji
Proč bych pro vás měl být přinosem? Tak snažím se svoji classu ovládat co nejlépe to jde, ale nejde vědět a dávat vše na 100% a ne vždy se vše podaří .) V raidech se s ní snažím vytahnout co nejvíce to de což by se někdy o některých říct nedalo .
Působení v jiných guildách? No rozepisovat zde vše nebudu, některý guildy byli jen 4Fun. Většina guild se rozpadla kde jsem působil a někdy sem byl i u rozpadu a tak to je i s mojí minulou, vlastně stávající guildou. Viva la resistance se o prázdninách rozpadla z důvodu nedostatku lidí na raidy. (Nebyl jsem u toho, protože jsem před prázdninami přestal hrát a začal až před pár dny). Jinak to byla fine guilda a kdyby stále funguvala budu tam doteď. To je taky důvod proč jsem skončil u Blood queeny a nemám druhej set bonus (V tu dobu to byl poslední boss co byl na Twinstaru a v té době jsem nějak nestihl nahrabat dostatek emblémů). Mimochodem v minulé a ještě jedné guildě jsem působil jako CL huntů.
Proč si dávám přihlášku k vám? Tak především tu znám hodně lidí, máte celkem slušný progress a minulé gum mi tuto guildu doporučilo . Navíc máte u hunterů OPEN
Je mi 19 let a dostudoval jsem obor Kuchař-číšník, momentálně hledám práci, rád poslouchám nějakou tu hudbičku (Dnb, Dubstep, Reggea), semtam zajdu ven dát si nějaké ty vládou zákázané zelené rostlinky, jsem kuřák, rád sleduju serialy (Scifi-Fantazy atd.. + takoví ty classici). No zas se tu nemusím rozepisovat takže to stačí .
Kohopak to znám z vaší guildy? Esmeralda, Aphrodita, Vrsek, Racing, Goodie a bůh ví možná ještě někoho znám, nedíval sem se na celej seznam guildy .)
UI screen mi nejde. IDK why. hod to někam jinam.
Ohledně hunterů má hlavní slovo nettler počkej si na jeho vyjádření.
Přihláška přehledná pěkna +
Stav main hunterů v poslední době je hodně bídná.
Achievy neřeším, pokud znáš perfektně taktiky nemám problém, ale na tom nic nemění, že budeš mít TEST raid v pondělí 18:45 ICC 25 na mojem ALT ID.
Za mě zatím NEUTRAL po ALT raidu padne za mě závěrečný verdikt.
Přihláška +
Jediný co by mě zajímalo.. proč gemuješ arpen s 2xT9 a bez DBW (i když máš Needle). To pokud by jsi se dostal bych po tobě chtěl aby jsi překopal, do 4x TT10 (264) & DBW má pořád Agi strašně navrch zvlášť s T9 bonusem! Jsem PRO - TEST v pondělí 18:45
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Důvod proč mám nasocketovaný Arp sem tam psal, ale pokud to budete chtít hned překopat tak nějak není problém.
"Co se týče u mě gemování tak bych správně neměl socketovat Arp, ale nějak sem to kdysi zbrkle začal a nechce se mi to předělávat, doufám že co nejdřív Arp seženu, čím dřív mi padne DBW tím dřív socketování bude správně "
Mimochodem do 4 setu mě moc nezbyvá...3 mám, ale nasazovat nemá smyl dokud nebude 4, dokonce bez tokenu .
Přečetl jsem neboj... ale jak jsem napsal výš. Do 4x 264 T10 s DBW nemá Arp vůbec smysl gemovat. Doporučuji do test raidu překopat pro lepší výkon
Screeny lepší neuploadovat na 2i... většina pak zkopčí ten špatnej link, který nikdo neotevře
In The Face Of Adversity
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Nejde co si pamatuju tak jak ti na 2i vyjedou odkazy tak posílej ten kde není v linku 2x 2i kousek po sobě
In The Face Of Adversity
Jak jsi psal jake veci davas na cd, tak bych pripsal dve veci od peta a to Furios Howl a Rabid.
Co se tyce toho boostovani serpentu a tedy i chimera serpentu pres setovku, tak to te muze zajimat az s 2set T10. Teoreticky i u 2 set T9, ze by sis nejak zvysil crit(wild magic potka, proc nejakeho trinketu co ti zvysi crit) a hodil ho az potom. Jde o to ze serpentu se dmg modifery a crit zapisuje pri nahozeni a dokud jsi schopny ho na bossovi takto boostnuty" udrzet, tak to v nem porad zustane(neplati na attack power proc trinketu apod).
Ohledne toho, ze mas jen 3 t10 setovky a proto je nechces nosit:
Praveze 4set T10 je oproti 2 set T9 a 2 set T10 kombinaci horsi moznost. 4set T10 se nosi predevsim diky statum ktery na tech 2 dalsich T10 setovkach ziskas oproti tem dvoum T9.
Tzn zalezi tady jake ilvl tech setovek mas. Na armory mas PvP gear, ale psal jsi ze mas hodne hitu, takze bych asi nosil nadale T9 hlavu/legy a zacal nosit T10 ramena/chestu s tim ze ruce nos crit/arp podle toho jake mas. Vse obv zalezi na tom jake setovky mas ilvl 258(ty T9) zda uz mas nejakou 264 T10 atd.
Tu arp bych urcite pregemoval, protoze dokud nemas dbw a pri gemovani nebudes mit alespon tak 1150-1200 arp, tak to nema moc smysl.
Eurotis tak ty petovy ability mám hozená v macrách .) Víceméně jako všechno co házím na CD.
ARP ted právě v OG přegemovávám a dík za vysvětlení toho serpentu, nebyl sem si jistý přesně jak to funguje
PS: Za to armory se omlouvám, než sem šel spát byl sem WG a pak to hned vypnul Nevím za jak dlouho se to změní klidně se můžem sejít ingame.
Upravil/a Darkelis dne 19-10-2013 13:13
já ho znám z vivaladačo, na togc točil hodně dobře, awm dost zaostávala , tak se v pondělí podíváme, jak to bude fungovat s pohybem
- > ZA NA TEST !
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
No rotaci j..jako už dlouho přemýšlím o bindech Ale na klavesnici se mi to nehodí, kdysi sem měl klavesnici kde nebyla polovička tlačítek a ani to jinak nešlo a tak sem si na to zvykl..Mám v plánu si koupit MMO myšku to bude pak hukot
Tak nevím jestli to má smysl chodit test raid, zaplatil sem za svoji blbost, byl jsem event padla mi headka z horsemana tak sem ji chtěl deletnout a místo toho sem deletnul hned vedle headku do PVE ... aneb setovou icc s normalovym tokenem. Nevím jestli to má smyl jedinyho co sem našel v bance je setová z tocka normal. A tím pádem bych si hodil aspon tu 3(ted 2) setovou icc věc a to chestu i když bez tokenu. Druhá možnost je že bych se na to ted vykašlal a obnovil si přihlášku až bych si za pár dní nafarmil headku zpátky. Ani nevíte jak sem za tu blbost naštvanej, zkusil sem ticket, samozřejmě oni věci nevracejí.
Samozřejmě lepší čas na smazaní se mi udělat nemohl než dneska před raidem.