Druid jsem zacal expit nekdy na jare a dalo to docela praci... momentalne jsem uz schopny uhelovat ICCHC 10/25 bez vetsich problemu dodrzuju soket bonusy enchy klasika
Profese: LW + SKINN (435 / 450) v planu zmenit LW za JWC nebo ench
Jak dlouho hraješ WoW? asi 3-4 roky
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: TOGC25 INSA UD HM ICC25 10/12 ICC10 8/12HM 12/12 full clear LK down
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? bez problemu
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v pátek od 19:00, sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem? Ideální čas...
nemohl bych asi zarucit kazdy patek kvuli praci ale s weekendem nemam problem
Vyexpená / koupená postava: poctive expena
Jak dlouho hraješ za svoji class? cca pul roku
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Skusit se ma vsechno ne?
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? BfR - Rozpad, IotH - rozpad , Overlords - organizace hadky na raidech brutalni slacky nedochazeni id
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Tak jste momentalne top a myslim ze bych se od vas mohl mnohe naucit. Jinaj ja nolifer 24 let posedly a vcucnuty do sveta WoW aktiv denne... hulic rasta... a mam sestru blondatou
Znáš někoho z Never Back Down? ne
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
KrapeC Semmoc Hubenour Xyao Bluntroller vse 5300+
Upravil/a Ixfy dne 02-09-2013 12:50
Pokus pěknej... (http://never-back...read_id=66). Všechny tvoje postavy jsem střetl na raidech, neumíš ani za jednu... PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'