Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Druid je hybridná class dá sa hrať v podstate na každú stranu, baví ma tak ju hrám, gemy ťahám 23 spell power priorita a lomené oranžové na Crit+ SP .
Profese: Jwc+Tail (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW? 7 rokov cca.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: na TW ICC 10 12/12 25 10/12 Na iných serveroch včetne offi 12/12 HC
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? 30-50 fps a internet je viac než dobrý.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? mám, aj TS aj skype a ďalšie sračky.
Raidy chodíme v pátek od 19:00, sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem? s časom nemám problém.
Vyexpená / koupená postava: expená
Jak dlouho hraješ za svoji class? Druida hrávam krátko zhruba rok, práve preto by som ho rád zdokonalil na top úroveň.
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Svoju classu ovládam, môžem poskytnúť pomoc pri progresse kedže ICC mám odchodené z offi 12/12
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Overlords - slabý progress demencia ludí, predčasné odchody, slackovanie na raidoch.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Podal som si sem prihlášku, lebo patríte medzi top guildu, máte fajn ludí, pár poznám z raidov . Chcel by som dosiahnuť niečoho nového posunúť sa ďalej s progressom.
Znáš někoho z Never Back Down? Poznám pár ludí akurát z Naxxu keď som s vami chodil za Wara na Immortala a Shamtastica ešte z Overlords.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Všetky sú na ali
Upravil/a Ixfy dne 08-09-2013 22:21
Proc mas v pasku 20 haste gem, ve zbrani SP/spirit kdyz metagem mas splneny uz pres legy a pasek. Sova ma ze spiritu jen 0,33 SP, takze modry socket s +5 socket bonusem ti da jen 20,33 SP oproti 23 SP kdyby si tam dal cerveny gem. Stejne tak je kravina splnovat zluty socket s bonusem 4 spirit=1,32 SP, to mas dohromady 13,32 SP a 10 crit oproti 23 SP gemu.
Jsi 172 hitu pres cap. Dej do pryc ten trinket za frosty a namisto nej nos ten za heroismy. Ten za emblemy ti dava jen ten use coz je 715*20/120=119 SP, trinket za heroismy je 590 SP na 10 sec s inner cd 45 sec + cca 5 sec proc time takze 590*10/50=118SP average a 84 critu(ale ubere ti to GS no ). To same icewalker, ten enchant neni lepsi nez Tuskar i kdyz ti hit chybi natoz kdyz jsi pres cap.
Co se tyce talentu tak namisto 1 bodu z furoru si dej Typhoon, Hodi se hlavne na Saurfanga ale i na Vile spirity u Lich kinga. Osobne mam i Gale winds kvuli vetsimu range na Cyclone coz se hodi u Deathwhispery a vetsi dmg Huricanu se tam taky vyuzije(castecne i na Marrowgarovi, Valitrii, Sindre, Lich kingovi), ale to je na zvazeni kazdeho zda to bude mit nebo ne.
A tato postava je koupená nebo vyexpená?, protože když se podívám na Guild log, tak tam je napsáno: Adur leaves the guild (18 hours ago). Zajímá mě to, protože píšeš, že je expená a podáváš si přihlášku do guildy, kde ta postava byla. Mám v tom trochu zmatek.
Nehodlám dál číst... postavu jsi koupil. Lhaní už v přihlášce nesnesu.
PROTI PROTI PROTI
Už asi třetí přihláška od tebe zde na fóru a to jsem tuhle nemusel ani nijak pročítat (IP se taky jentak neplete). Sbohem
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ