Toto je najlepši equip na hpalu na wotlku. (podľa mňa)
Profese: Bohužial mám len mining, nikdy som nebol na profky..
Jak dlouho hraješ WoW? 4 roky plus, mínus
Zkušenosti s raidy na Twinstaru:
Toc 25 : 5/5
Togc 25 : 2/5
Toc 10 : 5/5
Togc 10 : 4/5
Icc 10 : 4/5
icc 25 : 8/12
Hrával som aj na anatheme a tam mám zabite všetko okrem LK25HC .. jeden pull sme ho dali na 30% a v tom raide som healoval aj ja.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? 60-70 FPS... Internet mám dobrý, rýchly ktorý nepadá..
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? : slúchatká aj mic. mám
Raidy chodíme v pátek od 19:00, sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem? Jasné, neni problem
Vyexpená / koupená postava: Kúpena na lvl 75
Jak dlouho hraješ za svoji class? 3 roky cca
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Myslím si že holy paladina ovládam.. ale vždy je niečo zlepšiť.. Holy paldin je samozrejmosť na icc25hc, a nikdy neuškodí mat v guilde viac Hpalov, a ako vidím tak máte otvorený nábor pre hpalu.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Hrám tu cca 3 týžnde od vtedy som nemal žiadnu guildu..
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Motivačný názov guildy, pekný progress, rozumný a dobrý ľudia.
Mám 18 rokov. Študujem školu : Pracovník marketingu 3ročník.. venujem sa posilke+futbal(rekreačne)
Znáš někoho z Never Back Down? Osobné nie, ani som si nikdy nepísal s niekym z vašej guildy.. Ale už som videl dosť ľudi z vašej guildy.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Alta nemám... Rozmýšlal som že si spravím DK.. ale to neskôr
Takže zastihnúť ma môžete iba na palachovi..
Dakujem ža prečítanie prihlášky, keby máte nejaké otázky pýtajte sa. (za nejaké chyby sa ospravedlňujem) .
Edit: Ruky mám T10,5 (z Voa) a rovno som si kúpil sholdery T10
Upravil/a Ixfy dne 15-09-2013 22:49
Zdravim, holy paladina sice hledáme ale takového který by okamžitě mohl naskočit do main raidu... To ty určitě nebudeš. Žádné profese, rare gemy ještě hrozně poskládané, žádné nebo špatné enchanty, Blessed Hands ztráta dvou talentů...
PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Co se tyce trinketu tak z hlediska many je top Meteorit+ hero Solace paklize az tak na manu nedochazis tak double solace.
JInak ten gear je hrozivy a uz jen za ty gemy v legach bych te nevzal. Chybi ti enchanty na hlave, ramenou, legach, botach. Jinak s tvym gearem bych si osobne dal jeste na wristy a zbran intelectove enchanty, protoze budes mit s manou problem.
Waist,Boty = prednosť má cloth dmg... Ako je to aj na paladina ale zároven to je dobré aj na ele/resto shamu, takže tie itemy by chcelo veľa ľudi.. resp. by som to dostal keby to už nikto nechce..alebo by som si minul nato všetky Dkp/Ep..
Tie sockety+enchanty: bohužial nemám dostatok goldov na epic sockety+ enchanty.. nemám profku takže si nemám ako zarábať, surky na sockety sa snažím kupovať za honory.. a tie sockety v legách, mi dal jeden človek ktorému som prenechal item.. tak som si ich tam rovno dal.
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'