Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : talenty mám podle sebe - resto mě baví nejvíce na helovaní používam healbot což je nejlepší věc pro heal do raidů ,rotace tak asi podle situace , preferuju staty Hase→SP→MP5,socketuju Haste→SP→MP5
Profese:zatím nic ale dodělám páč jsem chtěl mít při expení hned 80lvl
Jak dlouho hraješ WoW? 6let
Zkušenosti s raidy na Twinstaru:ToC 10/25,ToGC 10/25,ICC 10/25 - HC jen pár vybraných bossů
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? FPS - 110 a iternet v poho
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? ano
Raidy chodíme v pátek od 19:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? tak chodím do práce na 4směný provoz tak když nebudu v práci tak na raid budu připravený!
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená
Jak dlouho hraješ za svoji class? 6 měsíců
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Myslím si že vám mám co ukázat v raidech
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? S resto Shamanem jsem moc v guildách nebyl
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Dávám jí sem páč si myslím že jste gilda která chodí raidy které jsou naplánované a hlavně se chodí
Je mi 21let vystudoval jsem Copth - mechanik elektronik organizační a vypočetní technika,praacuji jako Tavič ve sklárnách v Sázavě,záliby fotbal a PC
Znáš někoho z Never Back Down? Bohužel ne
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Fredulinek (80lvl- warlock undead)
Nedostatečný gear, zkušenosti se svou postavou, bez profesí, resto shamana netřeba PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Nedostatčný gear? a drzost napsat přihlášku bez profesí? delate si srandu? s tím gear healuju v poho ICC 25 a jsem healem mezi prvními a profky → sorry ale tohle je alt !!!
Aha takže se k nám hlásíš s nedodělaným altem ještě ke všemu? Arogance, neochota... Problem solved... NEPŘIJAT
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ