Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Fire talenty preto lebo ma to bavi a je to omnoho zaujimavejsie ako arcane mage ktorym osobne pohrdam,rotace: LB,Scorch,Fireball+pri proce Pyroblast a odpalovat CD,kazdych 20 sekund obnova Scorchu v pripade ze neni v raide Demo lock
Profese: Ins 450 Tail 350 (in progress)
Jak dlouho hraješ WoW? asi 6 rokov
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: ToGC 10/25 Insanity,icc 10 12/12,ICC 25 10/12 (sindra 4%)
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? okolo 50-60 lagy ani problemy ziadne internet stabilny
Moznost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozrejme
Raidy chodíme sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem? Lepsi cas ani byt nemoze
Vyexpená / koupená postava: Kupena
Jak dlouho hraješ za svoji class? Dokopy aj z inych serverov tak nieco vyse roka
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Ovladam svoju class+mam zapnuty brain,eq neni najhorsi a viem sa rychlo "pridruzit" do kolektivu
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
Bolo ich vela ale budem sa snazit nezabudnut najprv myslim Overlords odkial nas kickli kvoli vlastnej icc 10 ktora bola davno dohodnuta potom Inquisitors kde bol tragicky progress tam to nemalo vyznam,dalej Prognosis Negative tam ani neviem prisiel som z dovolenky a bol som bez guildy o.O a naposledy Purgatory ktora sa zacina rozpadat+malo ludi na progress
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám : Volam sa Samuel studujem na elektrotechnickej skole,som nekonfliktny sportovy typ najprv to bol box potom chvilu mma ale kvoli zdravotnym problemom mi to moc nevyslo :/ tak ostavam pri cviceni...prihlasku si pridavam kvoli kvalitnej guilde ako aj ludom,kvalitnemu progresu a hlavne konecne normalny raid time konecne niekto berie ohlad na alkoholikov a fetakov
Znáš někoho z Never Back Down?
Par novicov Algon,Dunlopak,Dumpster,Punkkiller..dufam ze som nikoho nezabudol
Nwm mne sa zda ze nasi 4ia magovia su asi jednou z najviac aktivnou classou v guilde a su na 99% raidoch takze za mna skor PROTI uvidime co povedia ostatni a Racing
Jak už Ixfy řekl, mágové jsou u nás snad nejaktivnější a nejpočetnější classa, ale mám v tomhle menší přehled než Racing, tímpádem za mě je to NEUTRAL.
Reputace máš hodně na hraně, ale splněné, kdyby jsi o ten spot moc toužil, dopadlo by to nejspíš na střídačku nebo alt raidy, ovšem to by záleželo na tobě.
Ještě si poslechneme jaké jsou na tebe recenze od těch které jsi tu zmínil + Racing.
Jinak přihláška byla pěkná, bylo vidět že sis na ní dal záležet, uvidíme jestli to bude mít nějakou váhu u ostatních
EDIT : Změna na neutral.
Upravil/a Res1ke dne 31-07-2013 17:40
U mě malé + za přihlášku, ale musím souhlasit s Ixfym mágové jsou momentálně nejaktivnější classa, zastoupená kvalitními hráči proto z tohoto důvodu za mě PROTI
taktak, minimálně 3 mágové jsou na raidu vždy... takže taky proti
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Resike nevadia mi alt raidy ani podobne veci hladam uz konecne guildu ktora je aktivna,chce nieco dokazat a progresuje a kde by som sa mohol usadit momentalne chodim z guildy do guildy a osobne ma uz guild raidy typu 8/12 kde stravim 7 hodin nebavia
EQ: Na urovni icc 10/25..5641 gs 4/5 setovky trosku moc hitu ale to sa spravi ked vymenim 2-3 veci
No asi mame full stav. Ked koukam na Armory a co pises ze vs o tom ze mas krapet vice hitu tak netusim proc sis dal nesetovou chestu hit / crit a legy hit /crit to uz lepé bys udělal si vzit setovou chestu kde mas haste crit a legy z craftu taktez bez hitu.
Nvm proc soketujes sp + crit ked mas 472 haste to mas min nez s tockovejma Itemama to už radši si dej sp + haste.
Do toho fingrukde mas sp se spiritom uz radsi Cervenej SP taktez do rukou spirit na ICC sezone moc nevyuzijes coz se dostavam k talentum Student of theMind 3/3 body to uz spis se vyplati si dat 2 body do Flame Throwing spirit se soketuje pouze do mist kde mas soket bonus 6 a + sp napriklad do chesty headky bot atd...ten gem haste / spirit taktez zadna slava a chybi mi enchant na botech.
Za me Proti.