Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
DK hrám od začiatku, približne 2 roky.Gemujem čisto STR až na jeden +10Allstats aby šiel meta.Talenty mi poradil Zeller(váš člen) Štartovacia rotácia IT->PS->BS->Obli->Pes->FS.. potom Obli->BS->Obli->Pes->Keď procne tak HB->FS
Pre blooda rotáciu nemám, Dávam tam čo je treba ale keď tak
IT->PS->DS->2xHS(ak su tam addy tak miesto 1HS dam Pes)
Rune Strike vzdy ked procne
Togc10 4/5 (bol som to posledne pred rokom)
Togc25 2/5 (čisto world pug, Guilda progressovala Jaraxa)
Icc10 11/12n 6/12hc
Icc25 8/12n
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? 30FPS Na lowdovi takých 15-20FPS... Mám spolahlivý internet
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? žádný problém
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená
Jak dlouho hraješ za svoji class? 2 roky
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Protože si myslím, že svou classu ovládám,
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do NBD si dávám, protože chcem progressovat viac než to čo world pug...
Mám 15Rokov, študujem na SPŠ j. Murgaša (Sietové technológie)
Znáš někoho z Never Back Down? tak trochu Zellera
Nick: Kanalik
Class: Paladin
Rasa: Belf
Talenty: Retribution
EQ: Na úrovni ICC 25 normal (5706 gs)
Staty: 2344 str, 5440 ap, 34.18% crit, 498 Haste
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Talenty tam boli už keď som ho kúpil s Eq na úrovni medzi Toc10 a Toc25
O rotacii som sa radil s Palom menom Chaoss a vysvetlil mi to tak ze nema rotaciu ale Prio Resp Judgement->Divine Storm->Crusader Strike->Consecration->Exorcism(iba ak je procnuty)
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
No ja si myslim ze vek neni u vsech pripadu rozhodujici... (vetsina vi jak to myslim ), ale jinak jsem asi PROTI nemyslim si ze bychom potrebovali Frost/Blood DK.