Ahoj, tak na zaciatku by som sa Vam chcela predstavit, volam sa Zuzka, som zo Slovenska (konkretne Orava). Momentalne studujem na VS v BA
So sportov oblubujem korculovanie, volejbal a futbal
Nick: Kukacka
Věk: 20 rokov
Class: Paladin
Rasa: Blood ELf
Talenty: Holy/ Retri
EQ: Na úrovni ICC 25 normal (5722 gs)
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Tak talenty mam take preto, pretoze si myslim ze su pre mna naj a vyhovuju mi a su aj stavane na raidy ICC10/25
Profese: Mining + JWC (450/450)
Jak dlouho hraješ WoW? cca 4-5 rokov
Zkušenosti s raidy na Twinstaru:
Presla som si od Naxx, cez VOA10/25, ToC10/25, ToGC10/25 (samozrejme tazky oriesok, ked parta nevie co robit ) az po
ICC10 - 11/12 normal; 5/12HC, ICC25 - 10/12 a HC netusim uz, nechcem klamat, neviem presne ci to bolo 4 alebo 5
- kedze som nemala stastie na poriadnu group s damagom
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?
Urcite mam internet spolahlivy, s nim problem nemam
FPS 30-40 cca
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
Ano mam, len ma trosku slabsie pocut
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem?
Nemam problem so sobotou, len raz za mesiac jazdim domov na Oravu, takze by som sa nezucastnila ale to by som dopredu povedala.
A v pondelok je to tak, ze mam skolu do 6-tej a potom mi trva tak nieco cez 30 minut cesta na byt, takze skor by som mohla od tej 19-tej
Vyexpená / koupená postava:
Vlastnorucne vyexpena postava a aj eq
Jak dlouho hraješ za svoji class? priblizne 2 roky
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Chcela by som byt Vasou clenkou, aby som spoznala aj nieco nove, nielen to co poznam proste progresujem rada a nemam s tym problem . Vzdy davam zo seba maximum, aby som nebola sklamanim pre guildu. Proste som komunikativna (rada podpichujem ), mam rada normalnych ludi, ktori si vedia pokecat a proste aj poradit so vsetkym
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
Tak bola som v guildach ako Angels of the Horde, Overlords, Horde friend - dovod mojho odchodu je zvycajne rovnaky - rozpad guildy a nechodenie raidov s guildkou ale to bolo skor world raid, + epgp loot - v tomto systeme priebehu raidu bolo takmer nemozne ziskat nejake EP alebo vec kedze to bol world raid vacsinou.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Tak chcela by som uz zazit nieco nove, progresy, proste to co doteraz som nemala sancu dosiahnut, vacsie skusenosti s raidmi , spoznat novych ludi a pomahat ako sa len da
Znáš někoho z Never Back Down?
Netusim, ale skor nie
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
na postave Kukoo, kedze tam mam profesie alchemy/ herbalism (450/450) - robim si flasky
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
No v sobotu som akurat na Orave, uz som to jednemu z Vasej guildy spominala, ze nebudem moct tu byt, a v pondelok mi konci skola o -tej takze to mi ten povedal ze o -19 tej by to slo, ze ma pockate
Měním na PROTI asi ti tak moc nezáleží na tom kam se vlastně dostaneš vzhledem k multi přihláškám. Loajalita je u mě na prvním místě a opravdu nemám zájem opět equipovat někoho kdo sám neví co chce
In The Face Of Adversity
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Jsem vyděšená z toho "retri" ekvipu na armory. proti
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Nettle má pravdu ohledně té multi přihlášky, ale zase si osobně myslím, že ten holadin by se nám hodil...
Ohledně toho retri... ... k tomu není moc co dodat.
Kdyby nebyla přihláška jako holy/retri, ale jenom jako holy, bylo by to možná aj lepší. Tohle sis u všech Hodně zkazila
Je to na Nettlovi a Matamovi asi no... Ať si s tebou naloží, jak uloží za vhodné.
Já nejsem tak uplně PROTI schopný heal na alt raid totiž stále chybí !
Tak ja pisem hlavne pre HOLY, bohuzial napisala som tam aj retri ale to ma tak pre seba s nim nechodim ani dungy ani nic to len ked si nieco robim aby som zarobila g, a to si posupne stale menim, takze to mozete ignorovat, kedze primarne robim HOLY a tomu sa stale venujem
Tak prihlasku som tam davala preto, lebo chcem sa uz usadit ale najviac chcem ist k vam
In The Face Of Adversity
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'