Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Rotace není vždy stejná záleží na typu bosse ( Melee, Ranged, Plošnění. Ale před bojem vyvolám armádu + haste ruce z eng/Goylu, Icy Touch, Plague Strike,Blood Strike, Scourge Strike, mezi CD spamuju Death Coily + Horns of winter pro nějaký extra Death Coil/ vyplnění času + asi jako většina DK používám Glyph of Icy Touch jelikož glyph of pestilence je naprd ( Jen resetne CD dotek, ale nedá dmg, zato když zmáčnuknu obě dotky tak z nich dostanu dmg + ještě dotky a + se mi zvyšuje dmg frost fever, takže mám mnohonásobně větší dmg).Maxuju gemy se str, protože na DKI je to nej stat (zvyšuje dmg strašně moc spellů a taky se od toho vyvijí procy Death Choice/Darkmoon karty a Fallen Crusaderu.
Také se musí hledět na to co zrovna procne a podle toho si kdyžtak uzpůsobit rotaci pro daný okamžik.Samozřejmostí je nenechat si dotky dotikat ale stále je obnovovat.
Profese: JWC a ENG (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW? WoW hraji asi 2-3 roky
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Naxx,Ulduar,Několik insanit z TOGC, ICC na twinu jen 3/12 jelikož když tu bylo ICC měl jsem pauzu,takže jsem se musel smířit jen s 2-3 world raidy, když jsem jen tak lognul.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Internet mi nikdy nepadnul + zvládám 25m na nějakých 50 fps, což mi bohatě stačí.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Mumble již několik let používám a mikrofon mám taky.
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Jsem nolife a sedím jen u pc her, takže tento čas mi absolutně vyhovuje a nemám s ním problém.
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená, na co cpát do her peníze?
Jak dlouho hraješ za svoji class? Asi 2-3 roky
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Nehraji wow jako 3/4 lidí zde na TS.Jedu vždy na 250%, snažím se podat vždy vynikající výkon, mačkám ty tlačítka hlava nehlava ( po raidech mě bolí prsty/ popřípadě musím koupit novou klávesnici). Prostě se snažím z toho DK vymačkat úplný maximum.Několika hodinové progressy mě vůbec nevadí, mám rád výzvy.Samozřejmě jsem trošku egoista a proto se snažím být nejlepší ve všech směrech hry (Nefailovat, pomáhat raidu, být top dps atd) - prostě to mám v povaze.Chci aby byla vidět moje snaha přispět maximálně své guildě v poražení daného encouteru ( ať se jedná o naxx 10m nebo 25HC ICC) a rád jsem MVP ( Most valuable player).
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Ještě na samém začátku Hell Drivers - důvod odchodu byl ten, že jsem se neshodl s lidmi tam a úroveň PvE stagnovala, kvůli těm samým chybám.
Poté to byla guilda Genesis - se kterou jsem zažil doposud můj vrchol WoW.Bohužel jsem si v té době musel dát pauzu od wow a byl jsem kikcnut pro neaktivitu.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
K vám si dávám přihlášku, protože se mi líbí váš přístup k PvE, progress a vše kolem.Samozřejmě znám zde hromadu lidí, kterým bych rád dokázal, že na to wow stále mám.Zdravím Nettla a Racinga i když vím, že oni 2 budou příčiny mého nepřijetí
Je mi 19 let a studuji na gymnáziu.Ve volném čase hraji pc hry jako wow, dota 2 atp.
Znáš někoho z Never Back Down? Jak jsem již uvedl znám zde Nettla se kterým jsem byl jak v HD, tak v Genesis a Racinga, kterej se mnou byl ještě v Titánech Azerothu.Určitě se za mě ale nezaručí.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
hraju jen na svím DK.
Bavili jsme se s vaším členem, který mi doporučil ať si podám přihlášku,za zkoušku nic nedám
Upravil/a Nettysek dne 12-10-2013 02:10
Za jak dlouho plánuješ další "pauzu" od WoW? V případě, že budeš aktivní nejsem PROti
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
měl bych dotaz ohledně tvého osobního progressu v ICC HC (možná jsem jenom slepej, ale bohužel to tam při rychlém pročítání nevidím...).
Jinak jak řekl Nettle ... Pokud v blízké době neplánuješ pauzičku jak jsi sám uvedl, tak bych taky nebyl proti, i když už bohužel máme na alt raidu vždycky 5 DK+ ...
Spíše by se nám hodil nějaký DK tank než další dps .
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Ja vím ,že jako Trial bych tu nemnel psát ale Nettyska znám (on sice mne ne), ale fakt je to kapacita Dk myslím si dokonce ,že i lepší než já sám. Takového človeka mít v guilde by byl velkej prínos a kdoví... možná tohle bude váš príští Class Leader Dk-ček.
Madrock napsal:
možná tohle bude váš príští Class Leader Dk-ček.
Jenom to ne
In The Face Of Adversity
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'