Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Rád raidujem za restáka, telenty na haste, len mi chýba potrebný haste eq. Staty sp > spirit > haste. Gemy sp, sp-spirit, sp-haste.
Profese: Herbal + Alchemy
Jak dlouho hraješ WoW? dlho, myslím že už cez 8 rokov, samozrejme s prestávkami, kratšími ale aj ročnými..
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Naxx, UD, ToC, ICC na Anthorii, tu na twine myslím len ToC a ICC.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? tak s FPS moc spokojný nie som.. ale kým nb drží, budem si musieť vystačiť s cca 30 fps, internet spolahlivý, hodci len adsl
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? áno
Raidy chodíme sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem? sem tam sobotná/nedelná rodinná udalosť..
Vyexpená / koupená postava: vyexpená
Jak dlouho hraješ za svoji class? dlho - Narnias, Anthoria, Twinstar, Drak Thull, na každom som hral aj druida, ako pve tak pvp
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? asi nie tá najlepšia, ale skúsenosti mám takmer so všetkými klasami, pve aj pvp, kedysi som to bral vážnejšie.. teraz je to už len zábavka na volné dni v hlave držím iné veci..
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Guardians of Faith - slabá aktivita, málo ludí na raid, tak to potom aj vyzeralo, epgp systém ale lotovalo sa podľa toho čo sa komu naslubovalo, bol som v guilde nepodstatný, pre nízke GS ktoré twinstáru vládne
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
O mne.. tak 24 ročný študent s kopou volného času počas prázdnin a snáď zas aj počas semestra Prihlášku dávam preto že hladám guildu ktorá mi umožní zaraidovať si v ICC ktoré som na Anthorii celé neprešiel (aspoň myslím..)
Znáš někoho z Never Back Down? keďže ste z Anthorie tak pravdepodobne áno.. už si wow záležitosti v hlave moc nedržím, no Ixfy mi niečo hovorí, nvm či som s ním nehrával aj v guilde.. kto ho vie
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Matey - prot/fury war - nehrávam, len sem tam pre zmenu druida zájdem RHC..
Upravil/a Ixfy dne 31-07-2013 22:41
nejsem si jistá, jestli potřebujeme dalšího resto druida.. náš milovaný nasa je tady na každý raid, ale zase nějaká ta konkurence by mu taky neuškodila .. ale jak jsem psala v předchozí přihlášce.. sháníme lidi na progress HC, a ty nemáš prošlý ani normal, takže ani eq. za mě neutral
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Ahoj Minne teba aj Sundajmu z predoslej prihlasky si pametam ide vsak o to ze co sa tyka healu mame viac menej stabilnu zostavu a pre dalsi heal uz podla mna miesto nieje za mna skor PROTI ale uvidime co povie Nasa a ostatni healeri
Ďalej už ani nemusíte pokračovať rovno to škrtnite.. pozerám že Zavi neobstál proti vášmu enha odporu .. a lepšie NIE ako ÁNO a potom sa nedostanem na raid lebo healu máte dosť.. ako to bolo v predošlej guilde, kde som bol len blbá záloha