(Důležité) Staty: 281 Hit rating (toho sa báť nemusíte, pred nedávnom som menil na combat tak to doladujem ) , 4305 Attack power, 41,71 % Crit, 990 Armor pene
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Talenty mám klasické na combat rogua, robené na bleed dmg. Osobne mi to viac vyhovuje a stále nemám dost critu na to, aby som šiel na eviscerate. Kedže používam ako weapony axe idem na talent Hack and Slash.
Ako combat rogue idem iba na 2 setovky. Rotácia. Stealth, Garrote, Sinister strike (4-5 combo pointov), SnD, Sinister strike (2x), Rupture. Po odpálení CD (Adrenaline Rush, Blade Fury) si pridávam do rotácie (ak nieje v raide prot warr) aj expose armor.
Potom väčšinou killing spree. V rotácií na sebe neustále držím SnD, ktoré mi nikdy nespadne
Kedže som si eq a talenty prerobil na combat len pred nedávnom idem stále prioritne na armor pene . Za svoje skúsenosti vdačím prevažne fóram z iných guild či hráčom, ktorý mi pomohli. Zväčša som sa nebál sa opýtať a pomaly sa učil.
Profese:
LW + skin (443 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW?
Hrám už cez 4 roky.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Celý současný kontent (Naxx > ICC 25 ....ICC 10 HC cca 7 bossov na normále 12/12 / 25 HC odchodené len 1 boss, taktiky poznám v podstate na všetkých, avšak nemal som s kým raidovať ICC 25 normal 9/12
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?
20-25 fps na raide, internet mám spoľahlivý.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
Mumble, TS, Ventrilo mám. Mikrofón taktiež
Raid time mi vyhovuje
Postava je kúpená, equip ale poctivo nafarmený.
Rogua hrám dokopy približne 1 rok s prestávkami.
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Myslím si že sa vám moje skúsenosti môžu hodiť. Wow hrám nejaký ten piatok, neriadim sa poverami na worlde ale skúšam a preverujem .
Učím sa za pochodu.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Legatum Noctis....odchod bol z dôvodu nevyhovujúceho raid timu a progressu
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Rozhodol som sa podať prihlášku z toho dôvodu že som viddel zopár vašich členov na world raide a bolo vidieť že to je kvalita. Verím v to že to nebol len nejaký očný klam. Myslím si že si pri vás užijem kopec srandy a dobrého progressu
Takže niečo o mne Ako som už na začiatku uviedol mám 17 rokov a študujem 3 rokom na Obchodnej akadémií . Vo voľnom čase chodím von, učím sa hrať na gitare. Sem tam na rybi a pod.
Znáš někoho z Never Back Down? Nepovedal by som priamo že poznám ale nejaké tie mená mi niečo hovoria.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Shenata, Sixman, Sureta, Kurthar, Sunthrel, Ashelia(Aliˇ-zhánam * na prevod )
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Equip mám skladaný na combat, kedže ako som vravel prechádzam z assa na combat Hlavné spelly mám nahádzané na dolných spellbaroch kde dosiahnem na čísla, avšak už som to prebindoval .
Čo sa týka setu ako som vravel mám ísť len na 2 set bonus, avšak potrebujem ešte 95 frostov na chest.
Upravil/a Vokun dne 29-10-2013 07:47
Abych to tedy rozvedl... nabindovanými spelly byli myšleny spelly jako Vanish, Cloak, Blind apod., kde klikání může značně znepříjemnit situaci nejenom tobě.
Pokud už chceš jet na 2 set bonus (na který combat jet vážně nemusí) tak je nejlepší variantou Head + Ramena.
Dále ti chybí enchanty v hlavě, ramenou... nepochopitelné gemy v ramenou a chestě.
3. glyphem by měl být glyph na ToT / Fan of Knives nebo Rupture. Absence druhé profese.
That´s why... PROTI
In The Face Of Adversity
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Už som si ich dobindoval Fakt an bindy som nebol nikdy zvyknutý Čo sa týka setoviek bol som zvyknutý a IMO: je podľa mňa lepšie ísť na chest+headka kedže ramena is zatiaľ zoženiem z ICC 10 HC .... Hlavu som menil nedávno a hold nefarmím goldy to dorobím, ešte by som sa chcel opýtať tá prvá poznámka k rotácií...čo sa ti tam nepáčilo? (Ak to beriete ako spam nemusíte odpisovať a hodte to rovno preč, ale osobne sa radšej pýtam aby som sa aj sám zlepšil)
Ja jako Croguna jedu 4 set ten bonus se tam vyplati at kdyžtak muzu spawnovat Eviscarate nebo nahodi SnD a hned potom Rupture a mohl o5 spawnovat Evisku
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'