Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : U maga neni moc moznosti na talenty rotaciu... a mam vyskusane s predchadzajuceho hrania ze toto som vedel tocit a mi to slo preto talenty frost/fire..... co sa tyka gemov preferujem crit nad haste... objavil som silu critu uz na BC .. a pokracujem v nom
Profese:tailoring... enchanting obidve full
Jak dlouho hraješ WoW? vraciam sa asi po 1,5 rocnej odmlke predtym tak 4 roky....
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Na twinstare ziadne... pred svojou odmlkou som presiel cely UD na Narniase.. predtym na BC som sa dostal po brutallusa...
viem ze momentalne tieto skusenosti su asi nanic.. ale viem si zohnat taktiky a rychlo sa ucit .... na BC som patril medzi top magov na serveri.. ale na inom serveri.... ja viem mozno si poviete su to len slova
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?
takych 50fps... stabilny internet i ked dedinsky...
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
je to samozrejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Robim na zmenky v robote.. takze asi by som nebol na vsetkych raidoch ale som sa ochotny zriect chlastu pre hru.. ako som bol na tom pred odmlkou
Vyexpená / koupená postava: Darovana od kamarata
Jak dlouho hraješ za svoji class? prakticky 4 roky,
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Hm tazke to povedat viem sa prisposobit obetovat sa .. som nekonfliktny a nemam problem do noci progressovat...
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? tu na twinstare som nikde este nebol... predtym server Narnias.... Furious gorrilas... Blood shadows...Fake It..... Guardians of heaven
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Pacite sa mi ako pve gilda a vas raid cas mi najviac vyhovuje s ostatnych gild tu na serveri
Mam 23 rokov.... fajciar.... ale behom raidov neodbieham..... mierny alkoholik ... zamestnanec uz 4 roky ..
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Žádný bind na kostku a blink ajajaj.. Potřebujeme mage a ne disco snipera s resilkou + deimos. proti
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
No tak co bych mohl napsat dobreho: Dobre talenty a...
Cim bych zacal. Urcite se nevyplati socketovat +20crit chance. Urcite se nevyplati hrat PvE s PvP equipem. Urcite se nevyplati mit 300 haste (pokud armoty ukazujou spravne). Urcite se nevyplati vsude splnovat socket bonus viz setove ruce +12sp +10spirit (tam se dava +23sp), neck (tam se da take +23sp).
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'