Massae - Balance Druid
|
Massae |
Přidané 05-11-2013 20:53
|
Nováček
Příspěvek: 3
Založený: 05.11.13
|
Nick: Massae
Věk: 18 rokov
Class: Druid
Rasa: Tauren
Talenty: Balance / Resto casom mozno zmenim resto na feral
EQ: tak zatial to nieje az tak mam 5360gs uroven toc 25
(Důležité) Staty: 433 hit rating, 2561sp,27%crit, 299 haste
(Nejlépe doložit screenem)
Screen UI: je mi luto ale neviem vyriesit moj problem a zatial ani nikdo v hre mi nevedel poradit ani na internete som hlada odpovede no zatial nic mam problem stym ze ked spravim screen z print screenom tak mi to nezachyti screen z hry ale mojho desktopu vo windowse neviem cim to je nemam to nabindovane ani nic ak mi to pomozete vyriesit niekdo screen dodam
Link na Armory: http://armory.twi...;cn=Massae
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Tieto talenty preto pretoze mi najviac vyhovuju vela som sa bavil z druidami kazdy mal nato svoj nazor no takto mi to vyhovuje najviac a myslim si ze vytocim aj najviac , rotacia nieje zlozita na zaciatku dava fearie fire pokial nieje tank druid ktory si to drzi dalej drzat aspon jednu z dotiek bud moonfire(s glyphom) alebo insect swarm a dalej podla eclipsou na lunar starfire a na solat wrathy + na cd starfall, stati samozrejme priorita hit cap, dalej spell power , potom splnit haste cap co je 585 kedze v raide sa dava wrath of air totem staci 401 haste aby mi stihal global cd na wrath, a potom crit ak dovrsim haste. gemy cervene na sp, zlte na sp+crit,
Profese: mam Mining(450) / Skinning(450) no prave dnes som sa rozhodol ze to pojdem zmenit jednu z tych profiek no este sa rozhodnem na aku.
Jak dlouho hraješ WoW? fuu uz ani neviem asi 4-5 rokov tak nejak to odhadujem.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: od vtedy jak zacal Naxx, UD,ToC,ToGC,OS,VoA, ICC- viem taktiky po queenu. no som schopny sa ich doucit predsa len som zatial nemal stastie ist s nejakou guildou ale iba z worldom a tam sa vacsinou aj konci.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? internet fici veru jak ma. FPS v raide okolo 40, ziadne lagy,seky ani nic podobne.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? ano mam
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Cas je uplne super.
Vyexpená / koupená postava: Vymenena
Jak dlouho hraješ za svoji class? za druida som hraval asi rok no potom som ho predal a skoncil nachvilku z wow chvilku hral ine classy no teraz som sa zase k nemu vratil.
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? myslim si ze vam mozem zprijemnit raidy, pomoct s progressom, a ukazat ze vo mne nieco je.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? v poslednej dobe som v guilde nebol no predtym za ine postavy odchody koli raid time , alebo neaktivite ludi. guildy menovat nebudem pretoze si ich aj tak tie nazvy uz nepamatam neboli to ziadne top guildy.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Tak prihlasku k vam si davam pretoze mam zaujem o PvE, o progress a hlavne o spoznanie novych ludi a popripade o zapojenie do kolektivu ktory ma dufam ze prijme.
No nieco o mne mam 18 rokov, Dostudoval som Gymnazium a teraz si davam rok pauzu pred vysokou skolou, chodievam brigadovat. ucim sa nove veci, obcas zaparim. Fajcim jak duha a tak to je tak vsetko asi dokopy .
Znáš někoho z Never Back Down? Nie nikoho
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
jedine na mainovi alta zatial nemam no rozmyslam nad expenim DK uvidim kedy ma to napadne zrealizovat. |
|
|
|
Nettle |
Přidané 05-11-2013 21:02
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
Založený: 30.07.13
|
Stejně jako u Velenoris...bohužel na ICC 25HC gear nedostatečný, nedostatečné zkušenosti
PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Vrsekk |
Přidané 05-11-2013 21:03
|
Admin
Class Leader
Příspěvek: 146
|
Souhlasim s Nettlerem tez Proti
[img]http://imageshack.us/a/img132/9922/4w0t.png/img]
Vrsekk - Warrior Orc Fury
Vrsek - Mage Undead FFB
|
|
|
|
NASA JE RETARD |
Přidané 05-11-2013 21:11
|
Member
Příspěvek: 43
Založený: 31.07.13
|
Souhlasim s Ixfym, je mi to strasne lito_ PROTI
|
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 05-11-2013 21:12
|
Diskutující
Příspěvek: 178
|
Z armory sem dost vyděšená. Kdžy už si dáváš přihlášku mohl by sis na tom nechat záležet. Taky bys nenosil boty bez kaniček a bundu bez zipu. PROTI
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|
|
Massae |
Přidané 05-11-2013 21:29
|
Nováček
|
Aphroditte napsal:
Z armory sem dost vyděšená. Kdžy už si dáváš přihlášku mohl by sis na tom nechat záležet. Taky bys nenosil boty bez kaniček a bundu bez zipu. PROTI
tak jednak som zatial este nestihol osocketovat a enchantnut a zatial som este nenafarmil goldy takze proto a chestku nebudem enchantovat an socketvat lebo do dalsieho resetu ID co je piatok ju vymenim za lepsie a tu enchantnem a socketnem ale ok tak diki za cas majte sa |
|
|
|
NASA JE RETARD |
Přidané 05-11-2013 21:41
|
Member
Příspěvek: 43
|
a nebude lepsi s prihlaskou par ID pockat? to uz budes mat lepsi eq aj enchanty aj gemy
|
|
|
|
Massae |
Přidané 05-11-2013 21:44
|
Nováček
|
NASA napsal:
a nebude lepsi s prihlaskou par ID pockat? to uz budes mat lepsi eq aj enchanty aj gemy
nwm treba jo proste ma napadlo ze si to kvam skusim podat tak som podal .... |
|
|
|
Racing |
Přidané 05-11-2013 22:27
|
Admin
Officer
Class Leader
Příspěvek: 136
|
PROTI |
|
|
|
Exell |
Přidané 05-11-2013 22:35
|
Member
Příspěvek: 18
Založený: 02.08.13
|
no... můj osobní názor je že máš strašně vela hitu na úkor jiných statů z jiného eqipu, hit cap 10% (asi 265hit-opravi me mozna dakilla),
dále máš málo haste což jsem poznal i já ked som začal hrát ... ono je pěkné že dodržuješ cap na wrath na GCD což je 400+totem na haste, ale icc není len o wrathu a jsou tam encountery kde len nestojíš na místě a castiš a ked máš malý haste a budeš mat Lunar eclips tak starfire castiš asi 2,1-2,2s aj s nature grace a to je strašně dlouho když se musíš pohybovat pokud tedy nejsi věštec a nemáš naplánováno přesně co udělat,
ještě jako vložku bych dodal že dokud jedeš wrath na GCD tak je dobré si i vyklikat nature focus v re100 talentech kvuli pushbacku .... takže celkově za mě je tak maximálně naTEST aby si ukázal a obhájil proč takto jedeš tyto staty a prozatím PROTIdokud nevylepšíš eqip |
|
|
|
sasu |
Přidané 05-11-2013 22:53
|
Veteran
Příspěvek: 17
|
Low eq a kde je fotka UI ???? keď si už dávaš niekam prihlášku niekam tak by si mohol najpr spraviť to čo by si mal takže PROTI
EDIT NEO : Tiež som nemal UI http://never-back...50#post_50 Sasu..
Upravil/a Neocyclone dne 06-11-2013 06:29
|
|
|
|
Algon |
Přidané 06-11-2013 07:27
|
Diskutující
Příspěvek: 122
|
Z tvých komentářů je mi nevalně... "řekl jsem si, že si k vám podám přihlášku tak jsem to udělal. Sice nemám sockety, ale to přece do tak low guildy nebude třeba." Takhle mi to zní...
PROTI |
|
|
|
Nettle |
Přidané 06-11-2013 08:07
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
|
NEPŘIJAT
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|