Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : K talentom záleží či idem na affli alebo Demo, mám skôr na osobný dmg, nie je problém prehodiť na supp raidu, je mi to v zásade jedno.
Staty Gemy priorita Spell Power lomené SP+Spirit SP+haste
Za veškeré skúsenosti vďačím : jedine sebe, zdokonaloval som sa hraním, nie návodmi ani ničím podobným.
Profese: Ench+Tail 450-450 sekundárne Cook 450
Jak dlouho hraješ WoW? cca 5 rokov, nepočítam to.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Naxx 14/14 UD som vynechal akurát slain neskôr celý down, ToC TOgC odprogressované, ICC tu na Twinstare 12/12 (10/25) na normále, pár HC z bývalou guildou cca 8.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? FPS niekedy spadne pod 15 ale nestáva sa to často zväča len u Marrowgara inak nikde inde. (zaujímavosť je že ani pri velkom množstve elitiek) Internet je vpohode.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? mumble mám, mikrofon tiež, takže no problém.
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Nie je problém, možno dakedy by som tu sobotu váhal, inak je to ok.
Vyexpená / koupená postava: Expil som vlastnú, prestal som hrávať aktuálne som sa vrátil, tak som char vymienal za môj starý (na aliancí) neboli * na change na hordu tak som to spravil takto.
Jak dlouho hraješ za svoji class? Locka krátko, cca rok, inak som hrával Wara/Pala.
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Rád by som sa zapojil do poriadného progressu, vždy sa snažím vytiahnuť s charom čo to dá, som kľudný milý človek, dokážem zavtipkovať aj na svoju adresu, som asertívny. Predpokladám že na to ako krátko classu hrám ju ovládam pomerne dobre
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Dat Guild - Endless Agony, prechádzal som na hordu, tam som bol u Overlordov, guilda sa rozpala prešiel som na ali, chvilku Ordo a prestal som hrávať.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
NBD je dobrá guilda už z minulosti, keď som chodil s Vami na Immortala, mám v nej aktuálne kamošov z rozpadu od Overlordov.
O mne nemusím nič písať, každý vie, že som dokonalý snáď by som spomenul, že hrám professionálne futbal
Znáš někoho z Never Back Down? aktuálne Preco + Alky z bývalej g možno by sa našli iný, to by som musel pátrať ako som spomenul dlho som nehral.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Momentálne na žiadnom, plánujem niečo vyxpiť.
O mne nemusím nič písať, každý vie, že som dokonalý Šklebící se
... takovej namyšlenec ... TEST
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Určitě za TEST... Pondělí 18:45 si piš o inv na nick Neocyclone / Nettlinka / Janekeer
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Proc nemas v demu vytalentovane Demonic Brutality? Vis, ze ten talent buffuje felguardovi jeho spell Demonic Frenzy o 3%(10 stacku po 5%, s talentem po 8%), coz je urcite lepsi nez ty veci do kterych sis dal body misto toho. Osobne mam jen na 1 Demonic Embrace, protoze ten rozdil staminy co se pak odrazi pres prepocet ze staminy peta diky Demonic Knowledge je minimalni a treti bod mam ubrany z Master Summoner, ale tech variant je samozrejme vic kde ty body ziskat.
Ten glyph na Metamorphosu taky neni uplne idealni, protoze i kdyz nemas zadny spirit gear, tak pri 250 base spiritu kdy v raidu dostanes dalsich 80 za spirit od priesta a 50 za packu od druida *1,1 za kinga a razem to je vic jak 400 spirit, tzn pres 80 spell power. Dalsi problem toho glyphu je, ze druha Immolate aura ti zkonci ve chvili kdy ti padne Meta(ne jako driv kdyz to bylo bugnute), takze vyuzijes tak 5-6 sec max te druhe Immo aury a pocita to s tim, ze velkou cast boss fightu budes travit pod bossem(coz je v ICC casto problem).
Dalsi vec spjata s tim glyphem je pak gemovani SP/spirit gemu, kdy ti hodnota spiritu vyrazne klesne a jeho gemovani uz se tolik nevyplaci.
S glyphem to mas:
(0,3 za fel armor*1,3 demonic aegis+0,2 za glyph)*1,1 za kinga=0,649 tedy se vyplaci dodrzovat ti +5 sp modry socket.
Bez glyphu:
(0,3 za fel armor*1,3 demonic aegis)*1,1 za kinga=0,429 coz znamena, ze hodnota socket bonusu u modreho socketu musi byt 7 a vic, aby se ti to vypatilo gemovat(12sp/10 spirit gem => 12+4,29=16,29 coz je o 6,71 mene nez 23 SP ktery by si tam mohl dat namisto toho).
U tebe to znamena, ze by si mel mit v rukach, botach(je tam zluty a modry socket a jen + 7 sp bonus) cervene gemy a osobne bych pregemoval i legy (pri dodrzeni to je 60,29 SP a 10 haste vs 69 SP kdyby si do toho dal tri cervene, takze 10 haste vs 8,71SP).
Jo a na boty si dej Tuskara a tech 4 hitu pod capem pripadne dores pres SP/hit gem.
Zdravím, takže ďakujem za vjadrenia,
To Nasa: ten nick ani neviem kde ma napadol, k tým bindom, tie ktoré má mi plne stačia do PVE v PvP to vyzerá inak.
Som po pol ročnej pauze, to sa dosť odrazí, nehovoriac od locka toho som nehral snáď už 2 roky.
To Neocyclone : to sa mi na tebe páči, btw počúvaš Separa zrejme ďalšie +
To Aphro: Ego musí byť, bez toho si len hovno do ktorého si každý môže kopnúť.
To Nettlie: Určite tu budem.
To eurythos: Ďakujem za post, určite si z toho niečo zoberiem, ako hovorím som po pauze to Dps a všetko k talentom budem dolaďovať počas hrania, keď uvidím ako sa mi v jednotlivom eq čo oplatí, tie glyphy som viac menej testoval (teraz kvôli TOC) mám v bagu pripravené alternatívy.
Všetkým ešte raz ďakujem za kladné vyjadrenia, príjemný zbytok dňa .
Nechcem nic hovorit .. ale ked si vsimnete chalan nema bindy (resp. ma ale tak 5) tzn. ze klika na spely v raide a ked klikas .. tak ti vela veci unika a nevies co sa v raide deje .. kedze nemas nabindovany ani charge ani shadowcleave .. neviem ako to pouzivas lepsie si spravit macro demo charge este ked mas glyph na immo auru coz je na s8 troska useless , tipujem ze ten shadowcleave ani nepouzivas .. ak hej tak stracas dps lebo sa to dava do GCD .. a ked si nechces robit bindy ... tak aspon si prehadz spely fear a howl .. alebo healtstone .. radsej nato klikaj . premen si bindy na doom , rain , shadowcleave coe , ak teda ides na personal dps ako ja ..
Dik za vyjadrenie, ako som už niektorým hovoril som po dlhej prestávke, veľa vecí nerobím na 100% a dosť mi to uberá, všetko za chodu dorábam, aby som si na to v raidoch zvykal, SH cleave používam, mal som ho vyložené inde, mávam to namesto Howlu, ktorý v ICC pomaly nevyužijem.
Ten test by som poprosil prehodiť na iný deň (ak máte nejaké ToGC) popr. ak iný raid v priebehu týždna nemáte, budúci týždeň tento pondelok mi do toho žiaľ vošlo niečo vážne, ospravedlňujem sa.
V tom případě další pondělí 18.11. v 18:45 si piš o inv na nick Neocyclone / Nettlinka / Janekeer
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Môžeš Lock Nettle ďakujem za kladnú odozvu, vymazal som wow, po svojom výkone v ICC som zistil, že nemá zmysel sa k tomu vraciať, aspoň nie v tejto dobe. Ale ako som hovoril velmi pekne ďakujem a GL v progresse a zdolaní LK HC.