Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Talenty (14/0/57) 4x setovka takze mindflay priorita, inner focus kvoli SW: P a gemy socketujem do SP, i ked je to mozno na neoffi chyba, a ano mam lahky overcap hitu ale to zmenim
rotacia flay na nastackovanie trinketu a talentu > VT> DP> IF+SWP> MB>flay ....a obnovujem
Profese: JWC + TAIL (450 / 290) tak do tyzdna budem ho mat
Jak dlouho hraješ WoW? 5-rokov
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: ICC10ks 6hc, ICC25 9/12 2 hc (world...) samozrejme ze taktiky ovladam
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Stabilních 60 FPS... Internet mám spolehlivý
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Ideální čas... žádný problém.
Vyexpená / koupená postava: vyexpena
Jak dlouho hraješ za svoji class? cca 1 rok
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Protože si myslím, že svou classu ovládám na velmi slušné úrovni, Nejsem konfliktní typ, nemám problém s několika hodinovým progressem...
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? who knows who cares - rozpad
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
kvalitna guilda, dobry progress a hadam ze dobry kolektiv
Mam 22 rokov, vysokoskolak, uz nezadany, nekomfliktny , trpezlivy a rad sa ucim a viem akceptovat kritiku
Znáš někoho z Never Back Down? iba z videnia, nic viac..
Jaksi v tvém UI postrádám bindy? Gemování taky nechápu? Shadow priesta do main raidu určitě ne-e.. do altu nechám na Aphro?! Za mě spíš PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Ahoj, tak zajímalo by mě podle čeho gemuješ. Proč například v pásku nemáš splněný socket bonus a v botičkách jo. Nebo offhanda, ruce a ring za repku.
V ui mi nějak schází Divine Hymn, hledat ji ve spellbooku asi neni úplně ideální. Taky tam nevidím žádný dispel na disease a Mass dispel na - mi taky nepřijde moc praktický, ale jestli tam došáhneš... A když si chceš zrušit dispersi, tak si jí vyklikáváš z buffů?
V disciple talentech nemáš žádný glyph, v sh ti chybí minor, alespoň Glyph of Fortitude není na škodu, když musíš rebuffovat mrtvolky při fightu. (nebo fade, na mrtvýho peta, nebo delší sh protect)
Jak už psali ostatní, tak v main raidu máme 2-3 shadow priesty a disco též nepotřebujeme.
A v altovním si nejsem 100% jistá, jestli tě tam nějak nacpem vůbec.
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
ahoj, do tych feetiek som este nestihol daj sp gem, ta offhanda je tam na dobu urcitu , dik , uz tam mam obe hymny, nejak mi odtial zmyzla a mass dispel si davam na bind pri urcitych bossoch ako bq , championi atd, inokedy tam mam zase fade alebo dispel,.. dalej ked potrebujem zrusit dispersiu tak si ju vykliknem a neni problem disco prave rozbieham, prave som dogemoval
Myslím, že zrovna mass dispel, fade a dispel magic sou spelly, který využiješ zrovna na championech všechny a ne jednou..
Právě ty botičky a tu offhandu máš správně. Spíš sem čekala, že některý ty věci máš i na disco tak proto všude sp.. Zkušenosti s ICC taky žádný velký +. Jestli Neo chce priesta do altu tak jsem za TEST, jiank spíš proti.
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE