Screen UI:http://2i.cz/3c75... Dnes z raidu. Addony: Omen, DBM, PowerAuras, classtimer, Recount, .. (vyhovuje mi, když to mám takhle jednodušší, nejlépe se mi tak hraje )
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Tyto talenty mám jako osvědčený build. Jsem dívka, nikdy jsem tomuto moc nerozuměla, prosím nezlobte se na mě. Věřím odskouženým buildům, neboť sama nejsem nějaká "tester-ka" . Fire mám proto, neboť se mi jeho rotace líbí. Mám i zkušenosti s Arcane
Můj opener s T10 (4x) vypadá takto: Pokud dobře chápu, že je po mně myšlena rotace:
Scorch ( pokud není lock ), Living Bomb, spam Fireball a při procu Hot Streak ( na obrazovce se mi objeví mega velká ikona ) pálit Pyroblast
Profese: Enchanting + Tailoring (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW? Asi 3 roky. Dříve jsem hodně hrála TBC a potom asi rok na narniasu Wotlk. Tam to šlo do vajec, tak jsem si obstarala postavu zde na Phobosu :-)
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Zde umím. ToC, ToGC, ICC 10: Marrow, Lady, Gunship, Saurfang, Rotface, Festergut, Valithria, Gunship, Council, Queen na HC. Sindru jsem jen zkusila, LK jsem nebyla nikdy bohužel. Professora jsem zabila na normal.
ICC 25: neznám: Professora, Sindragosu, LK. Na HC jsem byla Saurfanga, Gunship, VAlithriu
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Stabilních 20-30 FPS... Internet mám spolehlivý
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Poslouchat můžu, mikrofon neumím v notebooku nastavit, bohužel :-( :-D
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:00. Nemáš problém s tímto časem? Čas mi vyhovuje :-)
Vyexpená / koupená postava: koupená
Jak dlouho hraješ za svoji class? Mága jsem dříve hrála, možná tak půl roku, ale s gemama a talentama jsem si vždy nechala poradit. Rotaci, spelly, pohyb u bossů zvládám na 1OO%
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Myslím si, že jsem pohodová a milá. Při raidech poslouchám pokyny leadera, dokážu nést následky za chyby. Jsem nekonfliktní a myslím si, že bych se dokázala rychle zapojit do progressu / farmy
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? V žádné kvalitní PvE guildě nejsem. Tam kde jsem jsem jen proto, abych se necítila sama
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Dost lidí mi řeklo, že jste namyšlení a arogantní. Jak jsem si napsala s pár lidma, přišlo mi, že jste fajn. Mile jste mi pomohli a poradili. Chtěla bych zapadnout do vašho kolektivu. Líbí se mi název guildy a to, že hrajete na 110% :-)
Jmenuji se Natálka. Je mi 20 let . Chodím na vysokou školu. Mezi mé záliby patří sport - běh a fitbox. Dále takové ty ženské sezení u kafíčka s kamarádkami a nakupování ( smích ). Na WoW se chodím odreagovat. Mám dost věcí do školy, tak ty si plním dopoledne, když zrovna nejsem ve škole nebo nesportuji :-) . Jinak jsem brunetka a mám dlouhé vlásky :-D (smích)
Znáš někoho z Never Back Down? Nikoho bohužel neznám, pouze Nettlie, Racing, kteří mi poradili a Aphroditte, který/á mi dělal/a gemy :-)
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
žádné alty nevlastním
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Zde umím. ToC, ToGC, ICC 10: Marrow, Lady, Gunship, Saurfang, Rotface, Festergut, Valithria, Gunship, Council, Queen na HC. Sindru jsem jen zkusila, LK jsem nebyla nikdy bohužel. Professora jsem zabila na normal.
ICC 25: neznám: Professora, Sindragosu, LK. Na HC jsem byla Saurfanga, Gunship, VAlithriu
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Poslouchat můžu, mikrofon neumím v notebooku nastavit, bohužel :-( :-D
K těm taktikám bych ti doporučil si shlédnout něco na YouTube/TankSpot, abys nebyla uplně vykulená na těch bossech, co by se s tebou šli na případném alt raidu... naštěstí už ani alt raid není ve stavu, že by se taktika vysvětlovala před každým bossem, jak tomu je většinou na pug raidech
Co jsem si tu přihlášku tak četl, jediné, co se mi v ní nelíbilo bylo s tím mikrofonem ! koukej ho zprovoznit ať si má Aphro s kým na tom mumblu taky povídat. (Tedy až si spraví mikrofon )
Za mě + za hezkou a čtivou přihlášku
A bohužel taky - za ten screen UI
Já jsem se přepsala. Chtěla jsem napsat /tar Nick a omylem jsem dala uvozovky, takže jsem nestihla ten target najít, abych ho mohla kousnout. Jinak se kouše tak, že k němu dojdeš a zmáčkneš " 1 " , ale v tom zmatku jsem to nestihla, když byl na druhé straně.
Taky jsem s ni byl vcera raid, tocila dps pekne, ovsem na 4 bosovi ji zabil ad a tam nekousla no, ale kdo nedela faily... lidi nemame a tu se nam hlasi MILA BRUNETKA ( wtf ) , k tomu targetovani ../tar nick je uz davno za zenitem nejlepsi budes mit nejaky adon kde uvidis vsechny groups nebo si jen z raidu vytahnes party a uvidis all membery pak jen kliknes a mas ho v targetu, ale zase treba jsi double mistr sveta ve psani na stroji a mozna to napises rychleji nez kliknes, ale vetsinou jsou nicky jake jsou takze..., Bindy- nemuzes stihat klikat Rcurse,poly,nekdy novu no proste jedes pve dvojklik_ ale to vse se da doplnit a pak budes jak lookatyou tocit 20k dps na roftace nebo jako ja 19,9K dps.
Zaverem: Myslim, ze bychom ji meli vzit jen proto ze lidi neni nikdy dost zvlast pri nasi situaci a veci se doucit muze pokud se zrychli jeji "klikani aby ji nezabil nekde ad (blink block) nebo aby nekousla.
Myslim si, ze bychom ji nemeli vzit, protoze parkrat failnula na raidu. PROTEST
Btw kdo o nas rika ze jsme namysleni apd? ... "Zdani klame"
Beast mě kousnul, neboť mi bouchla bomba, do toho critnul fireball a ještě Pyro, takže se ta mobka ihned urvala z kořene na mě a nebyla nijak zpomalená. Zazmatkovala jsem, zděsila se a nestihla kostku.
:// Doplnila jsem bindy na blink a kostku :-)
Upravil/a Natalka dne 21-11-2013 11:07
Btw nemusis psat co se delo kazdej failuje jak napsal masa
prihlaska pekna za me neutral at se rozhodne veleni:-D a jeste to teda chce se naucit taktiky sice video neni tak dobry jako kdyz si to zkusis ale mas tam aspon ty zaklady
To čo napísal nasa je blbosť , zobrať niekoho len preto že je nás malo ? a dopadne to ako minule id že nedáme ani sindru ... a to že hrajeme na 110% je blbosť nedali sme sindru..... low gear a nepoznáš moc taktiky takže som PROTI
Edit by Nettle: a že ty na docházku nemáš zájem ani dojít... radši ani nezmiňuji!! TO bude hlavne preto ze nemám čas cez týžden
Upravil/a sasu dne 21-11-2013 11:27
Přihláška no..zajímavá Lookatyouovi s jeho referencí věřím... Blizzard UI je fajn, ale kdyby jsi si aspoň místo toho recountu přes 1/4 obrazovky vytáhla raid...+ ty bindy. Každopádně nechám verdikt na Racingovi... pokud v tobě uvidí potenciál (konkurence pro některé členy guildy je momentálně hodně potřeba) pak nejsem proti TEST raidu
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Tak jako já vím, ale co jiného bych si měla bindovat. Však to je všechno, co používám ?:-D 1 2 3 4 X a případně kostka a blink :-D Já nevím, já tímto způsobem točila 1900 DPS na Brutallusovi a přetočila jsem všechny Shadow Priesty, kteří se kdy snažili :-D ( V době, kdy jsem hrála na Mystiqu TBC shadow priesta )
Upravil/a Natalka dne 21-11-2013 11:44
grid je urcite dobra volba, nebo ja pouzivam healbot
k tem bindum, urcite se ti vyplati nabindovat i veci jako CnC, frost nova, co ti muze zachranit zivot treba zrovna u DB, SS taky neni na skodu, ale to je spis zalezitost TOGC, CS je taky uzitecne si nabindovat, na interrupty u valithrie.
2) UI (myslím si, že jak pro healera, tak pro tanka a i dps je důležitý vidět co se děje kolem) z toho, co vidím bych měla tak akorát epileptickej záchvat
3) Bindy (někdo ti na mmbl řekne kostku, než ti to dojde 1s než ji klikneš 1s možná víc? -> podle mě jistá smrt) koukám, že už sis to doplnila, osobně na H bych asi nedošáhla.. a asi by nebylo na škodu nabindovat i ty plošný spelly, to je ztráta DPS přece. pochybuju že mačkáš 8 9..
4) Hezká příhláška, vypadá upřímně a ty na fajn holku až na to nakupování
5) Doporučila bych ti vyměnit tu ošklivou gs headku za setovou, ten bonus za to stojí. Jinak gemy už sis tak nějak opravila.
6) Mikrofon by ti kluci určitě pomohli nastavit.
7) To kousání, dělám, že sem nečetla /tar nick .. některý nick, než bys napsala .. Tak buď, jak říkaj kluci přes addon nebo focus nebo prostě a jednoduše si stoupnu vedle toho koho budu chtít kousat.
Co sem potkala na twinstaru holky, tak velká většina hodně failovala a neuměla. Nebyla bych proti test raidu, ale chtěla bych tam vidět 100% taktiky a nějaký pěkný dps
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
1)UI-http://2i.cz/2i/i/528e0932/2515de63f8c4c696cc8c4ae5eb83ebb6/57df3e14c7.f.jpg
2) Jak jsem Ti mohla ukrást kamínek? Dávala jsem Ti gemy, které jsem si koupila
3) Bindy jsem si dodělala
4) Po pravdě to, co dělám ve volném čase je má věc, ne? :-)
5) Frosty nepadají z nebe, včera jsem si koupila ruce :-)
6) Mikrofon se mi pokoušelo nastavit více lidí, ale asi jsem nešikovná a holt mi to nejde no :-)
7) Už jsem si stáhla a připravila grid
8) Mrzí mě to, že bys chtěla vidět 100% taktiky, ale jak se je mám naučit? Můžu do aleluja koukat na videa, ale z toho se to člověk nenaučí. Chodila jsem klasicky 8/12 s worldem a když dal pán bůh, tak jsme šli Queenu. Pěkné dps já moc neovlivním, bude takové, jak umožňuje má výbava. Rotaci , myslím si, že dělám dobře.
Tak, my už jsme se spolu bavili Jak jsem si to tu teď pročetl tak pozoruji, že si necháš poradit a to se mi líbí
Co se týče 4setu tak to vím když nejsou frosty tak nejsou
K tem bindům je to dobrá věc Já jsem je taky hodně dlouho dobu nepoužíval a svět se nezbláznil
Equip je minimální věc
Akorát ty taktiky. Pokud se koukneš třeba na TankSpot tak tam se dozvíš aspoň něco málo, ale určitě ti to nedá tolik, kolik praxe
Pekná přihláška Je vidět že jsi si na tom dala záležet.
Jsem určitě pro TEST raid
EDIT: Ten screen co jsi přiložila tak mi nefunguje zkus to nahrát ještě jednou