Theorycrafto holy gemuji intel na tankovi drzim beacon+sacret i hotku,na CD ouzivam judgement of light pac to dava + do healingu,healuji predevsim holy lightem ale kdyz sou presuny tak dle potreby pouzivam flash of light a holy shock
prot gemuji staminu rotaci pouzivam na makrach a mackam 1 2 1 pro zacatek na max agro pouzivam pred pullem divine plea,sacret,holy shield,avenger shield,nastakuji corruption,dam kridla a pokracuji v rotaci
talenty mam podle zkusenejsich hracu
profese:skin(450),ench(460) skin jiz dlouhoplanuji predelat nejspise na jwc ale nikdy jsem se k tomu poradne nedostal
jak dlouho hrajes wow:cca 2 roky
zkusenosti s raidy na twinu:icc12/12 to(g)c 5/5 krom togc25 tam to nemam cele
mas solehlivy komp a net na 25?: ano mam
vlastnis mikrofon+mumbl?:ano mam oboji
vyhovuje ti raid time: ano
postava:vyexpena
jak dlouho hrajes za svou class: neco kolem roku asi
proc prave ty se chces k nam pridat a proc bychom te meli vzit:slysel jsem ze mate malo lidi na 25 a tank s healem se podle me neztrati
minule guildy a duvod odchodu?rave jsem v Warsong raiders neni to spatna guilda nic proti ni nemam ale ma malo lidi 25 many takze lidi jsou dobirani z worldu + se max zatim ve 25 dalo 7/12 coz mi asi za 4 hodiny prijde hrozne malo+ to ve vedeni trosku skripe a jsou i neshody
neco o sove,proc si davas prihlasku prave k nam?: sice hodne lidi rika ze NBD je nanic ale delsi dobu sem se koukal na vase videa na youtube a vcelku se mi zda ze nejste spatna guilda naopak, + jsem se bavil s nejakyi lidmi kteri po case presli k vam a kdyz jsem je treba o 1 mesici videl v dala meli eq a znalosti na urovni icc25(hc)
jsem studet,rad kreslim,vymyslim ruzne pribehy na ruzne tema,rad samozrejme hraji wow
znas nekoho z NBD?: delsi dobu jsem si psal s fatallitym ne ze bysme byli primo kamosy to ne ale hodne mi radil ohlednu tanku
mas alty?jen mensi lvl ale myslim ze ti nejsou postatni
PS:hodne lidi se me pta proc mam T10 rameny+ruce v tanku ze je lepsi mi chestu + ruce a ramena mit z gunshipy 25hc ano vim o tom a hodlam to tak udelat ale kdybych si ted koupil T10 chestu kde neni def a jelikot mam i boty z bs kde tez neni def tak bych byl pod capem proto si chci sehnat nejdrive boty,ramena T10 chestu uz mam v bance a marku na chestu
Tanci full jak v main tak alt raidu.. A holy řekla bych také, takže protiUpravil/a Aphroditte dne 23-11-2013 12:18
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ