Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Talenty mam (20/51/0) vyhledane pro combat rogunu. Chodival sem assa ale jelikož assa rogun je mnoho tak sem předelal na cb rogunu a učím se ji. Rotaci mám že začnu Garrotem, poté Slice and Dice(SD) => killing spree a pak vzdycky za 5 combo pointu eviscerate , SD udržuji stále. Adrenaline Rush, Blade Flurry využivám na CD a nebo podle pořeby a taktik bosse. Dale tricks of the Trade ( nastřelovací macra na raid mám na tanka i offtanka vždy stačí přepsat pouze jméno)
Profese: Tailor + Enchant (440 / 450) ( tailor kvuli enchu na back - dalsi Berserking)
Jak dlouho hraješ WoW? 6-7 let už ani nevím začínal sem na TBC s rogunu
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: ICC The Lower Spire - Gunship HC (10/25 normal clear), Festergut, Rotface, Blood Prince Council, Valithria Dreamwalker normal (na Anatheme ICC full clear)
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?
FPS si nevšímám lagy většinou nemívam.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost ( můžu i TS)
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:30. Nemáš problém s těmito časy? Sobota někdy čas není to je u nás doma nekdy pracovní den, pondělí ideální.
Vyexpená / koupená postava: Vyměněná
Jak dlouho hraješ za svoji class? To opravdu nevim nějaká doba to bude. Je to moje nejčastější postava.
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Vychvalovat se nesluší, ale rád se přiučím nové věci taktiky. Sem spolehlivý člověk sice toho moc nenamluvím ale snažím se vždy vyjít lidem vstříc.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Tady sem byl jenom ve Frost wolf clan - důvod ochodu rozpad.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do NBD si dávám, protože jsem slyšel že jste jedna z nejlepší guild na servru a doporučil mi ji kamarád který by se k Vám chtěl dostat ( bohužel ma warriora). Váš dkp systém mi vyhovuje. Dále bych rád poznal nové lidi a zůstal v kvalitní guildě která se jen tak nerozpadne.
Je mi 20let, studuji 2. ročníkem VŠB-TU Ostrava strojírenství. Ve volném čase se kamarádom a wow obcas LOL.
Znáš někoho z Never Back Down? Bohužel neznám nikoho psal jsem jenom s Hismajesty ohledně toho že nemáte žádné cb roguny a že si mám dat přihlášku a že se uvidí.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Mám pouze maina Krusher
Jinak ty dagery mam protože me nic jiného nepadlo. Kvuli rogune sem si menil undeada za orca.
Upravil/a Krusher dne 03-12-2013 17:54
Čím začít... Screen - myslíš, že budem stahovat soubor z uloz.to aby jsme viděli tvůj screen ui? Ve vzoru máš imageshack z docela dobrého důvodu
Theorycraft na combat rogunu - jsi si jistý vším co jsi napsal? Jelikož je to celé špatně
Profese - Pro rogun 2 nejhorší profese co můžou být
Equip - Ty gemy v hlavě a chestě, stejně tak enchant v chestě taky špatný vtip. Combat roguna se s daggerama jet prostě nedá...
Zkušenosti - Takové jak world raidy dovolí, bohužěl
Suma sumárum i když lidi potřebujeme, tak ne za každou cenu... PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.