Pumla
|
Pumla |
Přidané 04-08-2013 00:41
|
Nováček
Příspěvek: 7
Založený: 04.08.13
|
Nick: Pumla
Věk: 22 let
Class: Priest
Rasa: Undead
Talenty: Shadow/Holy
Eq: 5620gs ještě ne uplně to co bych potřeboval ale těch 7k už si vytočím
Staty bez buffu :
SP: 2836
Hit: 378 (overit kvuli gearu)
Crit: 23.35
Haste: 962 (málo kvuli overhitu)
Screen UI i s FPS v Dala : http://mara185.ra...pumlik.jpg
Armory:
http://armory.twi...p;cn=Pumla
Shadow hraji kvuli jeho survival schopnostem a i pvp mě začíná bavit. Talenty mám momentálně založené s mind blastem, až budu mít 4/5 T10 tak bez mind blastu. Itemy preferuji SP, Haste, Crit, Hit. Gemy dávám červený 23sp, žlutý 12sp 10haste, modrý 23sp.
Profese: Alch/Herb obě full, chci změnit na tail ench kvuli boostu...
WoW hraji asi 6 let, celou dobu na twinstaru (ještě od TBC), zkušenosti s raidy mám bohaté až na LK, k tomu jsem se ještě bohužel kvuli progresu guild ve kterých jsem byl nedostal 10/25 mám po sindru proběhlé.
Internet mám hodně spolehlivý, na 25kách kolem 30fps
Komunikuji přes MMBL i TS, neni problém
Raid time mi vyhovuje jak u žádné guildy protože právě Soboty a Neděle jsou jediné dny kdy můžu v klidu zasednout k PC a soustředit se na progress
Postava je vyexpená,, played time 60days, za tuhle class to pro mě dělá celé 3 roky hraní
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Asi proto že se na mě můžete spolehnout při progressu bez failů
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
První působení bylo ve VOSA s.r.o. kterou jsem i přes docela slušný progress opustil kvuli neshodám s několika členy, a do teď
jsem působil v guildě Viva La Resistance, která se bohužel rozpadá takže už se prakticky nesloží nic.
Proč si dávám přihlášku k vám?
Chci kvalitní progress toho co jiné guildy neumí (nemůžou) nabídnout
Mám 22 let, vyučen jako elektrikář (silnoproud) momentálně zaměstnaný, bydlím s přítelkyní a 13ti měsíční dcerou. Mé záliby jsou veškeré PC aktivity (včetně WoW), rád hraji na gramofony (Drum and Bass) a taky si zajdu rád na pivko...
Z vaší GU nikoho nějako moc neznám, od vidění možná ano
Mám pár altů ale ani na jednom mě momentálně asi nezastihnete páč se věnuji naplno main postavě
To by bylo ode mě asi vše, děkuji předem za vaše odpovědi.
V případě jakýchkoliv nejasností mě kontaktujte ve hře
Pumla
Upravil/a Ixfy dne 06-08-2013 00:17
|
|
|
|
Res1ke |
Přidané 04-08-2013 08:07
|
Uživatel
Příspěvek: 57
Založený: 30.07.13
|
Pěkná přihláška, znamení toho že máš o post v guildě opravdový zájem , bohužel v priestech se nevyznám tudíž nemůžu hodnotit . Malé bezvýznamné + ode mě a držím palce.
<3 Taylor Swfit <3
|
|
|
|
Pumla |
Přidané 04-08-2013 08:49
|
Nováček
|
on je to trochu starší screen takže jsem ještě žádné bindy nepoužíval ale jinak se v podstatě nic nezměnilo |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 04-08-2013 09:05
|
Veteran
Příspěvek: 92
Založený: 31.07.13
|
Cau Pumla ktore zakladne macro na shadow DPS pouzivas a preco dalej kedy sa oplati u shadow priesta dodrzovat soket bonus a ako a kde by si mohol v ICC hc vyuzit disprziu aby si zbytocne nestracal DPS |
|
|
|
Pumla |
Přidané 04-08-2013 10:27
|
Nováček
|
mé vlastní macro vypadá takhle
/castsequence reset=10 Vampiric Touch, Shadow Word: Pain, Devouring Plague, Mind Blast, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay, Mind Blast, Mind Flay, Vampiric Touch, Devouring Plague, Mind Flay, Mind Flay, Mind Flay, Mind Blast,
Takhle točím beze ztráty dotek a s maximálním využitím CD Mind Blast. Než přejdu na 4/5 T10, kdy Mind Blast z rotace vypustím
Sockety by se měly dodržovat když se bonus +5 SP a vyšší ale já to dodržuji jen když tam není modrý socket do toho rvu místo 12sp a 10spi jen 23sp.
Disperze se dá využít různě a u spousty bossu téměř beze ztráty DPS...
Marrowgar - buď při bonestormu nebo (nemám ozkoušené jestli funguje) na spiku
Deadwhisper - tam jedině že by po mě šel zmutovaný fanatik ale to se u vás asi moc nestává což?
Gunship - když zrovna nejsou addky na naší lodi a nebo kdybych zrovna nějakou utrhl
Saurfang - když budu prchat před beastem
Rotface - při přebíhání při zvracení
Fester - při běhu se nebo na spore
Proffesor - při přechodu do další fáze (pokud není spawnutý slime)
Princové - při empowered vortexu kdy utíkám nebo při empowered ball of flames kdy zároveň dostanu menší dmg
Queena - když je ve vzduchu a kouzlí bloodbolty
Valithria - asi jen v případě nouze nebo kdybych byl bez many
Sindra - útěk při blistering cold, a když si pujdu shodit mystic buffet
Lich King - bohužel tady to ještě nemám prakticky ozkoušené!
tak to bude asi vše, snad jsem na nic nezapoměl |
|
|
|
Nettle |
Přidané 04-08-2013 10:49
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
|
Zdravím, přihláškou jsi na mě udělal dobrý dojem. Který ovšem celkem vyprchal po tvém posledním theorycraft postu s několika chybami. S tím castsequence macrem na priesta to je doufám pouhý vtip? Priest není classa, která by si mohla dovolit točit pouze přes castsequence macro (hail to DKs ), stejně jako jiné classy priest má pouze priority (VT->DP->Mind Blast)->MF->SW: Death) a né pevně danou rotaci. Vzhledem k tomu, že se v ICC musíš každou chvíli pohybovat přicházíš díky castsequence macru o možnost okamžitého reagování na nutný refresh dotky apod. tím pádem o hodně DPS. Potom jsem trochu nepochopil tvou odpověď pro dodržování socket bonusů? Dodržuješ socket bonus jen tam kde se dává čistě červený gem? Ve svém gearu máš momentálně pár nevyužitých +7 SP bonusů. Zásadní věc : No channel macro na mind fly nepoužíváš?
Po těchto nedostatcích jsem PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Pumla |
Přidané 04-08-2013 11:06
|
Nováček
|
macro s castsequence rotací používám jen dle situace, jinak si vše mačkám a hlídám ale takhle to vypadá v praxi jak jsem to macro napsal. Dále dotky si hlídám takže se mi nemůže stát že by mi nějaká dotikala prostě ne...
S těma socketama je to všelijaké ..dodržuji ty kde mám žlutý socket a dám tam 12sp a 10 haste, u modrých nevim jestli se mi tam ten 12sp 10spirit vyplatí, tak jsem tam místo toho radši dal 23sp |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 04-08-2013 11:14
|
Veteran
|
Ja som PROTI Priest co nepozna macro na mind flay proste nemoze tocit |
|
|
|
Pumla |
Přidané 04-08-2013 11:27
|
Nováček
|
Aha toho jsem si vůbec nevšiml že jsi se mě na to ptal. Jasně že mám uplně jsem na to zapoměl
#showtooltip
/cast [nochanneling] Mind Flay |
|
|
|
Pumla |
Přidané 04-08-2013 11:52
|
Nováček
|
jinak
http://mara185.ra...umlik2.jpg
tohle jsem dnes vytočil bez jakýchkoliv buffů (krom shadowform) |
|
|
|
Racing |
Přidané 04-08-2013 11:53
|
Admin
Officer
Class Leader
Příspěvek: 136
|
Takze za me. Ten EQ se mi zda takovy vselijaky. Moc nechapu proc mas ten trinket s critem (mozna je to na sh priesta dobry to nvm). A jestli pouzivas toto macro jak jsi vypsal... Takze za me PROTI. |
|
|
|
Pumla |
Přidané 04-08-2013 12:00
|
Nováček
|
No jo zazmatkoval jsem blbec a napsal uplně první věc co mě napadla ...zlynčujte mě |
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 04-08-2013 13:31
|
Diskutující
Příspěvek: 178
|
Eq: 5620gs ještě ne uplně to co bych potřeboval ale těch 7k už si vytočím
To je dost málo, ne? To jsem měla i víc na tocku ...
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|
|
Caribe |
Přidané 05-08-2013 22:35
|
Nováček
Příspěvek: 5
Založený: 03.08.13
|
Celkem pekna prihlaska ... j bych ti sanci dal, se ukazat na nejakem test raidu ... ale rozhodnuti je na CL priestu ... :-) |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 05-08-2013 23:30
|
Veteran
|
Yugen sem casto nechodi tak to necham na Krystinku nech napise co s tebou |
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 06-08-2013 00:02
|
Diskutující
Příspěvek: 178
|
To nejhorší vždycky na mě! Jako holy se do raidu nedostaneš, to jsem tu já a shadow priesta jsme teď jednoho dobrali.. uzavřeno NEPŘIJAT
Upravil/a Aphroditte dne 06-08-2013 00:11
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|