Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Na ToGC to byl standard. U Warra toho moc vymýšlet nejde.
Profese: JWC + BS (450 / 450)
Jak dlouho hraješ WoW? -> asi 10 let s přestávkami.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Prakticky od začátku TBC na Twinu
FPS nejsou problém a nikdy nebyly. pohybuji se okolo 50 v největší vřavě Internet je také ok.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:30. Nemáš problém s těmito časy? Ideální čas... žádný problém.
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená
Jak dlouho hraješ za svoji class? cca 10 let s přestávkami
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Mám hodně zkušeností s WoW. Od začítku ICC jsem nehrál a na ToGC jsem patřil k top Warriorům.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Guild bylo opravdu moc, ale. Vždy se to buď rozpadlo nebo jsem po dohodě přešel jinam. Vždy to byla ale guilda, která se prala o top progress. Za zmíňku také stojí, že jsem byl vždy Alík než mě ukecal bývalý GuM z IO k hordě Tak jsem byl asi rok a půl chvíli a jako class leader. Po škole přišla práce a nebylo už tolik času.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Hledám kvalitu a chci zkusit něco jiného.
Je mi 27 let, pracuji jako softwarový inženýr. Vystudovaná VŠ ČVUT v Praze. Mám rád komunikaci s lidmi ve WoW, fotbal, squash, ...
Znáš někoho z Never Back Down? Pár lidí z Vašich world raidů, ale nikoho kdo by se za mě mohl zaručit
Neznám.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
nealtím. Ale mám pár neosmdesátek (Rektor, Galik, ...)
Upravil/a Gal dne 08-12-2013 11:47
- Přihlášce jsi teda moc nedal - Screen UI, Theorycraft nejsou. Do písmene zkopírované některé části
- Zkušenosti s ICC, na HM nedostatečný gear
[ EQ: Na úrovni ICC 25 normal (5527 gs) ] - 5,5 pokud to budu brát podle GS je úroveň TOGC
? na ToGC jsem patřil k top Warriorům - Podle čeho soudíš? Například na TOGC jsem o tobě nijak neslyšel (Nijak si to neber, pouze otázka...)
Za mě spíš PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Mohl ses nám trochu víc rozepsat a dát si záležet, protože první dojem dělá hodně.. s tim gearem je to pochybný a tvrzení, že jsi patřil k top warrům je lehce na pováženou (:
Btw, kdy se chystáš na další pauzu?
Pravda, moc jsem přihlášce nedal. S tím tvrzením, že jsem patřil k top se nechci nijak chvástat, ale je pravda, že jsem měl u hordy při startu ToGC nej gear (např first warr s dual-blade butcher axama). Obecně jsem nepatřil k chybovým hráčům, co by kazil encounter.
Byl jsem také například u first slain Algalona u hordy a first anubaraka 25 HC u hordy. Když mám equip, tak tocim co to dá a pokud už znám taktiku, což se přiznám, že ICC nee , tak se jí držím a nedělám chyby...
Musím být are férový a říct, že nevím, kdy bude další pauza, ale když už jsem se do WoW vždy dal, bylo to minimálně na rok.
Hlavně ale taky vidim, že se vám změnil status u warrů na "closed", což si myslim, že nebylo, když jsem přihlášku psal. Mám to chápat, jako uzavřenou věc?
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
No ta prihlaska mohla vypadat aspon tak jako u IOcek
Ano Warriori u nas sou prozatim celkem narvana clasa jedine co muzu udelat te vzit na test raid ale pockam jeste na nazor ostatnich. Pokud mas jeste zajem ked mas jeste prihlasku u sve byvale guildy u nas bys na tom asi podobne jinak souhlasim i s ostatnima vejs
Upravil/a Vrsekk dne 09-12-2013 11:31
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'