Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Talenty mám klasické na Resto.
Rotace : Použiju spell Call of the Elemts a přitou použiju nasledné totemy. Stoneskin totem, Flametongue totem, Healing Stream Totem,Wrath of Air totem. Po domluvě v raidu použivam i zbyle totemy anebo pokut je potřeba, mužese stát že je v raidu vice shamanu a shazuju si jen Healing Stream Totem. Na tanka Earth shield, a stakovani Ridpide na začatku boje, kontrola sham. buffu Water shieldu + Earthliving Weapon. při boji spawnovaní Chain healingu plus Ridpide a podle potřeby Lasser healing Wave anebo Healing Wave. Zapínání Bloodlustu bud podle potřeby anebo dmg na určitem bossoy či taktiky.
Gemy primarně dávam haste anebo SP haste podle potřeby ,kvuli meta soketu mám jeden gem modry bud mp5 sp anebo haste.
Můj opener s T10 (4x) vypadá takto: MF->VT->DP->M->spuštění trinketu Nevermelting Crystal->SW. Dále se jako shadow priest neřídím žádnou pevnou rotací ale prioritou, která je VT > DP > (M > MF > SW.
Při preferenci statů, gemů se řídím PP hodnotami pro shadow priesta. Za veškeré své zkušenosti vděčím http://forum.twin...
Profese: Leatherworking + Blacksmith (450 / 400)
Jak dlouho hraješ WoW? už ňáký pátek 6 let a víc už sem to přestal počítat.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Od Toc sezóny až do tet.
( Neznamená to že nemám zkušenostmi z jiný my Raid, anebo celkovým progresem icc.)
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Stabilních 60-70 FPS... Internet mám v pohodě.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Samozřejmost.
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:30. Nemáš problém s těmito časy? Ideální čas... žádný problém.
Vyexpená / koupená postava: Koupena
Jak dlouho hraješ za svoji class? Od začatku Wtlk
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Protože si myslím, že svou classu ovládám velmi dobře, snažím se zlepšovat a ňečemu novému přiučit od zkušenejšich hráčů. Nejsem konfliktní typ, nemám problém s několika hodinovým progressem.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Gilda immersion fajnová gilda, ale bez pořádného progresu Icc HC. Lidi sou nepoučitelni a dělají ty stále chyby dokola...a já bych se rád zlepšoval a rozvíjel se dál.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do Never Back Down si dávám, protože jste velmi kvalitní PvE guilda s výborným progressem. Ve které bych chtěl dosáhnout co nejlepších možných vysledků,a zapojit se do bitev. Přitom poznávat nove lidi,hráče.
Je mi 21let, Pracuju v jedné místni firmě na poz. Elektro Údržba.
Taky chodim na různe sportovní akce, anebo veselice .
Znáš někoho z Never Back Down? Možná jeden by se za mě mohl zařučit. progresoval sem sním Icc 10 a 25 World.
PROTI... nedělní desítka mě o tvém "skillu" nijak nepřesvědčila
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Já jsem téže proti...znám tě docela dlouho a zdá se mi, že jsi horznej EQ hunter.....a pokud vím po návratu do Immersionu tak jsi nebyl ani jenu 25 takže nwm jak můžeš vědět kde jsou v progresu...
Je mi jedno jak vypadal raid ve kterém jsem nebyl... s přihláškou sis nedal sebemenší práci. Opener na shadow priesta? Gratuluju ti přihláška je jenom tvrdý ctrl + c. Měj se
In The Face Of Adversity
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.
Přejít na fórum:
INSERT command denied to user 'dassm1375184334'@'surikata.stable.cz' for table 'fusionp4498_online'