(Důležité) Staty:Affliction: 596 Hit rating, 3241 SP(po dobu combatu na sobě udržuju life tap buff, tj.+-120SP),26,05 % Crit,904 Haste
Demonology: 596 Hit rating, 3649 SP, 36 % crit, 1093 haste
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) : Jako main talenty používám Affli, protože točí dobrý dps a jsou podle mě zábavnější než demo. Sice generují velký threat, ale Soulshatter to spraví(Měl by aspoň ). Demo používám spíš na bosse, kde je důležitej rychlej burst, kterej afflina postrádá, např. na DB na addy nebo na Profa. Jinak ho taky používám, pokud je v grupě(10) hodně casterů, který bych mohl supportnout SP buffem nebo pokud v grupě(25) není lepší Demo lock. V ostatních případech jedu affli.
Staty: SP>Haste>Spirit>Crit
Gemy: červený: 23SP
modrý: 12SP+10Spirit
žlutý: 20Haste(popřípadě 12SP+10Haste)
Glyphy: za Affli-Glyph od Life tap, glyph of Quick Decay, Glyph of Haunt
za Destro- Glyph of Quick Decay, Glyph of Healthstone, Glyph of Life tap
Můj opener s T10 (4x) vypadá takto: Rotaci u affliny rozjíždím s Wild potkou, SH bolt, Haunt, UA, Corrupt.,CoA, pak spamovat SH bolt a udržovat dotky, v případě Bloodlastu nebo Eredication re-castnu corrupt kvůli rychlejšímu tikání. Po 25 % použiji Speed potku a místo SH boltu castim Drain soul, přičemž pořád udržuju na targetu DoTky(hlavně udržovat nastackovaný Shadow Embrace na 3stackách!), a občas nahodim SH bolt abych stále udržoval 5%cirt.
U Dema začnu nahozením CoD/CoE, Metamorphosis, speed potka, immo, corrupt,(jsem-li na meele range, tak Immo aura) spamovat SH bolt, pokud procne Molten core, tak 3x Incenerate, pak zas SH bolt, pod 35 % místo SH boltu Soul fire. Meta formu společně s CD a wild potkou si šetřit na bloodlast. Zase občas hodit SH bolt na 5% crit.
Profese: Tailoring / Enchanting (450/65) - Enchanting dodělám
Jak dlouho hraješ WoW? 4roky, z toho 3 za warlocka
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: ToC10/25,ToGC25 4/5, ICC10 11/12nm, 8/12hc(prof hc), ICC25 12/12nm, 9/12hc
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? Internet stabilný, jediný lag maximálně tak 2sec při pullu bosse na 25, jinak bez problému na 50-60fps
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Obojí
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:30. Nemáš problém s těmito časy? Časy mi vyhovují, v případě absence bych dal včas vedět
Vyexpená / koupená postava: Vyexpená
Jak dlouho hraješ za svoji class? 3 roky
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Myslím si, že warlocka ovládám na dobré úrovni, ať už v oblasti kombinování spellů, nebo určité flexibility při encounterech(nepočítám nefailování, to je si myslím základ).
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Heroes of Sindragosa- v guildě HoS jsem byl jen krátce, ale po tu dobu mě nějak nepřesvědčila, že by mě bavilo(a to je hlavní) v ní zůstat. Nicméně když najdu dobrou guildu, už z ní jen tak neodejdu. Nejsem typ, kterej by každej měsíc měnil guildy.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do NBD si dávám, protože hledám stabilní guildu na úrovni, ve které jsou přátelský lidi, pohodová atmosféra, prostě dobrá komunita. Taktéž dávám přihlášku sem z důvodů chození kvalitních raidů(HC) a případně pozdějšímu progressu.
Je mi 16 let, studuji na Průmyslové škole / obor IT, krom hraní wow mě baví fotbal(jinými sporty nepohrdnu ale fotbal je prostě fotbal),angličtina, chodit do fitka a nějaké to "posezení" s přáteli. Jsem nekonfliktní typ, mám rád pohodu, no stress, jak ve wowku, tak Real life, wowko beru jen jako zábavu, nehrotim nějak případné wipy nebo dlouhý progress.
Znáš někoho z Never Back Down? Neznám
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Solarwrath(sh/disc priest-lowka, používám ho spíš jako odreagování od locka)
Zdravim, v theorycraftu máš silné mezery...vytáhnu některé z nich
v případě Bloodlastu nebo Eredication re-castnu corrupt kvůli rychlejšímu tikání.
Haste (Rychlost tikání dotky) a dmg ovlivněný SP se na targetu refreshují sami automaticky podle aktuálního haste a sp díky shadow boltu. Naopak je to s %Critem a %DMGem (Proc Setovky, Kousnutí od queeny, ToT, atd.), kde je potřeba manuálního recastu dotky aby dokonce nebo spadnutí tikala za stejný %dmg a crit.
občas nahodim SH bolt abych stále udržoval 5%cirt
Ten crit tam udržuje demo lock nebo fire mage... u affli pokud by tyto dvě classy nebyli v raidu tam dáváš sh bolt jen jako instant pro udržení.
Ptát se kdy by jsi měl tedy ještě refreshovat Corruption se nebudu... doporučuju doplnit některý mezery - theorycraft, talenty, rotace (TOP guide v češtině http://wow-forsak...on-warlock ) a vymeň ty trinkety cokoliv jen né tyto dva
Každopádně při současném chování a hraní našich locků bych ti dal šanci ukázat se co je v tobě, někteří potřebujou dokázat že nejsou nenahraditelní. Za mě pro na TEST, uvidíme jak ostatní
S tím, že
pokud ten mikrofon máš pouze někde v šuplíku ani to nezkoušej
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Nettle napsal:
Zdravim, v theorycraftu máš silné mezery...vytáhnu některé z nich
v případě Bloodlastu nebo Eredication re-castnu corrupt kvůli rychlejšímu tikání.
Haste (Rychlost tikání dotky) a dmg ovlivněný SP se na targetu refreshují sami automaticky podle aktuálního haste a sp díky shadow boltu. Naopak je to s %Critem a %DMGem (Proc Setovky, Kousnutí od queeny, ToT, atd.), kde je potřeba manuálního recastu dotky aby dokonce nebo spadnutí tikala za stejný %dmg a crit.
občas nahodim SH bolt abych stále udržoval 5%cirt
Ten crit tam udržuje demo lock nebo fire mage... u affli pokud by tyto dvě classy nebyli v raidu tam dáváš sh bolt jen jako instant pro udržení.
Ptát se kdy by jsi měl tedy ještě refreshovat Corruption se nebudu... doporučuju doplnit některý mezery - theorycraft, talenty, rotace (TOP guide v češtině http://wow-forsak...on-warlock ) a vymeň ty trinkety cokoliv jen né tyto dva
Každopádně při současném chování a hraní našich locků bych ti dal šanci ukázat se co je v tobě, někteří potřebujou dokázat že nejsou nenahraditelní. Za mě pro na TEST, uvidíme jak ostatní
S tím, že
pokud ten mikrofon máš pouze někde v šuplíku ani to nezkoušej
Ten guide si přečtu a odstranim případné chyby, a test bych šel až příští id, protože nyní už mám obě ID na icc(10 i 25). Na trinkety mám bohužel smůlu, takže nemám ani z ToC ani třeba muradinku z gunshipu. Jinak k tomu mumble tím obojí sem myslel, že mikrofon mám a používám ho, tj mluvím
/ Edit: Našel sem v bance Nevemelting crystal, tak aspon něco.
Upravil/a Sentrix dne 29-12-2013 21:20
Nevermelting je most OP trinket na affli dokud nebudeš mít přístup k Phylacterce... že aspoň něco
In The Face Of Adversity
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Příští týden (tj. 6.1.2014) 18:30 test raid, piš si o inv na nick Neocyclone / Imperathor / Nettlik
P.S. je možné že nemusí být hned místo v raidu, jinak by jsme se domluvili na jiném termínu
In The Face Of Adversity
Trochu mě rozesmívá tvůj OP overhit gear. Ten trinket, co máš, bys mohl vyměnit za abyssal rune či trinket za heroismy a vyšlo by tě to 100x líp. + jsem ještě neviděl, žeby se na locka socketoval čistý haste.