Saronix
|
Saronix |
Přidané 05-08-2013 15:27
|
Nováček
Příspěvek: 5
Založený: 05.08.13
|
Nick: Saronix
Věk: 15 let
Class: rouge
Rasa: Undead ( plánuju trolkyni)
Talenty: assa/assa
EQ: GS 5978
Unbuff Staty: Power: 4815, expertise 33/33, speed 1.38/1.07, hit 243
Screen UI: http://imageshack...9/mpyq.png
Armory: http://armory.twi...cn=Saronix
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Assa je nejlepší jak do PvP tak PvE, ať si lidi říkaj co chtějí. multilate na 4-5 combo pointu a pak envenom.. a samozřejmě mít hunger of blood+ slice and dice který se stackuje envenomem.. Jak skončí overkill ze stealthu tak vanish kvuli dalsimu overkillu na regen energy.. A cold blood na cd. Gemy jedu- red+40ap, yellow jak kdy..
Profese: eng/skin ( místo skinu udělám jwc )
Jak dlouho hraješ WoW? cca 3 roky
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Naxx full, UD jen ty lehčí bosse, ToC full, ICC 11/12
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?
Kolem 30-40fps.. internet stabilní a funkční
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? ano
Raidy chodíme sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem? Pohoda
Vyexpená / koupená postava: Koupená
Jak dlouho hraješ za svoji class? Když spočítám všechny roguny tak půl roku
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Znám dobře svoji class, dobře točím, a stojím o tvrdý progres.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? V celku nic známého až na Loading a Vivu. Z Loading jsme odešel protože nebyl moc progres a ve Vivě jsme se moc nepohodl s vedením.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám : Vypadáte jako solidní guildy.. S Ixfym byla pohodová domluva a pěkně se rozjíždíte. A stojím hlavně o tvrdý progres
Je mi 15 let, jmenuju se Ondra a žiju v Ostravě.. Studuju na 8 letém gymplu a rád sportuju. nejraději jezdím na kole A hraju hry jak na konzoli tak na pc, ale nejraději mám WoW
Znáš někoho z Never Back Down? NeNe
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
Caeli(DK frost/UH) lvl 62 |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 05-08-2013 15:33
|
Veteran
Příspěvek: 92
Založený: 31.07.13
|
Takze cau Saronix . Eq zly neni gemovanie v ICC sezone sa AP uz negemuje do zltych sa dava 20 haste gem do cervenych poleny AP + haste 33 exp je asi dost cap je 26 takze gemy z bot mozes dat prec a ench na boty 15 stamina a speed dorobit ten JWC a bude vsetko ok ak si das tie veci do poriadku bol by som ZA |
|
|
|
Racing |
Přidané 05-08-2013 15:52
|
Admin
Officer
Class Leader
Příspěvek: 136
Založený: 30.07.13
|
No ja se v rogunach vubec nevyznam takze za me neutral. |
|
|
|
Nettle |
Přidané 05-08-2013 16:12
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
|
Vzhledem k tomu, že jedinou rogunou je momentálně Caribe a Shapy, tak pokud doplníš chybky co ti napsal Ixfy (v tvém gearu již haste gemy a půlené AP + Haste) tak jsem PRO
P.S. Jak jsi na tom s PC a časem na raidy? Nebude tě někdo z rodičů vyhánět od PC apod.?
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Saronix |
Přidané 05-08-2013 16:15
|
Nováček
|
O víkendu mě nikdo z PC vyhánět nebude ale přes týden můžu být online tak max do půl 11 |
|
|
|
Res1ke |
Přidané 05-08-2013 16:58
|
Uživatel
Příspěvek: 57
|
Raid time který máme nám občas přetáhne 11tou jen v pátek. Gear pěkný, fixni gemy dodělej profku jak ixfy říkal a jsem PRO. (Jen asi budeš mít problém v 10tkách které se táhnou do nocí .)
<3 Taylor Swfit <3
|
|
|
|
Saronix |
Přidané 05-08-2013 17:19
|
Nováček
|
Jak říkám o víkendu a v pátek můžu být online jak chci ale přes týden-pondělí-čtvrtek to uplně tak nepůjde |
|
|
|
Aphroditte |
Přidané 05-08-2013 17:58
|
Diskutující
Příspěvek: 178
|
Když nám v pátek nebudeš utíkat před koncem raidu, tak jsem PRO
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE
|
|
|
|
Caribe |
Přidané 05-08-2013 23:16
|
Nováček
Založený: 03.08.13
|
Zdravim ondro ... tvoje prihlaska je celkem strucna... koukam ze PHGP si asi neuspel tak bys to rad okoukl u nas ?? ve tvem veku asi jeste nevis co chces ... nebo jak to mam chapat ... nejsem si jist, jestly se da za pul roku poznat classa , abys ji dokazal suprove ovladat ... tvuj EQ je pekny ... ale byl bys ochoten presocketovat do haste ? Radeji bych byl za combat rogunu ... !!??
PROTI |
|
|
|
Saronix |
Přidané 05-08-2013 23:26
|
Nováček
|
Do PHGP jsem si včera napsal přihlášku během asi 1 minuty FF Ani jsem to nebral vážně. Ne combat nechci Je to slovo proti slovu, ale ještě mě žádný combat nepřetočil, takže nevím no. A hlavně nemám vůbec eq na combata Myslím že je potřeba 800 arp nebo kolik a to opravdu nemám. A wepky do combatu taky nemám |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 05-08-2013 23:28
|
Veteran
Příspěvek: 92
|
Takze zhrnutie officeri a ja sme ZA CL je proti takze presoketuj to tak aby bol Caribe spokojny a dostanes sancu ho presvedcit piatok 19:00 na test raide takze sa nachystaj na to aby si podal TOP vykon bez failov . Dolad eq nastuduj taktiky atd atd |
|
|
|
eurytos |
Přidané 06-08-2013 04:17
|
Veteran
Příspěvek: 63
|
Ixfy napsal:
a ench na boty 15 stamina a speed
Assa roguna ma talent Fleet footed https://wotlk-twi...ell=31209, takze Tuskara nepotrebuje(dalsi z duvodu proc je u assa tak dobry enginering, protoze si klidne muze dat i raketove boty nejenom haste na ruce).
Jinak na jeho gear jsem vubec nekoukal, ale napr u Mambose je pry dle spreadsheetu ta hranice mezi AP a haste dost tenka. I kdyz dost pochybuju, ze tady Saronix neco jako Spreadsheet pouziva. |
|
|
|
Matam |
Přidané 06-08-2013 12:54
|
Class Leader
Příspěvek: 58
|
Určitě na TEST RAID, když budeš točit jako Caribe, nejsem proti, ale nejsem si jist, jestli se 2 assa roguny uživí.
Combat by byl lepší! |
|
|
|
Saronix |
Přidané 06-08-2013 13:03
|
Nováček
|
Byl by lepší, ale pro mě nemožný jelikož do něj nemám skoro žádnej item |