Talenty: Fury/prot
EQ: equip mam na urovni ICC 10/25 (momentalne GS 5871)
(Důležité) Staty: momentalne su moje staty nie moc vyhovujce ale to je kvoli gearu ktory este neni celkom dozbierany a kompletny 228 hit , 32 expertise , 43.71% crit , 5701 attack power (ohne schout)
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů):
talenty mam 18/53/0 podla mna je to jediny mozny spec za warra niekdo si tam dava piercing howl napriklad na saurfanga ale ja som neni z tych.
Rotaciu mam nasledovnu: dosjt k bossovi na melee range 1. Bloodthirst 2. whirlwind a spamovat heroic strike , ked procne slam okamzite ho tam hodit samozrejme hadzem sekeru na CD(1min).
Co sa tyka mojich gemov tak su vsetky armor pene kedze nemam 100% tak este nieco mi tam treba . Ked dosiahnem cap tak tie gemy budem musiet hned pomenit a uvidime za ktore zatial to vyzera tak ze expertise mi bude chybat takze ked vymenim ruky tak dogemujem expertise a potom postupne s lepsim gearom vymienat arpen gemy za str.
Profese: profesie mam JWC a mining . mining sa chystam vymenit za blackshmiting ale teraz na sviatky nebol cas to skillovat
Jak dlouho hraješ WoW? Wow hram od zaciatku - od Vanilla s mensimi pauzami po skonceni wotlk na offi
Zkušenosti z raidy na Twinstaru: TOC10/25-full , TOGC10-full,TOGC25-4/5 ICC 10-full+9HC , ICC25-full + 9HC
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet? FPS pocas fightu kde je toho velmi vela mavam normalne 60 ale poslednou dobou sa mi nieco deje s PC takze to je tych 25-30 a co sa tyka internetu je spolahlivy.
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon? Mumble mam aj mikrofon mam ale nehovorim . Len ked je to nutne
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:30. Nemáš problém s těmito časy? Pre mna je mozne raidovat prakticky len cez vykendy a dajme tomu pondelok vecer takze vyhovuje
Vyexpená / koupená postava: Tohoto warriora som vymenil za ineho warriora kde som mal aj achievy z HC bossov a ICC . dovod vymeny bol moj vysnivany titul High Warlord + nejake achievy ktore sa mi robit nechceli
Jak dlouho hraješ za svoji class? Warriora hram zhruba rok
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? Myslim si ze warra celkom viem a dozvedel som sa ze mate otvoreny nabor pre warriorov tak by som mozno mohol byt uzitocny ale to asi az ked trochu doberem gear.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? Na twine som bol v guilde Insanity ktora sa rozpadla
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám : Prihlasku si podavam lebo som sa teda dozvedel od hraca Preco ze mate otvoreny nabor a ze si mam podat prihlasku no a samozrejme kvoli volnemu casu cez vykendy.
Mam 21 rokov, zijem uz nejaky ten dlhy cas v Nemecku som vystudovany elktrotechnik a momentalne robim Ausbildung ako elektrotechnik. Vo volnom case sa venujem vsetkemu moznemu ale hlavne svojmu autu.
Znáš někoho z Never Back Down? Nepoznam nikoho kedze som bol na Deimose ale hrac Preco ma nahovoril na prihlasku takze z videnia asi by som napisal ze jeho a este Madisonivyjk (asi alt) ktory nechcel davat sunder armor
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout? Nahadzal som vsetkych do aukcie takze nemam alta
Každopádně theorycraft zajímavej... hádžeš sekeru na CD? Připravení o melee swing ti nevadí? V prioritách statů taky asi nemáš dost jasno podle toho co píšeš. Rasa tauren na fury warriora?
mam aj mikrofon mam ale nehovorim . Len ked je to nutne
= aj tak by jsi ho nepoužil teda, známe
Víc si tě asi rozebere Vrsekk
Za mě PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Rotaciu mam nasledovnu: dosjt k bossovi na melee range 1. Bloodthirst 2. whirlwind a spamovat heroic strike , ked procne slam okamzite ho tam hodit samozrejme hadzem sekeru na CD(1min).
Myslíš smrtelně vážně stim slamem a Heroic Throw ?
Prismatic nvm na co davas do Headky ked tam je cervenej soket skor vyjde lepe v cheste co mas s pulenym orange gemem na soket bonus. Piercing howl se nehodi pouze na Surfanga ale je to dulezitej talent na LKcko pri zpomalovani Valkirek. Enchant na boty se dava Cat's Swiftness ti vyjde lepe nez stamina. 32Expertize ti vyjde lepe si vzit nesetove ruce za Frosty nebo [Scourge Stranglers] co sis Lootnul podle activity na Armorech + 20hit Enchant máš lepší řešení. - Theorycraft - Mining - EQ nedostačující na progres ICC 25HC + Wristy co Neovy napadaji + Přihlaška
Co se týče náboru nebyl Aktualní jeden Warrior by se vesel Ale Protection.
PS: jestli chces si mi napis ingame stim Theorycraftem ti pomuzu pac mi to trha oči.
Za mě PROTI full Stav Furry.
Upravil/a Vrsekk dne 31-12-2013 12:59
Mám v piči tie love, to nehrá rolu, pojeb si aj milión eur, korún,
pozvi radšej bezďáka na kolu, aj absinth je málo, mám hubu z kovu,
školu rapu som zežral celú, na škole v chodbách kričia mentor,
peňáze nie sú hodnota ľudí, Momo Sám, Blava, Praha, Ektor.