Morzhul (Assa - Rogue)
|
Morzhul |
Přidané 31-12-2013 11:54
|
Nováček
Příspěvek: 4
Založený: 30.12.13
|
Nick: Morzhul
Vek: 21
Class: Rogue
Rasa: Blood Elf
Talenty:
Primary: Assa PvP
Secondary: Assa PvE
EQ: Úroveň equipu (TOGC - 5609gs)
Staty: 4701 Attack Power, 45.07% Crit, 529 Hit, 506 Haste
UI Screen: http://imgupload....vbabkx.jpg
Armory link: http://armory.twi...cn=Morzhul
Theorycraft: Mám bezný Assa build (51/18/2). Kde profitujem prevažne z poisonov a abilit s nimi spojenými (napr. Envenom).
Open: Garrote -> Slice and Dice -> Hunger For Blood -> Mutilate -> Envenom potom už len stačí rozumne spamovať Mutilate a Envenom pripadne každú minútu refreshovat Hunger For Blood.
Profky: Engineering (450) a Herbalism (450)
Dĺžka hrania: WoW hrám cca 7 rokov s rogom som začínal.
Skúsenosti na Twine: Od Naxxu až po ICC normal ovládam všetko, pár HC taktík si budem musieť dobrať či už teoreticky alebo progresom kedže pred koncom TOCka som si dal pauzu s WoWkom lebo som nastúpil do prvého ročníka na výšku. A nejak som to ešte všetko nepostíhal.
FPS a Internet: 60 FPS v raidoch a Internet ten je tiež spoľahlivý.
Komunkácia: Spĺňam
Raid Time: Vyhovuje
Postava: Vyexpená
Ako dlho hrám roguna?: Ako som hore spomínal svoju classu hrám cca 7 rokov.
Prečo som ja tá najlepšia voľba?: Myslím si že roguna ovládam dosť dobre predsa 7 rokov niečo naučí. V predošlej guilde (Ordo Satanas) som bol class leader. Som priateľský, rád pomôžem kde sa dá a tiež sa vždy snažím pre guildu spraviť všetko čo je v mojích silách. :-)
Predchadzajúce guildy: Najviac si pamätám guildu Ordo Satanas (moja posledná) to bola asi jediná guilda v ktorej som dá povedať "pôsobil" lebo tam to PvE bolo jedno z tých lepších a človeka to bavilo. Odchod bol spôsobený mojou neaktivitou ako som hore spomínal nastúpil som na výšku. Prváčik si myslel že nestíha WoWko pri škole..... :-D
Niečo o mne: Volám sa Gabo mám 21 rokov som študent práva v Bratislave. Vo voľnom čase robim kick box, jazdím na 4 kolke, bla bla bla a samozrejme "pařím" WoWko :-D ... Popravde k Vám sa hlásim preto lebo ste mi ako prví padli do oka som u hordy krátko a to je moja prvá príhláška u hordy vôbec. :-)
Či niekoho poznám?: Ako vravím som tu krátko skôr nie ako áno.
Moji alti: Mám tu ešte jednu rogunu tá je však u ali. Kaelzhul |
|
|
|
Nettle |
Přidané 31-12-2013 12:00
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
Založený: 30.07.13
|
Za na TEST... pěkná přihláška, vypadáš na rozumného člověka co jsem si s tebou whispoval, uvidíme co je v tobě.
P.S. Odlogni v PvE gearu prosim tě kvůli armorům
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Morzhul |
Přidané 31-12-2013 12:10
|
Nováček
|
Oki nechám si ho na sebe teda ten PvE EQ. Odlognute. |
|
|
|
BirdsEYE |
Přidané 31-12-2013 16:49
|
Member
Příspěvek: 21
Založený: 13.11.13
|
Morzhula poznám ešte z Ordo Satanas, hlavne ako PvP hráča .. PvE mu moc nevonalo, myslím .. ale ktovie ako to bolo po ToC kríze.
Nettler myslím, že aj mne si napísal, že vyzerám na rozumného človeka. Možno tentokrát budeš mať pravdu.
TEST |
|
|
|
Morzhul |
Přidané 01-01-2014 16:12
|
Nováček
|
Ano som aj PvP urcite nie som sam :-) ... a nwm preco hovoris ze mi PvE nevonalo ked mam full TOGC PvE EQ kt. som nabral len u Ordo :-) ... Myslim ze je to dokaz toho ze som to PvE chodil a neflakal kym som mohol potom som prestal hrat kvoli skole a po par mesiacoch som dostal kick za neaktivitu. |
|
|
|
Cappuccino |
Přidané 01-01-2014 18:29
|
Trial
Příspěvek: 5
Založený: 10.12.13
|
Na main raid slabý gear... na progress lk by jses dostal ťežko. Navíc neznáš HC taktiky... Myslím že pro tuhle guildu která progressuje LK HC nemáš co nabídnout.
Za mě PROTI. |
|
|
|
Morzhul |
Přidané 01-01-2014 20:15
|
Nováček
|
Capucino to je vas tak vela ze chodite iba jeden 25raid hej ? :-O :-D |
|
|
|
Neocyclone |
Přidané 01-01-2014 23:30
|
Class Leader
Příspěvek: 124
Založený: 31.07.13
|
Main Raid je progress LK 25 HC a Main/Alt Raid je progress Proff 25 HC ani na jeden z nich nemáš potřebný gear + neznáš HC tactics tudíž naprosto useless hráč do guildy dle mého názoru.
Takto je to somnou lebo som piča
moje alter ego je MonSignor Výčap
poznám iba to čo mi dala ulica
už mám v piči rap more pôjdem za hasiča
Separ..
|
|
|
|
Kvitecko |
Přidané 08-01-2014 21:53
|
Member
Příspěvek: 17
|
podle mne ma stale nabidnout vice co hrac, co po jednou dvou wipe jde off, nebo arenky... ale neni to samozrejme mireno jen na jednu konkretni nejmenovanou osobu, je vas tu vice, ruku na srdce |
|
|
|
Neocyclone |
Přidané 14-01-2014 16:57
|
Class Leader
Příspěvek: 124
|
Guilda je zrušená , tudíž podej si přihlášku jinde , sry man locked
Takto je to somnou lebo som piča