Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů):
Tak začnem s Rujou a wildom + swif sem tam Regrowth a Lifebloom keď je niekdo v abominačke a na valitrie ...
Tak ruju sa snažim držat aspoň na 10 hracou mam 4 setovy bonus takže je tam 2% že môže preskočiť ruja , vo RElic sa znažim stále držat na 8 stac aby som mal 256 sp .. O manu sa nikdy nebojím večšinou pýtajú všetci inervačku ...
Při preferenci statů socket : sp , haste , spirit
Profese: Leatherworking 450 / Enchanting 420
Jak dlouho hraješ WoW?
Wow hrajem cca 5 + rokou Anthoria, SArgeras, Nemesis , Anathema , Eqvibrium , a Twin wow som teraz nehral dosť dlho cca 3 mesiace , všetko vôly práci ( tak už sa to v práci konečne upokojilo ) ... tak poveril kamaráta nech mi na postavičku dohliada keď bude mat čas ..
Zkušenosti s raidy na Twinstaru :
Toc a Togc Clear
ICC 10/25 Clear
ICC 10/25 HC 10/10 (profesor , LK )
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?
Internet mám od Radio Lan 6/MBs / fps mam pri 10/25 30/20 .
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
MMumble, Team Speak , Ventrilo , vše čím sa dá komunikovať v raide ..
Raidy chodíme v sobotu od 18:00 a v pondělí od 18:30. Nemáš problém s těmito časy?
Priznám sa že niekedy v sobotu , možno tak 2-1x do mesiaca nemám čas , ale ten pondelok je lepši .
Vyexpená / koupená postava: Expi som ani už nechcel vidieť tak som ju kupil pred 1 r +-
Jak dlouho hraješ za svoji class? Druida som hrával na nemesis ,anthoria , Eqvibrium cca +- 2.5 r
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
Nejsom konfliktní typ, nemám problém progressem ak keby to bolo cez hodinky ... Postavu ovladám cca 99,9% ak hovoríme o PVE , PvP ma nebaví..
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
Guild som nemal nejakú slušnú večšinou som chodieval pugy s worldem . Vôly tej práci ako som spomínal tak to nemalo cenu sa do nejakej aj hlásiť .
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Začal by som tým že sú veľa verzií o vašej guild , že ste nafúkaní a hrdý , ale čo tvrdia iný ma netrápi až tak každý si spraví vlastní názor. Ale máte kvalitný progress v ICC a taktiež hráčou s brainom čo davajú v raide všetko a fungujú často nad 100 % ..
Inak mám 21r žijem v Pezinku rád sa zabávam s kamarátmi trošku šport , inak elektro drum ...
Znáš někoho z Never Back Down?
Nepoznám nikoho kto by sa mohol za mňa zaručiť