Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů):
Tento paladin byl koupenej jako 76 lv kterej sem doexpil na 80 lv a od té doby jsem si ho vymazlil. talenty jsem nikd neuměl řešit jelikož moje angličtina je na to chabá a vždy jsem je od někoho okopíroval (vždy s dovolením) ale myslím si že na icc sezonu jsou asi nejspíš zastarané proto bych je určitě na 100 % změnil ale já osobně nevím s kým si o nich pobavit jelikož v předešlé guildě fair play jsem byl skoro jedinej lepší holadin ne nejlepší ale lepší. itemy preferuji s hastem critem hlavně a SP. Mp5 je pro mě jako palu druhořadé manu si regeneruji critama a jelikož jsem se vždy za palu preferoval jako over healer což většinou je mi vytýkáno ale pak zase kde je to nutné tak jsem žádán. all gemy jedu na intel v tom není asi co dodat.
Profese:
Mining + BS (450 / 450) ohledně miningu jsem připravenej ho hned smazat a dát místo něj profku kvůly bonusu.
Jak dlouho hraješ WoW?
cca mám dojem že to ted nějak bude 6-7 rok mám dojem.
Zkušenosti s raidy na Twinstaru:
Naxx 10/25, Os +3 10/25, Eoe 10/25, Voa 10/25, Ud 10/25, Toc 10/25, Togc 10/25, Icc 10 10/12 a Icc 25 8/12, ICC10 3/12 HC
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?
ano vše ready na wowko sluchátka mumble ts3 skype microfon.
Raidy chodíme sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem?
tak ten to čas je snad poprvé co vidím ale jo není problém pecka neříkám nic.
Vyexpená / koupená postava:
koupená jak sem již psal.
Jak dlouho hraješ za svoji class?
cca 1 rok
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba?
tak myslím si že mám na to bejt dobrej hráč myslím si že nejsem tak zlej abyste mě na zkoušku nemohly zkusit a časem kicknout nebo si mě nechat. chci progres hc modu a zahrát si kvalitní pve.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu?
mrtvej stav dění moje nutnost honění eq a raidu díky tomu jsem chodil s wordem poslední kapka byla když skládaly weakly řekl jsem že bych zašel a reakcí bylo od guildy at si jdu s wordem. tak jsem od nich bohužel odešel.
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám :
Přihlášku do NBD si dávám, protože chci se někam připojit k progresu naučit se bejt lepší hráč a lepší člověk ve světě wow nejsem dokonalej ale ani bez chuti něco dokázat a mám pocit že u vás bych to mohl dokázat.
27 let wowkař hraji magicky karetní hra kromě wowka hraji lolko word of tank jsem sklář pracující.
Znáš někoho z Never Back Down?
jen s vidění a občas prohození pár slov ixfiho nej RP háč s RP eq a pak mám dojem že je u vás nasa s kterým občas zajdu rhc když skládá + nějakej raidik.
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?
promettheus warior 80 lv
sokollnik hunter twink 19 lv
Upravil/a Ixfy dne 06-08-2013 15:12
Nejspis mame plny stav paladinu ... ale pokud budou ostatni souhlasit na TEST raid tak proc ne ... podle me sanci muze mit kazdy ... pak se casem uvidi jestly na to mas
Upravil/a Caribe dne 06-08-2013 12:31
No k prihláškam sa moc nevyjadrujem ale teba poznám z predošlej guildy a viem že si na raidoch robil vždy problém keď si nedostal to čo si chcel, a hlavne si to za toho holadina proste vobec nevedel, a btw nedávno si si podával prihlášku k IO a tam si tiež neuspel a mýslim že neuspeješ ani tu takže za mna PROTI
Za mě se krásně vyjádřil Sasu víc se vyjadřovat nebudu
PROTI
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp ˇˇEeeektorˇˇ
Zdravím Deathtouchs!
Pamatuju si tě z Fair Play ještě dávno, když si tam byl za wara a kladný dojem si na mě teda neudělal, potom si tě pamatuji i za palu, sice krátce, ale pamatuju a nebylo to nějak lepší.
+ byl jsem s tebou nedávno Voa 25 a to cos tam provedl, se mi zaručeně NELÍBILO!!!!!
A holynu nehledáme a i kdyby jo, ty bys to na 99,99% nebyl.
Princezno, pochop to, nežiješ v pohádce.
Máma ti lhala, když řekla, že všechno je vo kráse.
Musíš se snažit ukázat, že máš ten mozek,
ale to ty nechápeš, a to je přesně problém ! NUMBER ONE