Xerenz
|
Xerenz |
Přidané 16-08-2013 17:20
|
Nováček
Příspěvek: 6
Založený: 16.08.13
|
Nick: Xerenz
Věk: 18
Class: Rogue
Rasa: Orc
Talenty: http://armory.twi...0000000000
EQ: Na úrovni ICC 25 normal (5836 gs)
Staty: 1818 agi , 33/33 exp , 51,32 crit
Screen UI: http://imageshack.../bseh.jpg/ + je tam aj DPS , môžem postnúť dps aj z 10
Link na Armory: http://armory.twi...;cn=Xerenz - neviem či bude ukazovať , legy mám iné mám setovku 246 na bonus , v buducnosti chcem vymeniť 264 setovu headku za ruky 264.
Theorycraft (proc tyhle talenty, rotace, preference statů/gemů) :
Taletny klasické Assa PVE , rotácia : OPEN : Multi alebo garrote ak nieje hunt warr druid , slice and dice , hfb , multi na 4 alebo 5 combo potom envenom - snažim sa držat buff s envenomu.
Gemy : zlte : haste , orange : ap +haste , modre : 10 stat (len jeden) , red : ap + haste preferujem alebo cisto AP momentalne mam ap haste .
Profese: Mining + Eng (450/450) - v priebehu 2 týždnov bude JWC + ENG len dofarmím surky.
Jak dlouho hraješ WoW? : 6 Rokov
Zkušenosti s raidy na Twinstaru: Na twinstare skoro žiadne , som hráčom z anthorie kde mám prejdené všetky raidy od TBC po WOTLK aj ICC 25 LK down , anthoria skončila tak som si kúpil postavu tu. Taktiky ovládam.
Jaké máš FPS na 25 man raidu, máš spolehlivý internet?: 40 FPS , interner je spoľahlivý
Možnost komunikace na Mumble, funkční mikrofon?: Mám oba , mikrofón funguje.
Raidy chodíme v pátek od 19:00, sobota a neděle od 13:00 do večerních hodin, nemáš problém s tímto časem?: Sobota , nedeľa vyhovuje , v piatok večer sa chodím zabávať do mesta málo kedy sa stane že som v piatok večer doma.
Vyexpená / koupená postava: Kúpená
Jak dlouho hraješ za svoji class?: 6 Rokov
Proč jsi právě Ty pro nás ta nejlepší volba? : Mám skúsenosti s PVE , s raidovaním , ICC mam celé prejdené a myslím si že budem pre vás dobrým prínosom jak v dungoch tak aj pre guildu , rád pomôžem ak sa dá a ak viem pomôcť.
Předchozí působení v guildách a důvod odchodu? : Žiadnu som nemal , ako som spomínal postava je kúpená
Něco o sobě, proč si dáváš přihlášku právě k nám : Po prečítaní vašich úspechov a sledovaní vašich hráčov ako sa rýchlo equipuju som sa rozhodol podať si k vám prihlášku , myslím si źe vy ako guilda sa máte chuť zlepšovať , ste na vysokej úrovni a chcem k vám patriť a zdielať spoločné úspechy s vami.
Mám 18 , pochádzam z košíc , rád športujem , mám rád zábavu , som kominukatívny a spoločenský , niesom nervák , rád hrávam wow a mám sa chuť zlepšovať.
Znáš někoho z Never Back Down?: Iba trošku lentilku ktorého som sa pýtal ako je to u vás s rogue a tak , dal mi odkaz na stránku že si mám napisať prihlášku
Na jakém altovi tě můžeme zastihnout?:
Sopkyk 80 pala.
Upravil/a Ixfy dne 20-08-2013 12:10
|
|
|
|
Nettle |
Přidané 16-08-2013 17:40
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
Založený: 30.07.13
|
Zdravím, konečně přihláška tak jak má vypadat se vším co ve vzoru požaduji... Vzhledem k tomu, že na to na co bych se tě asi normálně zeptal (jako je ta setová headka, nesetové legy) jsi odpověděl sám tak asi nemám co vytknout a nechám případnou kritiku na CL. Zkušenosti máš, vypadáš na rozumného člověka, jedinou překážku vidím v těch pátcích ale to bude momentálně ještě u nás diskutované téma... já jsem určitě PRO
P.S. jak jsi na tom se zkušenostmi s combat specem? Nebyl by pro tebe případně do budoucna problém změny main specu právě na combat?
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|
|
Xerenz |
Přidané 16-08-2013 17:45
|
Nováček
|
Nettle napsal:
Zdravím, konečně přihláška tak jak má vypadat se vším co ve vzoru požaduji... Vzhledem k tomu, že na to na co bych se tě asi normálně zeptal (jako je ta setová headka, nesetové legy) jsi odpověděl sám tak asi nemám co vytknout a nechám případnou kritiku na CL. Zkušenosti máš, vypadáš na rozumného člověka, jedinou překážku vidím v těch pátcích ale to bude momentálně ještě u nás diskutované téma... já jsem určitě PRO
P.S. jak jsi na tom se zkušenostmi s combat specem? Nebyl by pro tebe případně do budoucna problém změny main specu právě na combat?
Ahoj , vďaka za pochvalu , s combatom momentálne zbrane mám povedal by som že aj lepšie ako na assa , equip by trebalo presocketovať a pár itemov zmeniť napr back za frosty kupiť s armor pene a tak. Do budúcna nieje problém presocketovať ak popadajú nejaké veci pomením to a môžem kĺudne hrávať aj combat |
|
|
|
Roxio |
Přidané 16-08-2013 17:56
|
Veteran
Příspěvek: 49
Založený: 06.08.13
|
Ak pôjdeš combat, tak ja som tiež za prijatie. |
|
|
|
Xerenz |
Přidané 16-08-2013 18:01
|
Nováček
|
Roxio napsal:
Ak pôjdeš combat, tak ja som tiež za prijatie.
Ako som napísal nieje problém len na začiatok kým tých pár itemov doladím by som rád hral Assa , ak by som šiel hneď combat tak myslím žeby som sa stratil tak dúfam že to chápete |
|
|
|
Vrsekk |
Přidané 16-08-2013 22:32
|
Admin
Class Leader
Příspěvek: 146
|
Ak si zrušíš ten mining tak Pro
[img]http://imageshack.us/a/img132/9922/4w0t.png/img]
Vrsekk - Warrior Orc Fury
Vrsek - Mage Undead FFB
|
|
|
|
Xerenz |
Přidané 16-08-2013 23:45
|
Nováček
|
Vrsek napsal:
Ak si zrušíš ten mining tak Pro
Bude v najbližšej dobe JWC mining mám ešte na altovy a tam si farmím surky takže no problem |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 17-08-2013 07:40
|
Veteran
Příspěvek: 92
Založený: 31.07.13
|
Zdravim ta ako si sa na AA volal |
|
|
|
Xerenz |
Přidané 17-08-2013 11:45
|
Nováček
|
Ixfy napsal:
Zdravim ta ako si sa na AA volal
Ahoj , takze pala bol - Caprinka , a rogunka capristar ...
Dúfam ze video natočené o mne nezmení vaše rozhodnutie o prijatí ma do guildy. |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 17-08-2013 11:46
|
Veteran
|
Dnes 13:00 ICC 25 hlas sa pozreme to |
|
|
|
Xerenz |
Přidané 17-08-2013 12:14
|
Nováček
|
Ixfy napsal:
Dnes 13:00 ICC 25 hlas sa pozreme to
Bohužial dnes nemôžem okolo 3 alebo 4 cestujem preč , stači ak budem na niekoľko bossov a nie na celé icc ? |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 17-08-2013 17:30
|
Veteran
|
Pondelok 18:00 ICC 25 Test raid pis na nick Cacalak |
|
|
|
Ixfy |
Přidané 19-08-2013 22:40
|
Veteran
|
Tak dnes si neprisiel tak posledna sanca Pondelok 18:00 nick Cacalak hlas sa |
|
|
|
Nettle |
Přidané 20-08-2013 12:04
|
Web Admin
GuM
Příspěvek: 386
|
Postava prodána, uzavírám....
NEPŘIJAT
In The Face Of Adversity
Všechny ty nuly jsou stejný, nejradši by potkali studenta v brejlích.
Ale potkali dementa, za chvíli chápou, že nikdo z nich neskončí nejlíp
ˇˇEeeektorˇˇ
|
|
|